تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838134639
نادر محمدخانى: آمده ام دين خودم را به فوتبال ايران ادا كنم
واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: نادر محمدخانى: آمده ام دين خودم را به فوتبال ايران ادا كنم
مدافعى كه در دوران بازيگرى خود بيش از ۲۰ پاس گل را براى مهاجمان مهيا ساخت، مدافعى كه على كريمى را بهترين بازيكن آسيا كرد و مدافع تنومندى كه مهاجمان حريف در رويارويى با آن دچار بيم و هراس مى شدند، ۷ سالى بود كه بنا به دلايلى از فوتبال ما فاصله گرفته بود. او بعد از خداحافظى از فوتبال آن هم با پيراهن تيم فوتبال پاس، بهتر ديد مدتى را نيز به انجام كارهاى عقب افتاده اش بپردازد. به همين منظور او راهى انگلستان شد تا علاوه بر كار فوتبال، تعهداتش را نيز به خانواده اش ادا كند. او اوايل سال ۸۱ راهى لندن شد و حالا چيزى حدود ۷ سال از آن موقع مى گذرد. او هيچ تفاوتى با آن روزى كه از ايران مى رفت نكرده است. تنها موهايش سپيد شده و بر تجربياتش افزون گشته است. نادر محمد خانى همان مدافع حاضر در رقابت هاى جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه و همان بازيكنى كه در دوران بازيگرى خود كمتر رو به مسائل حاشيه اى فوتبال آورد ، حالا پس از ۷ سال به ايران برگشته تا به قول خودش دينش را به مردمى كه از صميم قلب دوستشان دارد، ادا كند. او خودش را مديون ايران مى داند و حالا با كوله بارى از گذشته آمده تا از هر نظر در خدمت فوتبال و جوانان برومند اين مرز و بوم باشد. نادر محمدخانى پس از ۷ سال دورى از ايران آن قدر حرف دارد كه بتواند در مدت ۱۲۰ دقيقه آن را برايمان بازگو كند اما آن قدر خوب و با احساس حرف مى زد كه بهتر ديديم بيشتر شنونده حرف هاى نادر باشيم. او خاطرات بسيارى براى بازگو كردن داشت. به همين دليل با نادر گفت وگويى متفاوت تر از هميشه انجام داديم. از فوتبال از او پرسيديم، از ايويچ از وى سؤال كرديم. سراغ فوتبال انگلستان را گرفتيم و خلاصه خيلى حرف ها و سؤالات را با او در ميان گذاشتيم كه نادر محمدخانى نيز با صبرى بسيار اينچنين پاسخ سؤالات ما را داد. با ما همراه باشيد:
•در اين مدت كه نبودى فوتبال چقدر تغيير كرده است؟
- به اعتقاد من فوتبال در اين ۷ سال تغييرات مثبت بسيارى داشته است. فوتبال ما حالا نسبت به گذشته نظم و انضباط بيشترى را به خود گرفته و از شكل تيمى گذشته خارج شده و به باشگاه تبديل شده است. قرارداد بازيكنان بهتر از گذشته شده و به لحاظ امكانات و زمين هاى فوتبال هم پيشرفت هاى
قابل توجهى داشته ايم.اميدوارم اين روند رو به رشد همچنان ادامه پيدا كند و هر روز شاهد پيشرفت بيشتر فوتبال در كشورمان باشيم.
•گويا قبل از رفتن به انگلستان در يك دوره كلاس مربيگرى هم شركت كرده بودى. اين طور نيست؟
- بله. پيش از عزيمت به انگلستان در كلاسC مربيگرى كه در قزوين برگزار مى شد شركت كردم و مدرك آن را نيز دريافت نمودم.
•نمى خواهى ادامه دهى؟
- چرا كه نه. قرار است از ۲۵ مردادماه در كلاسB مربيگرى شركت كنم و پس از آن هم در كلاس هاى ديگر مربيگرى شركت خواهم كرد.
•رفتن خودت را به ياد دارى؟
- بله. روزى كه با پاس از قطر به ايران برگشتم، ترجيح دادم با دنياى بازيگرى خداحافظى كنم و اين كار سخت را هم انجام دادم و متعاقب آن در سال ۸۱ راهى كشور انگلستان شدم.
•قطعاً از سفر به انگلستان اهدافى داشتى. به آن اهداف رسيدى؟
- خوشبختانه به بيشتر اهدافى كه در سر داشتم رسيدم. در قبال خانواده به بهترين شكل ممكن دين خود را ادا كردم و در كار مربيگرى و فوتبال هم به توفيقات خوبى دست يافتم.
•دليل بازگشت تو از انگلستان چه بود؟
- آمده ام به كشورم خدمت كنم و باور كنيد نمى خواهم شرمنده خودم و مردم باشم. مى خواهم خودم را در عالم مربيگرى محك بزنم. اطمينان دارم مى توانم خيلى از كارها را در فوتبال انجام دهم.
•به لحاظ خانوادگى در انگلستان توفيقاتى هم داشتى؟
- بله. خوشبختانه در مدت ۷ سالى كه در انگلستان بودم مسير خوبى را انتخاب كردم. وظيفه اى را نسبت به خانواده ام داشتم كه به بهترين شكل ممكن آن را انجام دادم. خوشبختانه هم اكنون پسرم در شهر «BAF» در رشته هوا و فضا درس مى خواند؛ ضمن اينكه دخترم نيز امسال سال آخر دبيرستان خود را سپرى مى كند. او تا سال گذشته، هم فارسى مى خواند و هم براى يادگيرى انگليسى به مدرسه انگليسى ها مى رفت.
•گويا كار فوتبال هم در انگلستان انجام مى دادى. اين طور نيست؟
- بله. من از همان بدو ورودم به انگلستان از طريق دوستانى كه داشتم مدرسه فوتبال «پرشين» را راه اندازى كردم، به طورى كه اكنون اين باشگاه ورزشى چيزى حدود ۷۰ بازيكن در۳ رده سنى نوجوانان، جوانان و بزرگسالان دارد.
•بازيكنان باشگاه شما ايرانى هستند؟
- بازيكنان باشگاه ما هم ايرانى هستند، هم انگليسى و هم آفريقايى اما اكثريت بازيكنان ما ايرانى هستند كه اين هم يك افتخار براى ما به حساب مى آيد.
•وضعيت تيم بزرگسالان شما چگونه است؟
- خوشبختانه تيم بزرگسالان ما در رده «دى ويژن يك» بازى مى كند. تيمى كه سال گذشته در منطقه «BAF» به مقام دوم رسيد.
•همكاران شما در باشگاه «پرشين» چه كسانى هستند؟
- امير پاجانى و امير رضايى منش در رده هاى پايين به ما كمك مى كنند، ضمن اينكه سرپرست ما نيز آقاى سعيد نوروزى است.
•تيم ملى ايران در رقابت هاى جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان را ديدى؟ مشكل آن تيم چه بود؟
- تمامى بازى هاى ايران را در جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان ديدم و متوجه اين واقعيت شدم كه تيم ملى ايران از درون دچار مشكل است. مشكلى كه تيم ما را با مسائل بسيارى در طول بازى ها مواجه ساخت.
•فكر مى كنى بهترين بازى تيم ملى ايران در جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان كدام بازى بود؟
- بجز نيمه اول بازى با مكزيك كه بچه ها تقريباً خوب كار كردند، در بقيه بازى ها هرگز در حد خودشان ظاهر نشدند.
•تيم سال ۱۹۹۸ فرانسه بهتر بود يا تيم سال ۲۰۰۶ آلمان؟
- اعتقاد دارم تيم سال ۱۹۹۸ فرانسه بهتر از تيم سال ۲۰۰۶ آلمان بود.
•بهترين بازى تيم ملى ايران در جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه كدام بازى بود؟
- بهترين بازى تيم ما مقابل يوگسلاوى انجام شد. در آن بازى اگرچه يك بر صفر به حريف باختيم اما نبايد فراموش كنيم يوگسلاوى آن روزها تيمى بود كه بهترين بازيكنان اروپا را در اختيار داشت.
•بهترين خاطره اى كه از بازى با آمريكا در ذهن شما باقى مانده است چيست؟
- بهترين خاطره اى كه از بازى با آمريكا دارم، ابهت بچه هاى تيم ملى و كار بزرگ خداوند بود. وقتى به صف شديم تا پس از عبور از تونل به زمين وارد شويم، آمريكايى ها مات و مبهوت قد و قامت بازيكنان ايرانى شده بودند و سكوت مرگبارى بين آنها حاكم شده بود، در حالى كه روحيه بچه هاى ما عالى بود و آنها مدام از پيروزى بر آمريكا حرف مى زدند.
•آخر آن بازى چه اتفاقى افتاد؟
- آخر آن بازى هم اتفاقى افتاد كه باعث خوشحالى تمام دنيا شد. وقتى از زمين بازى به هتل محل اقامت خود برمى گشتيم، تلويزيون فرانسه فيلم جشن هايى را پخش مى كرد كه به افتخار پيروزى تيم ملى ايران در سراسر كشورهاى اسلامى دنيا بر پا شده بود و همين مسأله باعث شد خستگى از تن ما دربيايد.
•در بازى با آلمان چه اتفاقى افتاد؟
- هيچ اتفاق خاصى نيفتاد. در آن بازى داشتيم با قهرمان ۳ دوره جام جهانى بازى مى كرديم و همين بيانگر فاصله بسيار فوتبال ما با آلمان ها بود اما در آن بازى خوب بازى كرديم. در نيمه اول آن ديدار كه با نتيجه مساوى صفر بر صفر به پايان رسيد، آلمان ها ۳ كارت زرد گرفتند كه اين نشان از استرس بالاى آنها داشت. در همان نيمه اول هم اگر اندكى خوش شانس بوديم، مى توانستيم به وسيله مهدى مهدوى كيا به گل برسيم كه بدشانسى آورديم و چنين اتفاقى رخ نداد. در واقع بايد پذيرفت باخت به آلمان شكستى كاملاً طبيعى براى فوتبال ما بود.
•ماجراى شادى بيش از اندازه كلينزمن در بازى با ايران چه بود؟
- در آن بازى و پيش از شروع، ما به پاس حركت انسان دوستانه يورگن كلينزمن در مورد اظهار همدردى او با مردم ايران در وقوع زلزله رودبار و منجيل هديه اى را به او تقديم كرديم اما يورگن كلينزمن بعد از گلزنى به ايران از فرط خوشحالى تور دروازه ما را كشيد و چنان به شادى پرداخت كه حد و حصرى نداشت. البته اين نشان از قدرت ما در آن بازى داشت چرا كه توانسته بوديم آنها را تحت فشار قرار دهيم كه آنها گلزنى به ما را براى خود يك كار مهم قلمداد كنند. در همان زمان هم خيلى ها خواستند از كلينزمن خرده بگيرند كه به نظر من به هيچ وجه چنين برخوردى درست نبود.
•در فوتبال امروز چه تيم هايى موفق تر هستند؟
- تيم هايى كه مسائل روانشناسى را بيشتر رعايت كنند. مسائلى از قبيل ارتباط بازيكن با خانواده، بازيكن با همبازى اش و بازيكن با تماشاچى اما در فوتبال ما متأسفانه آن قدر مسائل حاشيه اى زياد است كه كمتر كسى به اين مسائل اصلى توجه مى كند.
•اهميت بدنسازى را در تيم هاى فوتبال تا چه اندازه مؤثر مى دانيد؟
- خوشبختانه امروز همه تيم ها مربى بدنساز دارند و به بدنسازى بازيكنان خود توجه بسيارى نشان مى دهند اما تيم هايى موفق تر هستند كه انسجام تيمى بهترى داشته باشند.
• عدم حضور انگلستان در رقابت هاى جام ملت هاى اروپا چه عواقبى براى فوتبالدوستان اين كشور داشت؟
- آنها به دليل عدم حضور تيمشان انتقادات بسيارى از كادر فنى و بازيكنان تيم خود داشتند. آنها معتقد به كم فروشى بازيكنان كشورشان بودند و مى گفتند در ديدار ۲ تيم ملى انگلستان و كرواسى كه با نتيجه مساوى در خاك انگلستان به پايان رسيد، بازيكنان چند ميليون پوندى انگلستان مى توانستند بازى را با پيروزى به پايان رسانده و جواز حضور در رقابت هاى جام ملت هاى اروپا را به دست آورند كه اين كار را نكردند چراكه اختلافات درونى انگليسى ها باعث شد كرواسى در آخرين دقايق بازى موفق به گلزنى شده و انگلستان را از گردونه رقابت ها خارج سازد.
• برخورد انگليسى ها با نادر محمدخانى در بدو ورودش به آن كشور چگونه بود؟
- انگليسى ها اطلاعات خوبى از من و دوران بازيگرى ام داشتند. در بدو ورود وقتى با فدراسيون فوتبال انگلستان تماس گرفتم، آنها به گرمى مرا پذيرفتند و از من خواستند در جلسه اى كه با حضور مقامات فدراسيون آن كشور برگزار مى شد، شركت كنم. آنها در آن جلسه با من به عنوان بازيكنى كه تجربه بازى در جام جهانى را داشته، برخورد بسيار خوبى داشتند.
• عملكرد تيم ملى ايران در رقابت هاى جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه چگونه بود؟
- به اعتقاد من همه موفقيت ها حاصل كار گروهى بود. چه آنهايى كه در فدراسيون مشغول انجام وظيفه بودند. چه آقاى ايويچ كه فوق العاده براى تيم ملى ايران زحمت كشيد و چه آقاى طالبى كه توانست دل بچه ها را به هم نزديك كند. خلاصه نتيجه يك تلاش همگانى همان اتفاقى بود كه در بازى با آمريكا افتاد و باعث پيروزى و سربلندى فوتبال ايران شد.
• نگاه انگليسى ها به فوتبال ايرانى ها چگونه است؟
- نگاه انگليسى ها به فوتبال ايران يك نگاه كاملاً مثبت است. آنها به خوبى درباره فوتبال ايران حرف مى زنند و از بازيكنان ايرانى كه با تمام وجود براى تيمشان از جان مايه مى گذارند سخن مى گويند؛ ضمن اينكه عملكرد بازيكنان ايرانى ليگ انگلستان هم خوب و قابل دفاع بوده است. براى مثال بايد بگويم
آندرانيك تيموريان در بولتون خيلى خوب خودش را نشان داد و در كارهاى تاكتيكى تيم عملكرد خوبى داشت كه اين نشان از شعور بالاى بازيكنان ايرانى دارد.
• چرا بازيكنان ايرانى در خارج از كشور موفق نيستند؟
- به دليل اينكه هنوز درك از فوتبال حرفه اى نزد بازيكنان ما كامل نشده است. البته نبايد از كنار استثناها به سادگى گذشت. براى مثال بايد از كار خوب مهدوى كيا ياد كرد. او به دليل اينكه سابقه بازى در ۳ رده سنى را در ايران داشته و سلسله مراتب را در فوتبال به خوبى پشت سر گذاشته، موفقيتى به مراتب بيشتر از بقيه داشته است. البته نبايد از هوش بالاى مهدى و نقش مربيانى كه طى اين دوران با او كار كرده اند به سادگى گذشت.
• مهمترين چيزى كه بايد در فوتبال ما درست شود چيست؟
- به اعتقاد من مهمترين چيزى كه بايد در فوتبال ما درست شود ، قوانينى است كه ما از آن بى خبريم كه خوشبختانه امروز يكسرى از آنها توسط فيفا به فوتبال ما ديكته شده است و يكسرى ديگر را هم بايد خودمان ترسيم كنيم. براى مثال در مورد مشكلى كه براى على كريمى به وجود آمد، بهتر بود به جاى اينكه كريمى را محروم كنيم، قانون يا قوانين خود را اصلاح مى كرديم.
• دليلى هم براى اين حرف هايت دارى؟
- چرا كه نه. شما ببينيد وقتى ما براى بازى ۲ تيم استقلال و پرسپوليس از داوران خارجى استفاده مى كنيم و به داوران خود اعتماد نمى كنيم، چطور بايد انتظار داشته باشيم كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا به فوتبال ما و داوران ما احترام بگذارند كه نتيجه اين كار آن مى شود كه كميته داوران آسيا در مورد داوران ما از خود كوتاهى نشان مى دهند.
• چگونه مى شود باعث پيشرفت فوتبال شد؟
- ببينيد در فوتبال پيشرفته انگلستان يك بازيكن وقتى در زمين تمارض مى كند، مطبوعات و تلويزيون آن صحنه را به دفعات به تصوير مى كشند كه ديگر هيچ بازيكنى به خود جرأت تكرار آن را ندهد يا در مورد داورى با اضافه كردن امكانات عملاً تعداد اشتباهات داوران را به حداقل رسانده اند. البته زمين و امكانات نامناسب هم لازمه كارند و وقتى همه امكانات مهيا باشد، آن گاه فوتبال پيشرفت خواهد كرد. خوشبختانه ما در ايران جوانان مستعد بسيارى داريم، جوانانى با استعدادهاى ناب و فوق العاده. بر اساس نتيجه يك آمارگيرى كه در مجلات معتبر انگليسى به چاپ رسيد، در بين مليت هاى مختلف كه به كشورهاى ديگر مهاجرت كرده اند، ايرانيان موفق ترين جامعه در بين كشورهاى ديگر هستند، به طورى كه در انگلستان و از هر ۴ نفر يك ايرانى مدرك فوق ليسانس دارد كه اين نشانه پيشرفت علمى جوانان ايرانى است.
• قبول دارى فوتبال ما حرفه اى است؟
- ببينيد ما فوتبال حرفه اى را به ايران آورده ايم اما قوانين فوتبال حرفه اى را وارد كشورمان نكرده ايم كه اين مسأله مى تواند در آينده ما را با مشكلات بسيارى مواجه نمايد.
• اگر بخواهى يك تعريف از ايويچ داشته باشى درباره او چه خواهى گفت؟
- ايويچ مردى بود كه به ايران آمد و به فوتبال اين مملكت خدمت كرد. او عملكردى به مراتب بالاتر از يك مربى داشت، به طورى كه نام وى براى هميشه در قلب من و خيلى هاى ديگر به عنوان يك شخصيت محترم و قابل ستايش ماندگار شده است.
• آخرين بار كه ايويچ را ديدى چه زمانى بود؟
- وقتى براى بازى با كرواسى به آن كشور رفته بوديم، بعد از بازى با آنكه ديگر هيچ مسئوليتى در تيم ملى ايران نداشت، به محل كمپ تيم ملى آمد و از بازى خوب بچه ها تعريف كرد و نقاط ضعف و قوت بچه ها را گوشزد نمود و به آنها روحيه داد.
•چه درسى از ايويچ گرفته اى؟
- ايويچ درس هاى بسيارى به ما داد كه مهمترين آن اين بود كه نام بازيكن به هيچ وجه مهم نيست، بلكه بازيكنى ارزش دارد كه بتواند در كارهاى تاكتيكى تيم نقش خودش را ايفا كند.
•چرا ايويچ را بركنار كردند؟
- به نظر من فدراسيون و همه كسانى كه در بركنارى ايويچ نقش داشتند، در مورد او حرفه اى عمل نكردند. او قصد خدمت به فوتبال ايران را داشت و اگر مى خواست ما را گول بزند، به جاى رم ما را به ديدار يك تيم ضعيف مى فرستاد اما وى اصرار داشت رم با تمام بازيكنان اصلى اش به ديدار ما بيايد.ايويچ فكر جام جهانى و ديدار با تيم هاى قدرتمندى چون يوگسلاوى و آلمان را كرده بود، چيزى كه متأسفانه هيچ كس متوجه آن نشد يا نخواست بشود.
•بهترين برخوردى كه مى شد آن روزها با ايويچ داشت چه بود؟
- اى كاش آن روزها از ايويچ به عنوان مدير فنى تيم استفاده مى شد و او مى توانست با ما به جام جهانى بيايد كه متأسفانه اين اتفاق هرگز نيفتاد.
•درس نادر محمدخانى به شاگردانش در فوتبال چه خواهد بود؟
- ۱- سخت كار كنيد۲- انضباط داشته باشيد ۳- به بزرگتر خود احترام بگذاريد و ۴- با خواسته هاى مربى خود حركت كنيد.
•نادر محمدخانى چند سال فوتبال بازى كرد؟
- ۲۰ سال فوتبال بازى كردم كه ۱۳ سال آن را عضو تيم ملى بودم.
•از چه سالى پيراهن تيم ملى را پوشيدى؟
- از سال ۶۷ و به دعوت مرحوم پرويز دهدارى پيراهن تيم ملى را به تن كردم و تا سال ۸۰ آن را به تن داشتم.
•چند وقت است به ايران آمده اى؟
- تقريباً ۲ هفته است.
•اولين كار شما در بازگشت به ايران چه بود؟
- با يكسرى از افراد به گفت وگو نشستم. به تعبيرى كادر خودم را انتخاب و با آنها صحبت كردم كه خوشبختانه به نتايج مثبت بسيارى هم رسيده ام. با مديران چند باشگاه هم صحبت هايى داشته ام و يك مقدار هم با مسئولان فدراسيون و افرادى كه در فوتبال هستند ارتباط برقرار كرده ام.
•يعنى اين امكان وجود دارد كه نادر محمدخانى سرمربى يك تيم باشگاهى شود؟
- چرا كه نه اما مطمئن باشيد اگر چنين مسئوليتى را قبول كنم، دوست دارم باشگاه من باشگاهى باشد كه به طور كاملاً حرفه اى اداره شود و به دنبال اهداف بزرگ باشد. به احتمال بسيار صاحب تيم خواهم شد چرا كه احساس مى كنم كارم را خوب بلدم. دلم هم روشن است چون نادر محمدخانى هستم.خوب مى دانم مردم انتظارات زيادى از من دارند و من هم بايد بزرگى خودم را به آنها ثابت كنم.
•و اگر چنين اتفاقى در كوتاه مدت نيفتاد چطور؟
- هيچ فرقى در كليات ماجرا نخواهد داشت. فكر مى كنم با اين حركتى كه در فوتبال ما شروع شده و بهايى كه مسئولان به مربيان جوان مى دهند، نوبت من هم خواهد رسيد.
•مى گويند هميشه به دروازه بان هايى كه با آنها همبازى بودى توصيه هايى مى كردى. آن توصيه ها چه بود؟
- به آنها مى گفتم در هيچ شرايطى از دروازه شان خارج نشوند و اطمينان داشته باشند اجازه نمى دهم مهاجمى با آنها تك به تك شود.
•اما گويا يك بار «نكيسا» به توصيه ات گوش نكرد و باعث شد ضربه تو به درون دروازه برود. چرا چنين اتفاقى افتاد؟
- وقتى نزديك به ۲۰ پاس گل دادم هيچ كس حرفى نزد. وقتى على كريمى را بهترين بازيكن آسيا كردم باز هم هيچ كس سخنى به زبان نياورد اما اكنون همه از آن گل مى گويند، گلى كه در بازى با عمان در چهارچوب بازى هاى آسيايى تايلند به اشتباه وارد دروازه تيم خودمان كردم.
•حرف آخر؟
- از اينكه به روزنامه ابرارورزشى آمدم خيلى خوشحالم چرا كه مدير مسئول محترم گروه نشريات ابرار، آقاى مهندس سيد محمد صفى زاده خدمات بسيارى را به فوتبال ايران در زمان رياست در فدراسيون فوتبال و مديريت باشگاه كشاورز ارائه كردند . ضمن اينكه در كنار ديگر دوستان خود در ابرارورزشى هم احساس خوبى داشتم و به نوعى اين ديدار باعث شد خيلى از خاطرات خوب گذشته براى من تكرار شود.
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]
-
گوناگون
پربازدیدترینها