تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870983891




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

احمدي نژاد: قدرتهاي جهان گمان نكنند كه ما در برابر آنها زانو مي زنيم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: احمدي نژاد: قدرتهاي جهان گمان نكنند كه ما در برابر آنها زانو مي زنيم
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): رييس جمهور گفت : عزم ايران در فضاي منطق و عدالت مبتني بر تعامل و گفت و گو است ولي در عين حال قدرت هاي جهان تصور نكنند كه ما در برابر ادعا هاي و خواسته هاي بي ادبانه و سيري ناپذير آنان زانو مي زنيم .


دكتر محمود احمدي نژاد با بيان اينكه ملت ايران هيچ گاه در طول تاريخ خود ملتي دست چندم نبوده است ، تصريح كرد : ايرانيان هميشه در حوزه هاي مختلف اعم از صنعت ، علم ، انديشه فرهنگ و انسانيت پيشگام و پيشقراول ملت هاي جهان بوده است .
وي بابيان اينكه ايران تا چهار صد سال قبل در حوزه اقتصاد ، فرهنگ و علم و دانش جايگاه نخست را داشته افزود: متاسفانه دو سه حكومت بي هويت در مقابل حركت توسعه اي ملت سد ايجاد كردند .
احمدي نژاد كه روز شنبه در مراسم بهره برداري از فاز تكميلي كارخانه ايران خودرو خراسان (خط مونتاژ نهايي و بدنه ) سخن مي گفت ، تصريح كرد : امروز بايد اين عقب ماندگي ها را به سرعت جبران كنيم و همه با هم دراين راستا گام برداريم .
احمدي نژاد ، خشم امروز قدرت هاي فاسد جهاني را ناشي از خواست و اراده كنوني ملت ايران در دستيابي به جايگاه نخست جهاني در حوزه مختلف دانست و گفت : اگر ايران مي پذيرفت درنظام دست چندمي آنان نقش سفارشي را ايفا كند امروزبه جاي تهديد بارها مورد تعريف و تمجيد و تقدير قرار مي گرفت .
وي خطاب به قدرتهاي جهاني گفت : ملت ايران هيچ نيازي به شما ندارد بلكه اين شماييد كه نيازمند ملت ايران هستيد .
احمدي نژاد خاطرنشان كرد كه ملت ايران با سرعت خيره كننده اي مسير پيشرفت و توسعه را طي مي كند.
رييس جمهور گفت :امروز ، ايران در عرصه صنعت بين الملل در حوزه هاي سد سازي ، نيروگاهي ، سيمان ، توليد تراكتور و ماشين آلات كشاورزي و خودرو سازي به سرعت در حال فتح بازارهاي دنياست .
احمدي نژاد افزود: حضور ايران در اين حوزه ها در بازارهاي دنيا بسيار قوي ،بابرنامه و موثر است ، چنانكه هم اكنون تقاضاي هاي فراواني در حوزه سد سازي نيروگاهي و مانند آن در برابر پيمانكاران و متخصصان راه وجود دارد .
وي افزود: همچنين پروژه هاي بزرگي دراين حوزه ها توسط متخصصان ما در سطح دنيا در حال طراحي و ساخت مي باشد.
احمدي نژاد با بيان اينكه صنعت خودروسازي ما در كشورهاي مختلفي از جمله روسيه ، چين ، بلاروس آفريقا و آمريكاي جنوبي به صورت جهشي در حال توسعه است ، گفت : تقاضا براي همكاري در اين زمينه و حضور خودروسازان ما در كشورهاي مختلف به صورت تصاعدي درحال افزايش است .
وي گفت : در ميان صنايع پيشرو، در عرصه جهاني بيشترين ارزش افزوده مربوط به صنعت خودروسازي ايران است .
رييس جمهور با اشاره به افتتاح خط مونتاژ نهايي و توليد بدنه خودرو در خراسان گفت : اين خط پيچيده ترين بخشي بود كه ما در اختيار نداشتيم و امروز 80 درصد آن توسط متخصصان داخلي ما احداث شده است .
وي با ابراز خرسندي از اين پيشرفت ، نحوه مديريت ايران خودرو را رضايت بخش خواند و گفت : ما در كشور منابع بسياري در اختيار داريم اما بايد با مهندسي صحيح از اين منابع به بهترين وجه بهره گيريم كه درايران خودرو تا حد زيادي محقق شده است .
احمدي نژاد با اشاره به اشتغال سه هزار نيرو در ايران خودرو خراسان گفت : وجود ميانگين سني 26سال براي نيروهاي شاغل دراين بخش به مفهوم اميد به آينده ، توانمندي هاي بسيار بالا و فردايي بسيار روشن و درخشان براي جوانان ما ست .
وي با بيان اينكه هنوز در حوزه خودروسازي منابع تلف شده بسياري داريم ، افزود: مي توان با اقدامات و برنامه ريزي هاي بسيار بهتر ، كيفي تر و منسجم تر سطح عملكردي خود را ارتقا دهيم .
رييس جمهور با اشاره به تقاضاهاي خارجي زياد براي خودروهاي توليدي اين مجموعه، گفت : آنچه كه امروز ما با احداث خطوط در كشورهاي مختلف توليد مي كنيم حتي پاسخگوي يك هفتم تقاضاهاي موجود خارجي نيست .
وي تصريح كرد: ايران خودروي خراسان با پشتوانه علمي ، دانشگاهي و جوانان توانمند ظرفيت بالايي دارد كه با حمايت دولت دراين عرصه ها مي تواند حضوري جدي يابد .
احمدي نژاد از وزير صنايع و مدير عامل ايران خودرو خواست براي مجموعه ايران خودرو خراسان با توجه به ظرفيت هاي بسيار ، ماموريت هاي بزرگي تعريف و طراحي كند .
وي همچنين دراين راستا بر تنوع محصولات توليدي و تناسب با سلايق مصرف كنندگان نيز تاكيد كرد .
احمدي نژاد با اشاره به وجود 600تا 700هزار خودرو گازوئيل سوز در ناوگان باري و مسافري گفت : بايد ايران خودرو در جهت اصلاح سيستم ها و كاهش مصرف سوخت آنها گام بردارد.
وي بابيان اينكه ايران خودرو در بخش ريلي هم حضور يافته ، گفت : البته حركت اين مجموعه در حوزه ريلي چندان مشهود نيست و بايد با حمايت وزارت صنايع پر رنگ تر شود .
رييس جمهور بابيان اينكه از سال آينده سالانه بايد يك هزار كيلومتر راه آهن در كشور احداث شود ، افزود: اين مجموعه نيازمند ناوگان ريلي و تجهيزات مورد نيازخواهد بود كه بايد به نوعي براي تامين آن برنامه ريزي شود .
589/2713
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن