تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836808132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهارت‌هاي رفتار با كودكان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اگر بدانيد چطور رفتاري را كه به طبع ناراحت منتهي مي‌شود، هدايت كنيد، مي‌توانيد الگوهاي احساس بيماري و ناراحتي و بي‌ياوري را نيز تغيير دهيد؛ حسي كه هم كودكان و هم والدين تجربه مي‌كنند.

چگونگي رشد و نمو، از تولد تا دوازده سالگي
اگر بدانيد در هر مرحله از رشد و پيشرفت كودك، چه چيز انتظار شما را مي‌كشد، آسان‌تر مي‌توانيد تشخيص دهيد كه آيا رفتار كودكتان «نرمال» است يا نه. دانستن آنچه در آينده پيش مي‌آيد، به تجربه مي‌تواند به والدين كمك كند تا با مشكلات و مسايل مربوط به هرسن كنار مي‌آيند.

اگر رفتار كودك نرمال است، چرا تحمل آن مشكل به نظر مي‌آيد؟
شايد احساس كنيد رفتار كودك شما نرمال است، اما رفتار كاملا مثبتي نيست. بنابراين آيا بايد اقدامي انجام دهيد؟ براي گذراندن مراحل سخت در فهميدن «نرمال» بودن رفتار كودك و تحمل آن، خط‌مشي‌هايي نيز وجود دارند.

- اهميت ايجاد محدوديت
ايجاد محدوديت شايد سخت باشد، اما پدر و مادر بودن نيز وظيفه آساني نيست. والدين بايد براي رفتار فرزندانشان حدودي مشخص كنند. هيچ‌كس ديگري به جز والدين نمي‌تواند با چنين محبت و تاثيرگذاري و نگراني‌اي، به رفتار كودك انضباط بدهد.

- استفاده از اعتبار منطقي و طبيعي براي آموزش دادن
والدين بايد بدانند هر كودكي نتيجه رفتار خودش را تجربه مي‌كند، نه ديگري. تنبيه كاري از پيش نمي‌برد، اما انضباط، چرا! از آنجايي كه عمل و نتيجه مستقيما در ارتباطند، والدين مي‌توانند ابزار يا موقعيتي فراهم آورند تا كودك بياموزد در برابر هر عملي، چه نتيجه‌اي در انتظار اوست.
پيشنهاد ، به جاي دستور
« فقط همين كار را انجام بده!» بله، براي والدين رياست و دستور دادن، سريع‌ترين راه‌حل و روش است، اما با اين حال، دستور دادن كاري را پيش نمي‌برد، فقط مشكلات وقت‌گير مي‌آفريند و بچه‌ها را از اين شانس كه تصميم‌گيري را ياد بگيرند، محروم مي‌كند. روش‌هاي بهتري هم وجود دارند.
بايد و نبايد، هنگام دعواي بچه‌ها:
وقتي قرار است كودك شما با خواهر يا برادرش، همكاري و زندگي اجتماعي را فرا بگيرد، شايد كمي برايش غيرقابل قبول باشد، البته براي هر دوي آنها. در نتيجه ممكن است به دلايل مشترك دعوا كنند، پرخاش و بحث كنند و درگير شوند. روش‌هايي هم براي حل كشمكش‌هاي خواهر و برادري وجود دارند.
- توقف بحث
بحث و جدل‌هاي كودكان دو دسته‌اند: بحثي كه در پي درخواست پدر يا مادر پيش مي‌آيد و بحثي كه به دنبال درخواست كودك (فرزند) اتفاق مي‌افتد. قبل از هر چيز براي توقف مجادله و بحث، دليل آن را بيابيد.

- تهديد توخالي و پيشنهاد پوشالي؛ دو اشتباه بزرگ
والدين هم ممكن است گاهي مضحك‌ترين حرف‌ها را بزنند. بسياري از ما شايد براي يك‌بار هم اين اشتباه را كرده باشيم كه از حقه‌هاي توخالي استفاده كنيم و يا پيشنهاد پوشالي بدهيم. در اين صورت شانس تشويق كودك و القاي روحيه همكاري به او را از دست مي‌دهيم.

- اقتدار والدين؛ كاهش درگيري
نحوه حرف زدن شما و هدف‌مندي آن است كه اقتدار و جديت را به كودك انتقال مي‌دهد. تسليم شدن در مقابل پريشاني و تقلاي كودك، نتيجه خوبي نخواهد داشت. به عنوان پدر و مادر، گاهي بايد خيلي پرطاقت باشيد.
مدير باشيد، نه ديكتاتور
اگر سعي كنيد با زور و اجبار كودكتان را مجبور به اطاعت و فرمانبرداري كنيد، حتما شكست مي‌خوريد. به جاي اين كه به وظيفه‌تان مانند يك ديكتاتور نگاه كنيد، به ياد داشته باشيد با وظيفه والدين مانند يك مسئله مديريتي كنار بياييد. در اين صورت زندگي روزمره خانواده‌تان هميشه درگير كشمكش نخواهد بود.
بيش از حد مهرباني نكنيد
بچه‌ها طبق غريزه، اين توانايي را دارند كه براي خلاصي از نتيجه كارشان، خواهش و التماس كنند. شايد ساده‌دلانه فكر كنيد هرگز كار قبلي را دوباره انجام نمي‌دهند، اما انجام مي‌دهند! اگر به راحتي در برابر درخواست ملتمسانه كودك، نرم شويد، همه نفوذ و تاثيرتان از دست مي‌رود.
مفهوم «اطاعت» را روشن كنيد
آيا ما واقعاً از بچه‌ها اطاعت كوركورانه مي‌خواهيم؟ بچه‌ها آنقدر كنجكاو و زرنگ هستند كه با گفتن يك كلمه «چرا؟» انتظار توضيح داشته باشند. آنها مي‌خواهند قوانين و دستوراتي را كه بايد رعايت كنند، درك كنند. و البته اين راه‌حل خوبي‌ست تا خودشان محدوديت‌ها و بايد و نبايدها را در نظر داشته باشند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن