تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816297516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كدام باراك اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كدام باراك اوباما
اين روزها سناتور باراك اوباما نامزد دموكرات‌ها در انتخابات رياست جمهوري آمريكا در خارج از كشور خود به سفرهاي انتخاباتي مي‌پردازد. آقاي اوباما ابتدا به افغانستان رفت و سپس عازم عراق و اردن و فلسطين اشغالي شد و از خاورميانه راهي اروپا گرديد و از آلمان و فرانسه ديدن كرد و عصر روز گذشته عازم لندن گرديد. سناتور اوباما به جهانگردي پرداخته است تا به جمهوريخواهان رقيب خود بگويد كه تبحر وي تنها ايراد سخنراني‌هاي آتشين براي هموطنانش نمي‌باشد بلكه وي توانايي آن را دارد كه يك رهبر آمريكايي در مسائل بين‌المللي باشد. سناتور جان مك كين رقيب آقاي اوباما كه يك جانباز نظامي است در سخنراني‌هاي انتخاباتي خود در آمريكا پيوسته آقاي اوباما را به باد انتقاد گرفته است كه وي فاقد تجارب بين‌المللي است و نخواهد توانست كشتي سياست خارجي ابرقدرت آمريكا را در جهان پرتلاطم كنوني هدايت كند.‌

اجماع اوليه صاحب‌نظران اين است كه آقاي اوباما و تيم هدايت كننده در سفرهاي اخير موفق شده‌اند تا از وي يك چهره مصمم در سياست خارجي ترسيم كنند و او در اين سفرها به يك رشته سخنراني‌هايي پرداخته كه مخاطبان زيادي را جذب كرده است. براي مثال در حالي كه در موفق‌ترين اجتماع داخل آمريكا، آقاي اوباما توانست نزديك به 60 هزار نفر را در ايالت اورگان گردآورد روز پنجشنبه قريب به 200 هزار نفر در پارك برلن جمع شدند تا به سخنان آقاي اوباما گوش فرا دهند. چنين اجتماعي در يك روز غير تعطيل در آلمان اگر بي‌سابقه نباشد يك گردهمايي كم سابقه محسوب مي‌شود.

بعدازظهر روز گذشته نيز سناتور اوباما پس از ديداري يك ساعته با رئيس جمهوري فرانسه در يك كنفرانس مطبوعاتي با آقاي ساركوزي شركت كرد و بخوي توانست به پرسش‌هاي خبرنگاران حرفه‌اي آمريكايي و اروپايي و سياست خارجي پاسخ گويد.جمع‌بندي مطالب مطرح شده در مصاحبه‌ها و اظهار نظرهاي آقاي اوباما اين است كه:

1- وي در نظر دارد طي 16 ماه نيروهاي آمريكايي را از عراق خارج كند ليكن در اين خصوص به نظرفرماندهي كل نيروهاي آمريكا در عراق نيز توجه خواهد كرد.

2- اوضاع امنيتي در عراق پيشرفت كرده ليكن مشكل كنوني عراق يك مشكل سياسي است و وي تلاش خواهد كرد كه در عراق به يك آشتي ملي دست يازد.‌

3-‌ در خصوص افغانستان آقاي اوباما اوضاع امنيتي را بسيار بحراني و خطرناك مي‌بيند و در صورت استقرار در كاخ سفيد نيروهاي جديدي را از عراق به افغانستان اعزام مي‌كند و در اين راه از ابتكار فرانسه در توجه به افغانستان نيز حمايت مي‌كند و اولين اقدام او اين خواهد بود كه دو تيپ نظامي را راهي افغانستان كند. جناب اوباما مي‌گويد ضمن اينكه از جنگ استقبال نمي‌كند نمي‌تواند بپذيرد كه ناتو در نخستين ماموريت فرامرزي اروپا كه حضور در افغانستان است شكست بخورد.

4- او در خصوص روابط با اروپا عقيده دارد كه ديوارهاي ميان آتلانتيكي بايد فرو ريزد و آمريكا و اروپا بايد به همكاري بيشتر بپردازند. وي همچنين در چند يادآور مي‌گردد.

5- سناتور اوباما دلمشغول تروريسم است و باور دارد كه بي‌اعتمادي بين نژادها، رنگ‌ها، و مذاهب مسيحيت، يهوديت و اسلام بايد فرو ريزد و آنان بايد با صلح و آشتي با هم زندگي كنند.

