تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867498831




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کورس خیابانی به خاطر شکست عشقی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: کورس خیابانی به خاطر شکست عشقی
روز حادثه با دختر مورد علاقه‌ام درگیر شده بودم. وقتی به دانشگاه رفته بودم او را همراه پسر دیگری دیدم و بشدت عصبانی شدم. به او تلفن زدم و او با تندی جوابم را داد. می‌گفت دیگر حاضر نیست با من ازدواج کند و مرد رویاهایش را پیدا کرده است.
قدس: قهر پسر یک تاجر ثروتمند با دخترمورد علاقه‌اش، سناریوی یک پرونده درگیری خونین را کلید زد.

این پسر خشمگین در کورس خیابانی با پسری درگیر شد و با قفل فرمان به سمت وی حمله کرد.
24 مردادماه سال جاری ساکنان میدان تجریش شاهد درگیری 2 پسر جوان بودند که یکی از آنها با قفل فرمان به سمت دیگری حمله کرده بود. در حالی که آینه خودروی 206 پسر مهاجم شکسته شده بود، وی فریاد می‌زد که باید خسارتش را 2 برابر پرداخت کنی و در همین هنگام به سمت پسری که سوار خودروی ریو بود حمله کرد.

هر دو با هم گلاویز شدند تا اینکه راننده خودروی ریو خون‌آلود روی زمین افتاد و با دخالت پلیس و ماموران این نزاع خیابانی پایان یافت.

پسر مجروح به درمانگاه انتقال یافت و در حالی که از ناحیه دست آسیب دیده بود به طرح شکایت از راننده خودروی 206 پرداخت.

وی گفت: در خیابان ولیعصر بودم و به سمت میدان تجریش می‌رفتم که ناگهان یک خودروی 206 از من خواست با هم کورس بگذاریم. من هم برای تفریح و سرگرمی پذیرفتم و با هم به حوالی خیابان نیاوران رفتیم. در آنجا وقتی می‌خواستیم برگردیم ناگهان با هم تصادف کردیم و آینه خودروی او شکست و وی شروع به ناسزاگویی کرد. خیلی عصبانی شد من هم از ترس پایم را روی پدال گاز گذاشتم و فرار کردم. در یک لحظه متوجه شدم که راننده خشمگین در تعقیب من است.

حوالی میدان تجریش خودش را به من رساند و با هم درگیر شدیم. ناگهان از داخل خودرو یک قفل فرمان بیرون آورد و به سمت من حمله کرد. به دستانم ضربه زد، طوری که پزشکان در درمانگاه 15 بخیه زدند و به پایم نیز ضربه شدیدی وارد کرد. پس از شکایت این پسر، پرونده‌ای در شعبه سوم دادیاری دادسرای الهیه تهران تشکیل شد و دادیار عبدی دستور بازداشت متهم را صادر کرد.
راننده خودروی 206 به اتهام ضرب و شتم و ناسزاگویی با قرار قانونی روانه بازداشت شد و پس از مدتی با سپردن وثیقه آزاد شد.

در حالی که پرونده در حال رسیدگی بود و شاکی برای گرفتن طول درمان به پزشکی قانونی معرفی شده بود، راننده جوان خوردوی 206 در دادسرا حاضر شد و ادعای عجیبی را مطرح کرد.
این پسر جوان به نام شهرام که پسر یک تاجر ثروتمند است در دفاع از خود به دادیار عبدی گفت: 2 سال است که با دختری آشنا شده‌ام و قصد داشتیم با یکدیگر ازدواج کنیم. به یکدیگر علاقه داشتیم و اگر روزی صدای او را نمی‌شنیدم، عصبی می‌شدم.

وی افزود: روز حادثه با دختر مورد علاقه‌ام درگیر شده بودم. وقتی به دانشگاه رفته بودم او را همراه پسر دیگری دیدم و بشدت عصبانی شدم. به او تلفن زدم و او با تندی جوابم را داد. می‌گفت دیگر حاضر نیست با من ازدواج کند و مرد رویاهایش را پیدا کرده است.

بعد از گفتن این حرف‌ها، موبایلش را خاموش کرد، هرچه با او تماس می‌گرفتم جوابم را نمی‌داد. حالم خیلی خراب بود. به خانه دوستم رفتم و با هم مشروب خوردیم و من مرتب گریه می‌کردم. بعد از آن سوار خودروام شدم و در خیابان‌ها پرسه زدم. حالت عادی نداشتم. نمی‌دانم چطور شد که به سمت راننده خوردوی ریو حمله کردم و... این پسر تاجر پس از مطرح کردن ادعاهایش اظهار داشت که بزودی از شاکی رضایت می‌گیرد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن