تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867319500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شستشوي موهاي چرب با آب دريا


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: شستشوي موهاي چرب با آب دريا
كساني كه موهاي چرب دارند وقتي كنار دريا مي روند و شنا مي كنند، مشاهده مي كنند زيبايي موهايشان چند برابر شده است.

علت اين امر، تعريق پوست سر زير نور خورشيد و تحريك غدد چربي نيست؛ بلكه آب دريا عامل اين زيبايي است. آب دريا به علت دارا بودن نمك و پلانكتون ها (موجودات ريز دريايي) پوست سر را تصفيه مي كند و به آن نيرو مي دهد .كساني كه موهايشان چرب است معمولاً خارش و شوره نيز دارند. به همين دليل شستشوي موها با آب دريا را مي توان توصيه اي مفيد براي اين گروه دانست.
ورزش آبزي براي موها
1) در موقع حمام، سررا كاملاً با آب دريا خيس كنيد؛ طوري كه آب به تمام قسمتهاي پوست سر و لابه لاي موها برسد.
2) همان طوركه سر را زير آب نگه داشته ايد، به ترتيب زير پوست سر را ماساژ دهيد: انگشتان را با فاصله روي پوست بگذاريد و فشار دهيد. با حركات رفت و برگشتي و چرخشي تمام قسمتها را ماساژ دهيد. دقت كنيد در اين حالت انگشتان نبايد حركت كنند. اساس اين كار، سرخوردن پوست سر درامتداد طول جمجمه است. كساني هم كه دوست ندارند زير آب بمانند مي توانند چندين مرتبه سر را در آب خيس كنند و سپس پوست سر را ماساژ دهند.
3) شب ، موها را با آب فراوان بشوييد و بهتر است از شامپو نرم كننده نيز استفاده كنيد. اگر موها را با شامپو نشوييد، نمك روي پوست مي چسبد و خاصيت آب دريا را از بين مي برد. ممكن است اگر شامپو استفاده نشود، موها چربي كمتري داشته باشند، اما پوست سر پراز نمك ، ماسه و چربي مي شود كه مانعي براي دفع طبيعي چربي سر و بسيارمضر مي باشد.

موهاي خشك
موهاي خشك اصلاً آفتاب را دوست ندارند و به زحمت ممكن است مقدار كمي نور خورشيد را منعكس كنند. يكي شدن اشعه هاي مادون قرمز و نمك (يا كلر استخر) باعث خشك شدن پوست سر مي شود و همين امرآسيب بزرگي براي اين نوع موها شمرده مي شود.
اگرموهايي را كه از پرتوهاي آفتاب آسيب ديده اند زير ميكروسكوپ نگاه كنيم متوجه مي شويم كه گرايش موها به حالتي خاص و با سطحي نامنظم مانند ورقه هاي راست شده درآمده اند واين در حالي است كه بايد كاملاً صاف باشند.
در هنگام شانه زدن اين پوسته ها به هم مي چسبند و حالت زبري به موها مي دهند كه بازشدن تارهاي مو را مشكل مي كند. همچنين موها ازطول مي شكنند و سرآنها چند شاخه مي شود. رعايت اصول بهداشت و زيبايي براي پيشگيري ضروري است.
دستورات لازم قبل و بعد از حمام با آب دريا
- قبل از شستشو موها را با روغن گياهي مانند روغن بادام، گردو يا كره كارتيه ماساژ دهيد.
- بلافاصله بعد از شستشو، موها را با آب معمولي بشوييد. همراه داشتن يك بطري آب اين نيازشما را برطرف مي كند.
- شب موها را با شامپو ملايم و مخصوص موهاي خشك بشوييد. درموقع آخرين آبكشي آب نصف ليمو ترش را با آب مخلوط كنيد و سر را بشوييد. حالت اسيدي ليموترش باعث صافي كراتين موها مي شود.
مترجم: مريم سادات كاظمي
 يکشنبه 13 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن