تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817449338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارائه اطلاعات نادرست خانوار به ضرر دهكهاي پايين است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ارائه اطلاعات نادرست خانوار به ضرر دهكهاي پايين است
يك كارشناس اقتصادي گفت: دولت به دنبال پرداخت يارانه به 7 دهم جمعيت كشور (7 دهك) است، چنانچه اطلاعات به طور غيرواقعي ارائه شود ، اين مساله عملا به ضرر دهكهاي پايين تمام مي شود.

به گزارش رجانيوز، محمد جعفري در گفت وگو با فارس گفت: اگر افراد ثروتمند جامعه درآمد خود را پايين جلوه دهند و سعي كنند كه خود را در بين دهكهاي پايين جاي دهند، اين عمل دولت را به سمتي هدايت مي كند كه اكثر افراد جامعه داراي درآمد پايين بوده و وفقير هستند، بنابراين با فرض رقابت فشرده بين دهكهاي پايين و نيز پايين بودن درآمد، پايه درآمدي براي توزيع يارانه، در سطح بسيار پاييني تعيين خواهد شد.

اين كارشناس اقتصادي تاكيد كرد: ارائه واقعي اطلاعات علاوه بر اينكه از فشردگي رقابت در دهكهاي پايين مي كاهد، به دهكهاي نسبتا متوسط نيز اين امكان را مي دهد كه از شانس بيشتري در يك نسبت كلي براي دريافت يارانه برخوردار شوند.

وي با اشاره به اينكه حذف يارانه به ضرر افراد ثروتمند است، افزود: افراد متمول جامعه سعي نكنند با غيرواقعي جلوه دادن درآمدهاي خود، دهكهاي پايين جامعه را از حقوق اصلي شان محروم كنند.

* در مرحله اول به تمام افراد يارانه پرداخت شود

جعفري با بيان اينكه بهتر بود در مرحله اول به همه افراد جامعه به طور يكسان يارانه تعلق مي گرفت، گفت: شخصي كه 15 برابر افراد عادي از آب و برق و ساير موارد استفاده مي كند، وقتي قرار باشد مانند ديگران يارانه بگيرد عملا اين كار خود يك جريمه براي او حساب شده و نبايد در مرحله اول خيلي اصراري حذف كامل يارانه او مي شد.

وي افزود: پرداخت يارانه به تمامي افراد جامعه اين حسن را داشت كه مباحث گزينشي آنچناني را در پي نداشت و از سوي ديگر از مقاومت افرادي كه نگران حذف يارانه هايشان بودند مي كاست.

اين اقتصاددان اضافه كرد: پرداخت يارانه تنها به 7 دهك بايد در مراحل بعدي كه امكان شناسايي بيشتر افراد به طرق مختلف اعم از ميزان مصرف آب و برق و ساير موارد صورت مي گرفت.

* واقعي شدن قيمتها به تعادل در مصرف منجر مي شود

وي در خصوص اهداف طرح هدفمند كردن يارانه ها گفت: هدف اصلي اين طرح آن است كه فاصله به هم ريخته بين قيمتهاي نسبي دوباره برقرار شود ، چراكه بهم ريختگي ها در ميزان و نسبت مصرف مردم در استفاده از كالاهاي مختلف موثر بوده است.

جعفري گفت: به طور مثال وقتي قيمت گازوئيل و بنزين در جهان يك به يك است و در ايران با بهم ريختن قيمت نسبي گازوئيل به بنزين، گازوئيل ارزانتر باشد به همان نسبت ميزان مصرف گازوئيل نسبت به بنزين افزايش خواهد يافت.

وي افزود: وقتي قيمتها واقعي نبوده و قيمت نان نسبت به برنج ارزانتر باشد گرايش به نان و گندم از سوي مردم افزايش مي يابد، بنابراين دولت فشار چند برابري را براي تامين گندم تحمل خواهد كرد.

اين اقتصاددان گفت: ولي وقتي قيمت واقعي شد مردم تصميم خواهند گرفت كه بين مصرف گندم، برنج و يا ذرت چه نسبتي را برقرار كنند كه به نفع اقتصاد آنها باشد و از سويي از تمركز بر يك محصول خاص نيز كاسته شود.

وي افزود: واقعي شدن قيمتها به تعادل در مصرف و رفع اختلال ايجاد شده در اقتصاد كشور منجر مي شود.

* كد ملي به جاي اسامي افراد

اين اقتصاددان در خصوص نگرانيهاي مردم براي ارائه اطلاعات صحيح و احتمال ارائه اين اطلاعات به مراكز اطلاعاتي و مالياتي گفت: بهتر بود به جاي تاكيد بر اسامي افراد صرفا از كد ملي استفاده مي شد تا از حجم اين تگرانيها كاسته مي شود.

وي افزود: واقعيتي وجود دارد و آن اينكه كساني كه به دنبال اطلاعات هستند چه اين فرمها باشد چه نباشد به اطلاعات مدنظر خود دست خواهند يافت و نيازي هم به كتمان نگاههاي سياسي موجود نيست.

* عدم تكميل صحيح فرمها ظلم به اقشار كم درآمد است

جعفري با بيان اينكه به محض اجراي طرح قيمتها بالا خواهد رفت افزود: دولت درپي اين است كه به واسطه فرم اطلاعات اقتصادي تعيين كند يارانه اي كه توزيع خواهد كرد برچه مبنايي صورت گيرد، با عدم تكميل صحيح اين فرمها عملا امكان حمايت كامل دولت از دهكهاي پايين جامعه در جريان افزاش قيمتها كم مي شود.

وي افزود: تلاش دولت بر اين است كه بعد از اجراي طرح، قدرت و توان خريد دهكهاي پايين جامعه (7 دهك) حفظ شود، لذا عدم تكميل صحيح اطلاعات دولت را از هدف اصلي اش دور خواهد كرد.

وي تاكيد كرد: در مجموع عدم تكميل صحيح اطلاعات فرم اطلاعات اقتصادي خانوار به نفع هيج كس نيست ، به خصوص آنكه خود نوعي ظلم در حق اقشار كم درآمد جامعه است.
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن