واضح آرشیو وب فارسی:فارس: انتقاد از دولت انگليس براي اجراي زودهنگام آزادي زندانيان
خبرگزاري فارس: احزاب منتقد دولت انگليس ميگويند طرح آزاد كردن زندانيان زودتر از موعد مقرر، طرح موثري براي كاهش جمعيت زندانيان نيست و دولت انگليس براي كاهش جمعيت زندانها در اين كشور بايد روشهاي موثرتري از قبيل به كارگيري روشهاي پيشگيري از جرايم را اتخاذ كند.
به گزارش خبرنگار فارس در لندن، آمار رسمي نشان ميدهد در نخستين سال اجراي طرح دولت انگليس براي آزاد كردن زندانيان زودتر از موعد مقرر كه به گفته دولت انگليس با هدف كاستن از شلوغي زندانها به اجرا در آمده، بيش از 31 هزار و 500 مجرم در انگليس و ولز از زندان آزاد شدهاند.
بر اساس آمار منتشر شده، در ميان 31 هزار و 549 زندانياي كه در انگليس و ولز از زندان آزاد شدهاند، حدود 6 هزار مجرم جرايم خشونت آميز ، 8 مجرم جرايم جنسي ، 2 نفر محكوم تروريستي و 739 نفر دزد وجود داشته اند.
بر مبناي اين طرح ، زندانيان 18 روز زودتر از موعد مقرر از زندان آزاد شده اند و اين طرح شامل آن گروه از زندانياني بوده است كه مدت محكوميت آنها بين 4 ماه تا 4 سال بوده است .
بر اساس اين طرح، پس از اين كه زندانيان زودتر از موعد مقرر از زندان آزاد مي شوند ، چنانچه مرتكب اعمال ضد اجتماعي و اعمال خلافي شوند، دوباره به زندان فرا خوانده خواهند شد.
گفته مي شود حدود 100 نفر از زندانياني كه تحت اين طرح آزاد شده اند، پس از اين كه به زندان دوباره فرا خوانده شده اند ، ديگر به زندان باز نگشته اند و همچنان در حال گريز از زندان هستند.
"نيك هربرت" وزير دادگستري دولت در سايه (حزب محافظه كار انگليس) درباره عملكرد دولت انگليس در اين زمينه گفت: اين دولت بي صلاحيت در انجام اساسي ترين وظيفهاش كه حفاظت از مردم جامعه است، در حال روبرو شدن با شكست است.
نيك هربرت گفت: دولت انگليس از فراهم آوردن زندان هاي لازم خودداري كرده است و اكنون در مدت يك سال بيش از 31 هزار و 500 زنداني را كه در ميان آنها هزاران مجرم جرايم خشونت آميز نيز وجود دارند، زودتر از موعد مقرر آزاد كرده و به خيابان ها فرستاده است.
وزير دادگستري سايه افزود: اين سياست دهشتناك بايد به سرعت از ميان برداشته شود.
"ديويد هاوارف" سخنگوي امور كشوري در حزب ليبرال دموكرات انگليس نيز در اين باره گفت: حساسيت بيش از حد دولت انگليس كه تلاش ميكند تا خشن و سختگير به نظر آيد منجر به اين شده كه زندانها بيش از حد شلوغ شوند و اين بحراني است كه خود دولت به وجود آورده است.
وي افزود: دولت به علت درماندگي از حل مشكل ازدحام زندانها، بيش از 31 هزار و 500 مجرم را زودتر از موعد مقرر آزاد كرده است معهذا، زندانهايمان همچنان شلوغ هستند و به علت ازدحام جمعيت به مرز منفجر شدن از ازدحام جمعيت رسيده اند.
سخنگوي امور كشوري در حزب ليبرال دمكرات انگليس همچنين گفت: به جاي زود آزاد كردن مجرمان، وزرا بايد از روش هاي موثرتري استفاده كنند براي مثال روش هايي را براي پيشگيري از جرايم و ايجاد روابط بهتر بين اعضاء جوامع را به كار ببرند.
لازم به ذكر است جمعيت زندانها در انگليس و ولز در ماه گذشته ميلادي براي نخستين بار از مرز 83 هزار نفر گذشت.
دولت انگليس وعده داده است كه 2 هزار و 500 زندان جديد را در سال 2008 برپا خواهد كرد.
انتهاي پيام/+
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]