واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نشست مشترك فدراسيون فوتبال و مديران باشگاهها/ كفاشيان: جنگ اول به از صلح آخر است! مدير گروه بازرسي تربيت بدني: پول گرفتن مربي از بازيكن خلاف قانون است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
نشست مشترك فدراسيون فوتبال، روساي كميتههاي فدراسيون و مديران عامل باشگاههاي ليگ برتر و دسته يك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه قرار بود رييس سازمان تربيت بدني هم در اين جلسه شركت كند، به دليل ماموريت وي به جزيرهي كيش حضور او در جلسه صبح و بعدازظهر منتفي شد.
رييس فدراسيون فوتبال در ابتداي اين جلسه با تاكيد بر اهميت فعاليت باشگاههاي كشور گفت: عمدهي كار اجرايي فوتبال برعهدهي باشگاههاست و در واقع باشگاهها نيمي از مجمع را تشكيل ميدهند. به همين دليل نظر آنها براي ما اهميت فراواني دارد.
وي با اشاره به جلسهي گذشته با روساي هياتهاي فوتبال گفت: در آن جلسه تمامي روساي هياتها حضور داشتند اما، متاسفانه در حال حاضر نيمي از مديران باشگاهها حضور ندارند كه اين مساله به دليل مسافرت آنها و اردوهاي تيمشان در خارج از كشور بوده است.
وي با اشاره به وظايف فدراسيون فوتبال كه شامل انجام كارهاي اجرايي و تطبيق اساسنامهي جديد با فدراسيون فوتبال بود، گفت: با فعاليت شبانهروزي همكاران ما در هيات رييسه و كميتههاي فدراسيون فوتبال اين كار در حال انجام است.
رييس فدراسيون فوتبال دربارهي جلسهي امروز گفت: معتقدم كه جنگ اول به از صلح آخر است. بنابراين چنين جلسهاي را ترتيب داديم تا مسايل مختلف را براي باشگاه تشريح كنيم تا در صورتي كه فردا روزي بخشنامهاي صادر كرديم، مشكلي ايجاد نشود.
كفاشيان با اشاره به ده فاكتوري كه از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا براي حرفهاي شدن فوتبال در آسيا اعلام شده، گفت: بخش بزرگ اين آيتمها مربوط به باشگاههاست. اگر باشگاهها تنها به اين مساله فكر كنند كه بازيكني را در فصل نقل و انتقالات جذب كنند و از كدام مربي استفاده كنند، نتيجهاش اين ميشود كه تنها دو فاكتور موردنظر AFC را مورد پوشش قرار دهيم. بنابراين ما بايد با رابطهاي نزديك با باشگاهها سال فوقالعاده پركاري را كه پيش رو داريم، با موفقيت پشت سر بگذاريم.
كفاشيان با بيان اينكه اگر مورد خاصي مدنظر باشگاهها بود، آنها را مدنظر قرار ميدهيم، گفت: تمام تلاش ما اين است كه ما و باشگاهها با هم هماهنگ باشيم. وظيفهي فدراسيون فوتبال حمايت در ابعاد مختلف از باشگاههاست.
فريده شجاعي نايب رييس بانوان هم ديگر سخنران اين نشست بود. او گفت: زماني كه به فدراسيون فوتبال آمدم همه چيز به نفع بانوان بود و فدراسيون و اعضاي هيات رييسه نگرش بسيار مثبتي به فوتبال بانوان داشتند. اين جاي خوشحالي بسيار دارد و ميتواند به روند روبه رشد فوتبال بانوان كمك كند.
وي افزود: راهاندازي تيم فوتبال بانوان هزينهي آن چناني روي دست باشگاهها نميگذارد. اين هزينه بين 70 تا 200 ميليون در نوسان است و با چنين هزينهي كمي باشگاهها ميتوانند در ليگ بانوان هم تيم داشته باشند. در حال حاضر شش تيم در رقابتهاي ليگ برتر حضور دارند كه اگر شش باشگاه ديگر خواهان حضور در ليگ باشند، مسابقات فصل آينده را با 12 تيم برگزار ميكنيم و اگر باشگاههاي بيشتري تمايل به حضور داشته باشند، با برگزاري مسابقات متمركز چهرهي شش تيم ديگر حاضر در رقابتهاي ليگ فوتبال مشخص ميشود.
وي با اشاره به درخشش بازيكنان ايراني در رقابتهاي مقدماتي قهرماني آسيا گفت: چند بازيكن ما از تيمهاي خارجي پيشنهاد دارند. اين نشان ميدهد كه ميتوانيم روي بازيكنان ايراني سرمايهگذاري كنيم.
شجاعي همچنين از برگزاري رقابتهاي فوتبال باشگاههاي كشورهاي اسلامي خبر داد و گفت: مهر آينده مسابقات باشگاهي كشورهاي اسلامي را با حمايت فدراسيون فوتبال و فدراسيون كشورهاي اسلامي برگزار خواهيم كرد كه از ايران دو تيم اول و دوم ليگ برتر در اين مسابقات حضور دارند و در صورتي كه تيمهاي ديگر ايراني بخواهند در اين مسابقات شركت كنند، ميتوانند با اسپانسر يا هزينهي شخصي وارد اين مسابقات شوند.
در ادامه "احمد عليآبادي فراهاني" مدير گروه بازرسي تربيت بدني هم در سخناني گفت: هر دستگاهي كه به هر نحوي بودجهاي دريافت ميكند، تحت پوشش نظارت سازمان بازرسي كل كشور است. با توجه به حساسيتي كه در دو سال گذشته فوتبال ايران در بعد بينالمللي و داخلي داشته، وقت بيشتري به نظارت بر فوتبال اختصاص دادهايم. سال گذشته براي نخستين بار بر روي قراردادها نگاه ويژهاي داشتيم. سال گذشته چهار باشگاه تهراني مورد بررسي قرار گرفتند و نواقصي وجود داشتند كه تلاش كرديم با پيشنهاد اصلاح كنيم و از آنها خواستيم براساس قوانين جاري عمل كنند. نتيجهاي هم كه ديديم بسيار تاثيرگذار بود. به عنوان نمونه سايپا روند انضباطي مالي بسيار خوبي داشت و حتي ما از سازمان تربيت بدني خواستيم كه از اين باشگاه تقدير كند. با اين حال امسال رسيدگي بيشتري انجام خواهيم داد و با حضور فيزيكي همكاران در فدراسيون فوتبال اين كار انجام خواهد شد.
وي به آييننامهي سازمان ليگ اشاره كرد و گفت: براساس اين آييننامه تمامي قراردادها بايد شفاف باشد. اگر از بيرون پولي به باشگاهها حبه ميشود، بايد پول به حساب باشگاه برود. نميتوان به يك بازيكن از بودجهي باشگاه صد ميليون تومان پول داد و از راههاي ديگر هم صد ميليون تومان پول پرداخت شود. اين غير قانوني است و ميتواند عواقب كيفري به دنبال داشته باشد. لازمهي كار شفاف بودن نسبت به اين مساله است. هر وجهي كه به باشگاهها داده ميشود، به جايگاه حقوقي باشگاهها تعلق دارد.
فراهاني ادامه داد: ما در كشور كمبود آييننامه نداريم بلكه مشكلمان اين است كه اين آييننامهها به طور دقيق اجرا نميشود.
وي افزود: بعضي بازيكنان مراجعه ميكنند و ميگويند فلان مربي اعلام كرده براي پيوستن به يك باشگاه بايد مبلغي به من بدهي. اين خلاف قانون است و سرمربي وظيفهاي براي جذب بازيكن ندارد.
وي در پايان هدف سازمان بازرسي كل كشور را متوجه كردن باشگاهها به قوانين و مقررات عنوان كرد.
انتهاي پيام
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]