واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وقتي جبهه روحانيون اصلاحطلب را سكولار ميخوانند - اسماعيل گراميمقدم
در كنگره جامعه اسلامي دانشجويان، جناب آقاي الهام امسال را سال درگيري با ارتجاع سكولاريستي خواندهاند و با مقدمهچيني رويدادهاي اسلامي از جمله واقعه جنگ احد و داستان گوساله سامري، فلسفه جنگ اعتقادي كنوني را بهزعم خود تبيين كرده و اصلاحطلبان را متهم به تلاش براي حذف اسلاميت نظام ارتجاع سكولاريستي نموده و انتخابات 84 را نقطهاي از تاريخ ميدانند كه ارتجاع سكولاريستي مشت محكمي را از ملت خورده است و نتيجهگيري مينمايند كه امسال سال درگيري با اين نوع تفكر است. به نظر ميرسد اين همه فضاسازي براي طيف خط امام تنها براي لاپوشاني معضلات به وجود آمده از عملكرد دولت نهم باشد.
از سخنگوي محترم دولت انتظار اين است كه به برنامههاي اجرايي بپردازد؛ به موفقيتها، ناكاميها و دليل پيشرفتها و به رفع موانع اقدام كند؛ نه اينكه با سياست كهنه فرافكني با اهرم قرار دادن سياست هوچيگري كه همان اتهامات ناروا به رقيب است، ايندفعه تاختن به سوي روحانيت را آغاز كرده و آنها را طعمهاي براي مرتجعين سكولار بخواند. شما تصورتان بر اين است كه چون بر اريكه قدرت تكيه زدهايد، حق داريد به راحتي از زبان مردم به مردم نسبت ناروا دهيد.
اولا: گفتمان اصلاحطلبياي كه از انديشه امام خميني(ره) نشأت گرفته همواره بر حفظ اساس جمهوريت و اسلاميت آن تاكيد كرده است و اصلاحطلبان به درستي از رنگ باختن جمهوريت كه در رفتارهاي اقتدارگرايانه هويت پيدا كرده، دغدغه داشته و دارند و از همين جهت براي جبران كاستيهاي اركان جمهوريت تلاش نمودهاند.
ثانيا: اصلاحطلبان كنوني نيروهاي وفادار به انقلاب و بنيانگذاران خط مبارزه با بيعدالتيها و نيز مبارزان راه آزادي بودهاند. مواضع خود را شفاف شرح ميدهند و براي انتقاد سازنده نيازي به شيوههاي شوم نظير آنچه شما القا ميكنيد، ندارند.
ثالثا: گفتمان اصلاحطلبي را مردم 8 سال به قدرت رساندند. آيا اين مردم، آن سالها به ارتجاع سكولاريستي راي دادند! و بدين ترتيب شما وجود شوراي نگهبان، نظارت رهبري، مجلس و... را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ و آنگاه مدعي وفاداري به آنها نيز هستيد؟!
رابعا: اطلاق واژه سكولار به جبههاي كه با پيروي از روحانيت عليه رژيم گذشته به مبارزه برخاسته، در حفظ نظام بعد از انقلاب به ياري روحانيت شتافته و در عرصه دفاع مقدس حضور چشمگيري داشته و بسياري از اين نيروها افتخار قرار گرفتن در جرگه خانواده شهدا و ايثارگران را يافتهاند؛ به اين معنا نيست كه در بيراهه و بيبرهان آنان را متهم ميكنند؟ لاجرم اتخاذ اين روشها يعني ايجاد امواج ناموزون سياسي ايدئولوژي در ادبيات دفاع از دولت نزد افكار عمومي به حساب انفعال، عدم پاسخگويي و ضعف مديريت محاسبه ميشود، چرا كه قبل از دولت شما، 3 دولت ديگر را ملت تجربه كردهاند و بدون استثنا همه اين دولتها به حق يا به ناحق هم از طيف اصولگرايان و اصلاحطلبان مورد نقد بودهاند اما در هيچ دورهاي به اندازه دوره نهم شاهد توهين و حتي متهم كردن منتقدان به بيديني نبودهاند. اظهار داشتيد كه اصلاحطلبان به رهبري روحانيت اعتقادي نداشته و به نقش سياسي آنان در انقلاب نيز دست رد زدهاند و امروز با سامان دادن آنان در خط منتقدين دولت درصدد بهرهگيري ابزاري از اين قشر برآمدند.
هر انسان منصفي اذعان ميدارد كه جناح خط امام يا اصلاحطلب كنوني ريشه در جريانات روحاني دارد و پيدايش هر سلسله از اين سيره با رهبري يكي از روحانيون مبارز شكلگرفته و اكنون نيز جبهه اصلاحات با رهبري دو روحاني سرشناس جناب آقايان مهدي كروبي و سيدمحمد خاتمي هدايت ميشود. اين پايگاههاي اصيل اصلاحطلبي با يك سخنراني براي سرپوش نهادن بر نارضايتيهاي به وجود آمده، هرگز كارساز نخواهد بود و تنها از آن جهت نگراني جدي است كه اين سبك كه هم در خارج از قدرت بوديد و هماكنون كه در قدرت هستيد مبادرت ميورزيد، نهايتا به باورها و اعتقادات مردم لطمه خواهد زد.
اي كاش سخنراني جناب آقاي الهام به همين سرانجام ختم ميشد! اما شگفتي آنجا بود كه هشدار ميدهند اين جريان ارتجاعي سكولاريستي با تبليغات وسيع براي تخريب چهره دولت نهم مصمم است، سازماندهي استفاده ابزاري از روحانيت را طراحي نمايد و سخنگوي محترم دولت آنچنان غرق در دفاع سياسي از عملكرد دولت، به اصلاحطلبان خارج از گود قدرت ميتازد كه انگار رعايت خطوط قرمز را فقط براي رقيبان فرض كرده، روحانيت را نيز به مراقبت از ابزار قرار نگرفتن فرا ميخواند؛ از همين خاستگاه جاي آن دارد به نكاتي چند برآمده از اينگونه مواضع بپردازيم.
1- در دوره اصلاحات هجمه انتقادات بعضا تند عليه دولت خاتمي را از پايگاههاي نماز جمعه و ديگر روحانيون شاهد بوديم؛ آيا يك مرتبه هم سراغ داريد كه از ناحيه سخنگو و يا هر عضو دولت اين تعابير نسبت به روحانيون به كار رود!؟
2- جناب آقاي الهام، وزير محترم دادگستري چه بخواهيد يا نخواهيد! چه بپسنديد يا نپسنديد اين انقلاب به رهبري روحانيت پرچمداري شده و به مسير فعل و آينده آن حساسيت و دلمشغولي دارند و اين قشر، از اصلاحطلب و اصولگراي آن گرفته تا مستقلين خود، هشيار به روند انحرافات و خسرانها هستند و اگر تبليغاتي هم موثر افتد كه حجم برنامههاي صدا و سيما، خطبههاي نماز جمعه و نهادهاي حامي دولت كافي است و عجيب اينكه اصلاحطلبان كه دستي بر ابزار رسانه ندارند، چگونه تبليغات آنها آنقدر ميخواهد موثر واقع شود كه شما را نگران از نفوذ آن كرده كه امسال را سال جنگ اعتقادي با ارتجاع سكولاريستي خوانديد؟
بنابراين اين درنگ را در دوره مسووليت خود نماييد تا دريابيد اسباب اين همه شكوه و گلايه كه مرز روحانيون اصلاحطلب را درنورديده و روحانيون اصولگرا و مستقل همچون آيتالله هاشميرفسنجاني، آيتالله مهدويكني و حجتالاسلام ناطقنوري تذكر، هشدار و انتقاد را چاره راه دانستهاند از كجاست؟
3- اين همه نارضايتي از وضعيت اقتصادي از قبيل گراني در بخش مسكن، كالاهاي اساسي، خدمات و فساد اداري و دهها مساله ديگر كه بايد دولت نهم به آنها پاسخ دهد، جايي براي تئوريپردازي خطر ارتجاع سكولاريستي نخواهد گذاشت.
4- در 3 سال استقرار دولت نهم هرگاه همسر جنابعالي احساس كملطفي نسبت به دولت نهم از سوي هر نهاد، دستگاه يا شخصيت شناختهشدهاي داشتند خارج از منطق پاسخگويي، نامناسبترين برچسبها را از قبيل منافق و عامل اسرائيل، جاسوس و بيدين به آنان چسباندند. از درون نهاد جمهوري اسلامي- البته به تعبير شما دولت اسلامي- توقع نيست كه يك مقام رسمي كشور در كسوت سخنگويي و وزارت، همان شيوه و سبك و سياق را پيشه كند كه حتي روزنامه حامي دولت يعني كيهان نيز آن را سانسور نمايد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]