6- نكته‌اي كه آقاي اوباما علاقمند است تاكيد كند اين است كه در اسرائيل متوجه شده كه مردم اسرائيل به تغييراتي كه در سياست‌هاي سوريه در حال شكل‌گرفتن است بسيار علاقمندند.

7- در قاره اروپا او مشاهده مي‌كند كه رهبراني نظير آنگلا مركل و نيكلا ساركوزي بر سر كار آمده‌اند تا با صميميت با آمريكا همكاري كنند.

ليكن شايد جالب توجه‌ترين اظهار نظر آقاي اوباما در خصوص ايران باشد و او كه تا چند ماه پيش اظهار مي‌كرد كه بدون قيدو شرط با رئيس‌جمهور ايران به گفتگو خواهد نشست به اين نتيجه رسيده است كه و ادامه مي‌دهد كه ‌

با لحاظ چنين تغيير مواضعي از سوي آقاي اوباما نشريه آلمان پرسيده است كه ما در آينده با كدام اوباما مواجه خواهيم شد. آيا طرف ما يك اوباماي ايدئولوگ چپ‌گرا خواهد بود كه شعارهاي مردم‌پسند در آمريكا سر مي‌دهد و تصميم دارد به جاي پيروزي در جنگ عراق به جنگ خاتمه دهد يا با اوبامايي طرف مي‌شويم كه عقيده دارد آمريكا بايد از متحدان خود در اروپا بيشتر طلب كند و آنچه را كه مي‌خواهد بدست‌آورد.

اين تنها نويسنده نشريه آلماني نيست كه هنوز نتوانسته است تصوير درستي از آقاي اوباما ترسيم كند بلكه فلسطيني‌ها نيز در تصور درست از آقاي اوباما ابهام دارند. اوبامايي كه از يك طرف مي‌گويد امنيت اسرائيل براي او بسيار پر اولويت است و بيت‌المقدس را پايتخت تفكيك‌ناپذير اسرائيل مي‌داند چگونه مي‌تواند به اختلافات بين يهود و فلسطيني‌ها پايان دهد و ديوارهاي بي‌اعتمادي تاريخي بين آنها را فرو ريزد.

اينكه دويست هزار اروپايي و آمريكايي در برلن گرد مي‌آيند تا به سخنان سناتور اوباما گوش فرا دهند و براي نظرات وي در خصوص تروريسم، امنيت جمعي، شهروندي جهاني و حفظ محيط زيست كف مي‌زنند بيانگر اين واقعيت است كه اروپا از جرج بوش جنگ‌طلب خسته شده و در جستجوي يك آمريكايي نو با يك سياست خارجي جديد است.

اما آيا اوباماي رنگين پوست كه سياه پوستان به او دل بسته‌اند خواهد توانست اين جستجو را محقق كند. البته پيروزي يك سياه‌پوست در انتخابات رياست جمهوري كشوري كه سياست‌هاي نژادپرستي در آن ريشه تاريخي دارد مي‌تواند براي دموكراسي آمريكايي يك انتحار تلقي شود و شايد جبر زمان نيز ايجاد كند كه پس از تصدي پست وزارت امور خارجه و فرماندهي كل نيروهاي آمريكا توسط كاندو ليزا رايس و كولين پاول اكنون نوبت رياست جمهوري باشد كه يك سياهپوست آن را قبضه كند با اين حال عملكرد گذشته روساي جمهوري دموكرات آمريكا نظير جان اف‌كندي،‌كارتر و بيل كلينتون به ما مي‌آموزد كه در مورد آقاي اوباما بايد جانب احتياط را نگه‌داريم.‌

سناتور اوباما در برلن و پاريس گفته است كه و اينكه در دستگاه سياست خارجي اوباما

چنين سخناني وقتي با سياست‌هاي يك جانبه گرايي جرج بوش مقايسه شود بي‌گمان براي متحدان آمريكا اميدهاي تازه‌اي را مي‌آفريند و حاكي از آن است كه سناتور اوباما تغيير وضع در جهان را بخوبي درك مي‌كند ليكن تغيير مواضع آقاي اوباما درخصوص معضل فلسطين و ايران و گسيل نيروهاي آمريكايي از عراق به افغانستان اين پرسش نشريه دي ولت آلمان را مطرح نگه مي‌دارد كه ما در آينده با كدام باراك اوباما طرف خواهيم بود.‌




 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن