واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سراج در جمع مسئولين بسيج دانشجويي سراسر كشور: كادرسازي براي آينده نظام راهبرد كلان طرح تحول بسيج دانشجويي است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بسيج دانشجويي تاكيد كرد: كادرسازي براي آينده نظام، راهبرد كلان طرح تحول بسيج دانشجويي به شمار ميرود.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس رضا سراج رئيس سازمان بسيج دانشجويي در جمع 3 هزار نفر از مسئولين بسيج دانشجويان سراسر كشور كه در اردوي طرح تحول و تعالي بسيج دانشجويي در مشهد مقدس شركت كرده اند به تشريح اين طرح پرداخت.
وي هدف از اين طرح را همطراز كردن دانشجويان بسيجي با آرمانهاي انقلاب و امام (ره) عنوان كرد و گفت: جهاد علمي و ورود به ميدانهاي علم، آمادگي در برآوردن نيازهاي انقلاب در هر زمان، به ميدان آوردن همه تواناييها در راه آرمان امام (ره)، ورود به ميدان چالشهاي حياتي و انساني، آرمان گرايي در مقابل مصلحت گرايي، غيرت ديني، نياز شناسي، ابتكار و دارا بودن بنيه قوي فكري از مولفههاي همطرازي با آرمانهاي امام (ره) است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با تاكيد بر لزوم رجعت دوباره بسيج دانشجويي به فلسفه وجودي خود، اين رجعت را نيازمند تحول و تعالي دانست و تصريح كرد: رويكرد بسيج دانشجويي از سالهاي 72 تا 84، مقابله با تهديد نرم بود، چراكه تفكر ليبراليزم يك فضاي تهديد محوري را ايجاد كرده بود و بايد با حاكميت دوگانه و استحاله سياسي و فرهنگي مقابله ميكرديم.
وي افزود: اما از سال 84 به بعد شاهد استقرار گفتمان اصولگرايي در حاكميت بوديم و به اين ترتيب فضاي تهديد مرتفع شده و فضاي فرصت شكل گرفت.
وي با بيان اينكه اين تغيير فضا از تهديد به فرصت، ضرورت تغيير رويكرد از مقابله با تهديد نرم عمق بخشيد و همچنين تحول در نگرش ساختار و رفتار با شكل متناسب با دوران جديد را به بسيج دانشجويي ديكته ميكرد، خاطر نشان ساخت: تغيير و تحولات جديد در بسيج دانشجويي به منظور تغيير رويكرد ذكر شده صورت ميگيرد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با تاكيد بر اهميت تقويت جنبههاي تشكلي بسيج دانشجويي تصريح كرد: نحوه جذب بسيج دانشجويي نيز بايد از حالت كمي خارج شده و حالت كمي - كيفي به خود بگيرد.
سراج در ادامه سخنان خود راهبرد كلان طرح تحول و تعالي بسيج دانشجويي را تربيت نيروهاي همطراز با انقلاب اسلامي و كادرسازي براي نظام عنوان كرد و افزود: معنويت، تقويت معرفت ديني، تقويت بصيرت سياسي، جذب كمي و كيفي، جهاد علمي و خدمت رساني، كارآمدي نظام، نخبه پروري، ترويج تفكر و فرهنگ بسيجي، تقويت جنبه تشكلي بسيج دانشجويي، كمك به تحقق بسيج دهها ميليون و هويت آفريني به فعاليتهاي تشكلي، 12 راهبردي هستند كه به واسطه آنها بسيج دانشجويي ميتواند به تحول و تعالي دست يابد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي در ادامه به بيان رهنمودهايي از مقام معظم رهبري در خصوص 12 راهبرد ذكر شده پرداخت و گفت: از اين پس رويكرد اصلي بسيج دانشجويي در درجه اول عمق بخشي به نظام اسلامي و كادر سازي در راستاي آن و سپس مقابل با تهديد نرم، مقابله با تهديد نيمه سخت و تحقق ارتش 20 ميليون خواهد بود.
وي اهداف كوتاه مدت اين طرح را ارتقاي منزلت بسيج دانشجويي، توانمند سازي دانشجويان و ترويج رويحه انقلاب ذكر كرد و گفت: كمك به تحقق جنبش علمي و نرم افزاري به عنوان هدف ميان مدت و كمك به تحقق سند چشم انداز بيست ساله و اسلامي كردن دانشگاهها به عنوان بخشي از اهداف بلند مدت اين طرح در نظر گرفته شده است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي در پايان گفت: براي رسيدن به اهداف ذكر شده پنج گام در نظر گرفته شده است كه عبارتند از سازمان دهي تحول و تعالي، آموزش و تربيت، نقش آفريني عمومي، نقش آفريني تخصصي و سرآمدي و افتخار آفريني .
انتهاي پيام/
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]