تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833762746
راهنمایی های گوگل به طراحان وب سایت ها
واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: هرچه امتیاز شما در گوگل افزایش یابد باعث میشود تا گوگل شما را در صفحه جستجو در رتبه بالاتری نمایش دهد. برای افزایش رتبه خود در گوگل به نکات زیر توجه کنید . حتی اگر بالا رفتن امتیاز گوگل برایتان مهم نیست نکات کلیدی را بکار گیرید . زیرا گوگل سایت هایی را که این نکات را رعایت نکرده اند از لیست جستجویش حذف میکند و دیگر در هیچ یک از سایت های شرکای گوگل نیز نام شما نشان داده نمی شود .
نکات طراحی و محتوای سایت :
* سایت را با یک سلسله لینک های واضح طراحی کنید . هر صفحه حداقل باید از طریق یک لینک متنی ساده در دسترس باشد.
* برای سایت یک صفحه map یا همون نقشه طراحی کنید که لینک های صفحات مهم را دارد. اگر لینک ها بیش از ۱۰۰ تاست صفحه نقشه را به چند صفحه تقسیم کنید.
* درباره لغاتی که کاربران برای دسترسی به سایت شما در موتورهای جستجو تایپ میکنند فکر کنید و مطمئن باشید که مطالبی درباره این لغات در سایت شما هست .
* برای نمایش کلمات و لینک های مهم از متن بجای عکس استفاده کنید ، زیرا جستجوگر خزنده گوگل متون نوشته شده در عکس را تشخیص نمیدهد .
* برای لینک ها و عکس ها حتما از تگ های title و Alt بصورت دقیق و درست استفاده کنید.
* لینک های شکسته ( لینک هایی که به جای درستی اشاره نمی کنند) را درست کنید.
* اگر شما از طراحی سایت های داینامیک استفاده میکنید (یعنی دنبال اسم صفحه یک آدرس بصورت کاراکتر “?” هست ) باید بدانید که کل موتور های جستجو نمیتوانند این صفحات را بخوبی صفحات static پیدا کنند .
* لینک هایی که هر صفحه دارد باید حداکثر تعداد قابل قبولی باشد ، حدود ۱۰۰ لینک.
نکات فنی :
* از یک مرورگر متن مانند Lynx برای تست کردن سایت خود استفاده کنید . چون اکثر جستجوگر ها سایت شما را همانند چشمان Lynx می بینند . اگر شما در سایتتان از جاوا اسکریپت ، کوکی ها ، اشیاء session ، frame یا فلش یا هر چیزی که جلوی دید برنامه های خزنده (Crawler) را بگیرد استفاده کرده باشید ممکن است این جستجوگر ها نتوانند صفحات سایت شما را بخوبی ببینند و index کنند .
* استفاده از SessionID جلوی برنامه های خزنده موتور های جستجوگر را میگیرد و چون آنها نمیتوانند در سایت شما ثبت نام کنند تا صفحات را ببینند بنابرین تعدادی از صفحات شما هرگز در این جستجوگر ها ثبت نمیشوند
* اگر از سیستم های CMS استفاده میکنید مطمئن شوید که این سیستم توانایی ساخت صفحاتی که گوگل می یابد را داراست .
* از پارامتر هایی مانند “&id=” در لینک های صفحاتتان استفاده نکنید . چون گوگل این آدرس ها را index نمیکند .
وقتی سایتتان آماده شد :
* از سایت های مرتبط بخواهید به شما لینک دهند .
* سایت خود را در http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl ثبت کنید .
* نقشه سایت خود را در Google Sitemaps ثبت کنید .
* سایت خود را در موتور های جستجوگر و دایرکتوری های دیگر از جمله یاهو ثبت کنید . یکی ازین جاها dmoz.org است .
نکات کلیدی :
* صفحات را برای کاربر طراحی کنید نه جستجوگر ها : یعنی چیزی را که برای جستجوگر میفرستید همانی باشد که در سایت دارید و به کاربر نشان می دهید.
* از روش های حقه زدن به موتور های جستجو برای بالا بردن pageRank استفاده نکنید . چون اولین مشتریان شما بازدید کنندگان شما هستند نه جستجوگر ها . اگر جستجوگر ها اصلا وجود نداشتند شما اصلا این کارا رو میکردین ؟!
* از برنامه های تائید نشده برای ثبت صفحات و چک کردن امتیاز خود در گوگل بهره نبرید . زیرا این برنامه ها قوانین گوگل را زیر پا میگذارند . مانند برنامه WebPosition Gold که درخواست سایت شما را بچند مدل به گوگل می فرستد ( برای گول زدن موتور جستجوگر – با این حرکت جستجوگر های معمولی گول میخورندو فکر میکند سایت شما پر طرفدار است . اما گوگل آنها را پیدا میکند). این برنامه ها ممکن است باعث شوند گوگل اسم شما را بطور کلی از لیست سایت های جستجو حذف کند !!!
توصیه های ایمنی :
* از لینک ها یا متن های مخفی استفاده نکنید .
* از cloak redirect استفاده نکنید .
* Query های برنامه ریزی شده به گوگل نفرستید .
* صفحه را با کلمات نا مربوط به سایتتان لود نکنید.
* صفحات تکراری در دایرکتوری ها و ساب دومین های سایتتان نسازید.
Query های برنامه ریزی شده چیست ؟
هر چه کاربران کلمه ای را در گوگل جستجو کنند که نام شما در صفحه اول ظاهر شود و اگر رویش هم کلیک کنند در امتیاز گوگل شما تاثیر دارد . اما اگر گوگل متوجه شود که این درخواست ها همگی ساختگی و توسط برنامه هایی مانند WebPosition Gold فرستاده میشوند سایت شما را از لیست جستجویش حذف میکند . پس مواظب باشید تقلب نکنید !
ارسال شده توسط tarah در ۵:۳۸ 0 نظرات
برچسبها: اصول طراحی, ترافیک, توصیه های مهم, موتورهای جستجو, گوگل
یکشنبه, مارس ۲۱, ۲۰۱۰
لزوم داشتن یک وب سایت
تا چندی پیش برای معرفی خود و تجارتمان به مخاطبین از یک روش معمولی استفاده می کردیم؛ چاپ کارت ویزیت!
این کارت شامل اطلاعات عمومی نام، زمینه فعالیت، سمت دارنده کارت، تلفن، فکس و آدرس بود.
آنهایی که سطح تجارتشان کمی گسترده تر بود برای معرفی بیشتر به چاپ بروشور و کاتالوگ می پرداختند و یا بسته به نوع فعالیت کتابچه های کوچکی حاوی رزومه، نوع فعالیت، معرفی محصولات یا خدمات و نحوه دسترسی به آنها و چگونگی برقراری ارتباط با آن مجموعه منتشر می نمودند.تذکر و یادآوری این نکته شاید بد نباشد که چاپ یک بروشور مرغوب (یا به اصطلاع خودمانی آبرومند!) گذشته از وقتی که باید صرف آن شود تا به دستمان برسد با احتساب هزینه طراحی چیزی در حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد و چاپ کتابچه راهنما که قطعاً برای هر شرکتی مقدور نخواهد بود.
با گذشت زمان و افزایش نیازها، روش ها تغییر کرد تا آنجایی که بعضی از شرکت های بزرگ برای اطلاع رسانی کافی رو به تهیه فیلم های تبلیغاتی آوردند و با تکثیر و توزیع آن به اطلاع رسانی پرداختند که البته همانگونه که همه می دانیم سخت افزار حجیم و پارامتر زمان برای مشاهده این فیلم ها عدم موفقیت این روش را به دنبال داشت
با پیشرفت تکنولوژی و آمدن کامپیوتر که مانند تلویزیون و سایر رسانه ها از حالت تجملاتی خارج گردیده و به یک نیاز تبدیل شده کار اطلاع رسانی ساده تر شد و اول دیسکتهای ۱۵/۴ و بعد ۵/۳ رسالت انتقال دیتا و اطلاعات را به عهده گرفتند ولی کار به اینجا ختم نشد و با به بازار آمدن دیسکهای فشرده (Compact Disk (CD و ابداع چندرسانه ایها (Multi Media) انقلاب بزرگ در عرصه IT بوجود آمد تا حدی که به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران انقلابی که CD در کامپیوتر به وجود آورد از انقلابی که کامپیوتر در عرصه تکنولوژی کرد به مراتب بزرگتر بود.
ضمن اینکه قابلیت فهرست گذاری و امکان دسترسی از فهرست به زیرمجموعه ها خود به تنهایی مزیت بسیار بزرگی برای استفاده از دیسک های فشرده (و البته در نسل قبل دیسکت) محسوب می گردد.
CDها هنوز از بهترین ابزار انتقال اطلاعات در هر زمینه ای از دیتاهای کاربردی گرفته تا Multi Media، فیلم، موسیقی و فایلهای Hyper Text Markup language (Html) و… به شمار می آیند که لااقل در بازار ایران به این زودی ها رقیبی نخواهند داشت چرا که برای جایگزینی سیستمی جدید به دلیل هزینه بر بودن برای استفاده کننده ها سالها وقت لازم است.Cool Disk و MO از رقبای جدی این پدیده محسوب می گردند و به دلیل قابلیت های متفاوت جایگزین خوبی برای CD به نظر می رسند.
در نظر بگیرید که ما برای تبلیغات و اطلاعاتی نیاز به تهیه یک CD داشته باشیم. قبول کنید که برای جلب مشتری بهتر است از یک مشاور خوب استفاده کنیم و طبیعی است که برای آن هزینه خوبی هم باید پرداخت نمود ولی نباید این را از نظر دور داشت که در هر حال می توانیم برای کار راه اندازی آموزش مختصر خودمان هم یک CD تهیه نموده و آنرا توزیع کنیم اما به یاد داشته باشید که هنوز ۳ عامل وجود دارد که استفاده از این وسیله سودمند را محدود می کند.
۱- هزینه
۲- تکثیر
۳-توزیع
پارامتر توزیع را از این جهت وارد بحث کردیم که آنرا نهایتاً با سهولت توزیع کارت ویزیت و کاتالوگ و بروشور مقایسه کنیم.اما پیشرفت تکنولوژی راه دیگری را نیز برای اطلاع رسانی کامل و دقیق ایجاد کرده و آن استفاده از اینترنت یا بهتر بگوییم فراگیرترین رسانه است.
حال اگر توانسته باشیم مختصری به اطلاعات شما افزوده باشیم توضیح این مطلب برای ما راحت تر خواهد بود چرا که حالا می خواهیم بدانیم لزوم داشتن یک وب سایت چیست؟
بیایید برگردیم به اولین روش تبلیغات که در ابتدای مطلب عنوان کردیم: کارت ویزیت!
اما این دفعه این کارت ویزیت را با یک تغییر کوچک در متن آن معرفی می کنیم: نام، زمینه، فعالیت، سمت دارنده، کارت، تلفن، فکس، آدرس، ایمیل و آدرس وب سایت!
امکان معرفی به موتور جستجوهای مختلف و تبادل لینک (پیوند) از رایج ترین روش های تبلیغات و معرفی یک وب سایت اینترنتی است که معمولاً رایگان بوده و بسیاری از هزینه های بازاریابی را کاهش می دهد و خود به تنهایی و در صورتی که یک وب سایت حرفه ای طراحی گردد می تواند در رشد یک واحد تجاری یا خدماتی (و حتی شخصی) نقش به سزایی داشته باشد.امیدواریم با بیان این مختصر توانسته باشیم لزوم داشتن یک وب سایت را برای شما روشن نموده باشیم.
ارسال شده توسط tarah در ۲۲:۲۶ 0 نظرات
برچسبها: مزایای وب سایت و وبلاگ, وب سایت شخصی
شنبه, مارس ۲۰, ۲۰۱۰
سایت خود را کمی حرفهایتر طراحی کنیم
با تولید نرمافزارهای بسیاری که برای طراحی وب در نظر گرفته شدهاند، امروزه به تقریب میتوان گفت که هر فرد با حداقل معلومات کامپیوتری میتواند صفحات وب خود را تولید نماید.
اما آنچه که باعث تفاوت یک طراحی حرفهای با یک طراحی آماتور میشود، رعایت برخی نکات کوچک اما مهم است. در نظر گرفته این قوانین نانوشته باعث محبوبیت سایت خواهد شد و در نتیجه رضایت بازدیدکنندگان را در پی خواهد داشت. در این مطلب سعی شده تا هر آنچه از این نکات را که قابل دستهبندی است، بازگو نمایم:
۱) قبل از هر چیز بگذارید اصطلاح WYSIWYG را برایتان شرح دهم. این حروف خلاصه جمله What You See Is What You Get میباشد که میتوان آن را به این صورت ترجمه کرد: «هر آنچه که میبینید، همان را دریافت خواهید کرد.».
شما با این اصطلاح بطور ملموسی برخورد داشتهاید. زمانیکه شما با یک واژهپرداز مانند Microsoft Word کار میکنید، در حقیقت در حال استفاده از برنامهای هستید که با همین روش طراحی شده است. به عبارت دیگر هر آنچه که شما بر روی صفحه نمایش خود میبینید، همان چیزی است که هنگام چاپ آن از چاپگر دریافت میکنید. متاسفانه بر روی وب رعایت این روش تقریبا غیرممکن است. یعنی آنچه را که شما به عنوان یک طراح وب طراحی کردهاید، لزوما همانی نیست که توسط بازدیدکنندگان دیده میشود. این تفاوت دریافت از امکانات سختافزاری بازدیدکنندگان ناشی میگردد.
زیرا که بازدیدکنندگان شما از امکانات مشابه کامپیوتر شما استفاده نمیکنند و همواره امکان این وجود دارد که کارت گرافیک و یا حتی تنظیمات صفحه نمایش آنها با شما متفاوت باشد.
۲) همواره این را به خاطر داشته باشید که طراحی یک صفحه وب با طراحی یک صفحه متنی مانند نامه متفاوت است. درست است که بعضی از کلیدهای کنترلی در یک واژهپرداز و یک ویرایشگر صفحه وب مشابه هستند ولی این دلیل نخواهد شد که از هر دو به یک صورت استفاده نمایید. پس اصول طراحی وب با طراحی یک صفحه متنی متفاوت است.
۳) نکتهای که شاید اکثرا به آن توجهی ندارند این است که تعداد زیادی از کاربران ناچاراً و یا به دلخواه خود صفحات را در حالت گرافیکی مشاهده نمیکنند. درست است که گرافیک جلوه صفحات وب است و به آن نمایی زیبا میبخشد اما باید در نظر داشته باشید که دست کم یک میلیون نفر از کاربران اینترنت جزو دسته مذکور هستند. پس صفحات خود را طوری طراحی کنید که این افراد هم به راحتی قادر به استفاده از آن باشند.
استفاده از متون در فرمت گرافیکی مشکل فراوانی را برای آنها فراهم میکند، در طراحی خود این دسته را هم در نظر بگیرید.
۴) از استفاده کردن از اسکریپتهایی که جلوه های بصری دارند حتیالامکان پرهیز کنید. برخی از این اسکریپتها ممکن است که در برخورد اول جالب به نظر برسند اما برخوردهای متعدد با آن، دلزدگی را برای بازدیدکنندگان دائم شما به همراه خواهد داشت.
لابد می دانید که سرمایههای یک سایت بازدیدکنندگان دائم آن هستند پس از استفاده بیمورد از اسکریپتهایی مانند ساعت گردان به دور ماوس و رنگهای زمینه متغیر خودداری کرده و با این کار علاوه بر سریع کردن دانلود صفحه، مشترکان بازدید خود را فراری ندهید. بدانید که اینگونه جذابیتها تاریخ مصرف داشته و جلوههای بصری با تکرار جذابیت خود را از دست میدهند.
۵) و اما هسته اصلی یک سایت محتوای آن است. در نکته قبلی گفته شد که جذابیت ظاهری به مرور از بین میرود. با یک دیدگاه طنزگونه، جذب مخاطب برای یک سایت کمی مانند انتخاب همسر است. همانطور که زیبایی درونی یک فرد مهمتر از زیبایی ظاهری اوست، محتوای یک سایت هم ارزشمندتر از ظاهر آن است. درست است که افراد بسیاری برای سرگرمی به اینترنت مراجعه میکنند اما این دسته از افراد، کاربران حرفهای نیستند. این است که شما با هر علاقمندی میتوانید سایت خود را در همان زمینه ایجاد کنید و مطمئن باشید که در این گستره وسیع، همواره افرادی پیدا میشوند که در این علاقمندیها مشترکاتی با شما دارند. آنها همان بازدیدکنندگان دائمی هستند. با پرمحتوا کردن سایت خود آنها را حفظ نمایید. مهم این نیست که شما به چه چیزهایی علاقمندید، آن ممکن است ماکتسازی، آشپزی، کامپیوتر و یا فضا باشد، شما میتوانید در همان زمینه در سایت خود مطلب قرار دهید.
۶) بسیاری از کاربران از مرورگرهایی متفاوت از شما استفاده میکنند. در حالیکه بیشتر کاربران بر طبق آمار از IE یا Netscape استفاده مینمایند (واقعا میتوان تا این حد به آمار متکی بود آن هم زمانیکه بازار رقابت شدید است؟)، باید در نظر داشته باشید که افراد زیادی هم از آنها استفاده نمیکنند پس صفحات خود را طوری طراحی نکنید که فقط در یکی از آنها قابل مرور باشد.
سایت شما باید طوری طراحی شود که عدهای از بازدیدکنندگان (که طبعا سلیقهای متفاوت از نظر مرورگر و مشترک از نظر علاقمندی دارند) از بازدید آن محروم نگردند.
۷) این نکته را بدانید که اصولا یک جستجوگر وب (وبگرد) برای رسیدن به جواب مورد نظر خود عجله زیادی دارد و قصد دارد که در کوتاهترین زمان به موضوع خود دسترسی پیدا کند (۱۰ تا ۱۵ ثانیه بر طبق آمار). صفحاتی که حجم زیادی دارند و یا با گرافیک سنگینی طراحی شده باشند، سریعا حوصله آنها را سر خواهد برد و قبل از اینکه مطالبتان را به نظرشان برسانید، صفحه سایت شما را بسته و سراغ سایت بعدی خواهند رفت. پس حجم صفحات خود را چه از نظر گرافیک (که قبلا درباره چگونگی آن مطلبی نوشتم) و چه از نظر طول مطالب کاهش دهید. لزومی ندارد که جملات خود را خلاصه کنید تا مطلبتان طولانی نشود.
کافیست که آنها را دستهبندی کرده و در صفحات متعدد قرار داده و با فراپیوندها (Hyper Link) مطالب و صفحات را به هم مربوط نمایید.
۸) از قرار دادن تصاویر متحرک در سایت خود به مقدار زیاد پرهیز کنید. درست است که استفاده از تصاویر متحرک صفحه شما را زیبا میکند، اما استفاده از آنها بصورت متعدد مانند این است که به غذای خود زیادی نمک بزنید و مسلما غذای شور به ندرت مورد پسند قرار می گیرد.
این موضوع را برای تبلیغات احتمالی سایت خود هم در نظر بگیرید. وجود بنرهای تبلیغاتی متعدد (که معمولا با طرحهای افکتهای مختلف طراحی میشوند) نه تنها باعث خستگی چشم بازدیدکنندگانتان میشود بلکه یکدستی طراحی و هماهنگی رنگها را در سایتتان آسیبپذیر خواهد نمود.
۹) جداول (به عبارت دیگر ستونهای) موجود در صفحه خود را بطور ثابت مقداردهی نکنید. آنها را بصورت نسبی (درصدی) تنظیم کنید که در مونیتورها و مودهای نمایشی مختلف درصدی از عرض مونیتور باشند. اگر جداول شما مثلا برای مود ۱۰۲۴ در ۷۶۸ طراحی شده باشد ممکن است که در مود ۸۰۰ در ۶۰۰ از صفحه بیرون بزند و به اصطلاح باعث اسکرول صفحه بصورت افقی گردد. این مساله به هیچ وجه خوشایند بازدیدکنندگان نیست پس جدا از آن پرهیز نمایید.
۱۰) وقتی که برای جلب مخاطب در سیستمی عضو میشوید که با باز کردن یا بسته شدن سایت شما، سایت دیگری باز میشود در حقیقت مزاحمت برای بازدیدکننده خود ایجاد کردهاید. در این حالت هر چقدر هم که او از سایت شما راضی باشد، نباید امید چندانی به بازگشت مجدد وی داشت چرا که مزاحمت در وب هم آزاردهنده است.
بگذارید که او با میل خود صفحه شما را به فهرست صفحات محبوب (Favorites) اضافه کند (Bookmark)، نه اینکه با پیغامها و پنجره های متعدد حوصله او را سر ببرید. این را هم به خاطر بسپارید که استفاده از ترفندهایی که باعث پیشفرض شدن سایت شما در مرورگر بازدیدکننده میشود، ترفندی قدیمیست که جز مزاحمت نتیجهای در بر نخواهد داشت.
۱۱) امروزه استفاده از فریمها در طراحی وب کاری اصولی نیست. این مساله برای بازدیدکنندگان مشکلات متعددی از قبیل سردرگمی در یافت و ثبت آدرس صفحات و چاپ مطالب موجود در صفحه به دنبال خواهد داشت.
۱۲) در بکار بردن فونتهای صفحه خود دقت کنید. برخی از فونتها هستند که بطور پیشفرض در سیستم عامل تمام بازدیدکنندگان موجودند (مانند فونت Tahoma). استفاده از فونتهای فانتزی صفحه را تنها برای عده محدودی که آن فونت را نصب کردهاند قابل بازدید میسازد. اگر صفحه خود را برای فونت خاصی آماده کنید، بسیاری از بازدیدکنندگان یا نمیتوانند مطالب را ببینند و یا آن را با فونتهایی دیگر خواهند دید که ممکن است نسبتهای موجود در صفحه شما را بهم بزند. قرار دادن فونت شما برای دانلود در گوشهای از صفحه هم دردی را دوا نمیکند. اغلب کاربران حوصله دانلود فونت مورد نظر شما را ندارند و این در حالیست که شما با این کار آنها را مجبور کرده اید که سایت را آنگونه که شما میخواهید ببینند نه آنگونه که خود میخواهند.
۱۴) صفحات داخلی و فرعی سایت خود را طوری طراحی کنید که مشخص باشد مربوط به کدام سایت است. بسیاری از بازدیدکنندگان مستقیما وارد صفحات داخلی میشوند بدون آنکه صفحه اول سایتتان را دیده باشند. پس لینکهای صفحات دیگر را در صفحات داخلی تعبیه کرده و هویت سایت را در آنها هم مشخص نمایید.
۱۵) آیا میدانید که تنها ده درصد از بازدیدکنندگان قسمتهای پایینی صفحه را میبینند؟ پس مطالب مهم را در قسمتهای بالایی صفحه خود قرار دهید.
نکات فوق هر چند به تنهایی کوچکند اما در کنار هم عوامل تعیین کننده در محبوبیت یک سایت هستند و رعایت آنها برای طراحان حرفه ای وب ناگزیر است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 468]
-
گوناگون
پربازدیدترینها