واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: ايتنا - به عقیده مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت،رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی تعداد تقاضا را افزایش نخواهد داد و اگر افزایشی هم ایجاد شود شرکت زیرساخت آمادگی پاسخگویی به آن را دارد.
به گزارش وایمکس نیوز محمدرضا فرنقی زاد، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب گفت: با برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی به نظر نمیرسد تعداد کاربران اینترنت با افزایش روبرو شود.
وی افزود: احتمالا کسانی که تا پیش از این در دسته کاربران خانگی جای می گرفتند و محدودیت موجود را احساس میکردند، در صورت رفع محدودیت ارائه پهنای باند تقاضای پهنای باندی بیش از 128 کیلوبایت را داشته باشند.
فرنقی زاد در مورد میزان افزایش تقاضای احتمالی گفت: از آنجا که هر افزایشی در میزان تقاضا به همان میزان شخص را متحمل هزینه میکند، شاید در ابتدا گروهی از کاربران مشتاق به استفاده از پهنای باند بالاتر باشند، اما به دلیل هزینههای بالاتری که هیچ کارایی و ارزش افزایندهای برای آنها نخواهد داشت به زودی منصرف میشوند.
وی افزود: در واقع شیرینی حاصل از تجربه سرعت بالاتر که تنها فایده آن شاید صرفهجویی در اندکی زمان برای کاربر خانگی باشد، جای خود را به تلخی ناشی از هزینههای اضافی خواهد داد.
مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت در مورد آمادگی زیرساخت در زمانهای پیک تقاضا مانند زمانی که محدودیت ارائه پهنای باند اینتر نت برای کاربران خانگی برداشته شود، گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت اضافی در شرکت ارتباطات زیرساخت تا اندازهای است که هرگونه افزایش تقاضای ناگهانی را نیز جواب میدهد.
وی رها کردن کاربران به حال خود را تا زمانی که خودشان به نتیجه درست و منطقی برسند که به چه میان پهنای باند نیاز دارند را نادرست عنوان کرد و گفت: به عقیده من روش آزمون و خطا برای رسیدن به نقطهای که هر کاربر خانگی بداند به چه میزان پهنای باند برای فعالیتهای خود نیاز دارد، درست نیست و نهادهای مسئول باید با فرهنگ سازی و آموزش کاربران، مانع از آن شوند که کاربران دچار تبعات ناشی از استفادههای نادرست از اینترنت شوند.
وی افزود: بخشی از این فرهنگسازی به زودی در شرکت ارتباطات زیرساخت انجام خواهد شد، اما اصلیترین مشاوره را ارائه دهندگان اینترنت که با مصرف کننده نهایی در ارتباطند میتوانند در اختیار کاربران قرار دهند.
فرنقی زاد گفت: اگر ارائه دهندگان اینترنت به مراجعه کنندگان خود مشاوره بدهند که برای چه نیازی، چه سرعت و پهنای باندی لازم است، دیگر با هدررفت سرمایه و زمان مواجه نخواهیم بود.
به گفته مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، یکی از متداولترین روشهای بازاریابی در دنیا دادن اطلاعات درست و به موقع به مشتریان است، چراکه شرکتها در سطوح بالا میدانند که برای رسیدن به اهداف طولانی مدت باید صداقت را که همان دادن اطلاعات درست است حفظ کرد. بنابراین در برخورد با مشتری و یا حتی تبلیغات خود این اصل را رعایت میکنند.
وی مشکل اصلی کاربران خانگی که با محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی مواجهند را واقعی نبودن پهنای باند 128 کیلو بیتی عنوان کرد و گفت: مجموعه فعالیتهایی که یک کاربر خانگی به عنوان یک مصرف کننده عام با آن سر و کار دارد از طریق دسترسی به سرعت 128 کیلو بایتی قابل انجام است.
وی افزود: کاربر خانگی که میخواهد سایتی را ببیند، خبری بخواند، ثبت نامی کند، ایمیلی چک کند و یا احیانا از فضاهای مجازی برای گفتوگو استفاده کند به سرعتی بیش از این نیازی ندارد، اما مشکل اینجاست که پهنای باندی که تحت عنوان 128 کیلو بایت در اختیار وی قرار میگیرد در بعضی مواقع حتی 50 کیلو بایت هم نیست.
به گفته فرنقی زاد این اشکال حتی در مورد ADSL هم به وجود میآید.
وی گفت: نا آگاهی کاربران از میزان پهنای باندی که در اختیارشان قرار گرفته است و بی توجهی آنان برای دسترسی به سرعت واقعی نیز از دیگر مشکلات این بخش از اینترنت است.
وی افزود: به عنوان نمونه کاربری که برای ثبت نام در آزمون با اشکال سرعت مواجه میود، به دنبال این نیست که علت پایین بودن سرعت سرویس خود را از شرکت ارائ دهنده اینترنت پیگیری کند و یا اینکه در زمان دریافت سرویس با سرویس دهنده قرارداد سطح خدمات (SLA) امضا کند.
مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد تاثیرات احتمالی رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی روی توسعه کشور در زمینه دولت الکترونیکی گفت: به عقیده من موانع توسعه دولت االکترونیکی در محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی نیست.
وی افزود: آنچه که در روند توسعه دولت الکترونیکی اختلال ایجاد میند در نرمفزارها، شبکها و رورهایی است که برای امور مربوط به دولت الکترونیکی در نظر گرفته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]