تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871877562




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متكي/‌١/: * موضوع سفر رييس جمهور به نيويورك در دست بررسي است * اميدواريم حضور نماينده آمريكا در مذاكرات از نظر محتوايي مثبتي باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: متكي/‌١/: * موضوع سفر رييس جمهور به نيويورك در دست بررسي است * اميدواريم حضور نماينده آمريكا در مذاكرات از نظر محتوايي مثبتي باشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي

منوچهر متكي گفت: ما حضور آمريكا در مذاكرات ايران را از نظر شكلي مثبت ارزيابي مي كنيم و اميدواريم از نظر محتوايي نيز نتيجه مثبتي حاصل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منوچهر متكي، وزير امور خارجه صبح امروز در حاشيه نشست هيات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي در مورد نظرش درباره مذاكرات 7 كشور روز گذشته در ژنو گفت: شما يك روز صبر كنيد آقاي جليلي مي آيند و آن چه را كه مطرح شده است بيان مي كنند و شما در جريان امور قرار خواهيد گرفت؛ گرچه ايشان در مصاحبه‌اي كه داشتند برخي موارد را بيان كردند.

وي در مورد حضور نماينده آمريكا در اين مذاكرات گفت: براي آمريكايي ها تجربه و فرصت مناسبي بود كه از نزديك و بدون واسطه نقطه نظرات جمهوري اسلامي ايران را بشنوند و در واقع اين فرصت مناسبي براي آنها در اين زمينه بود.

وي همچنين در مورد سخنگوي جديد وزارت خارجه با طفره رفتن از معرفي سخنگوي جديد اظهار داشت: من هفته گذشته اعلام كردم كه قرار است سخنگو تغيير كند و برخي از اين دوستان از اين تغيير تحليلي‌هايي كردند كه برخي از آنها مبتني بر واقعيت نبود . آقاي حسيني از همكاران بسيار خوب و پرتلاش ما هستند؛ ايشان در وزارت خارجه به عنوان معاون امور بين الملل انتخاب شده‌اند و ايشان مدت زيادي است كه در وزارت خارجه هستند و به علت اينكه اين سمت جديد فرصت زيادي مي گرفت اين امر فراهم نمي شود كه او بتواند سخنگويي را بر عهده داشته باشد و در واقع اهميت كار جديد اين اجازه را نمي داد.

وي در مورد خبر روزنامه گاردين مبني بر اينكه آمريكايي‌ها تا يك ماه ديگر دفتر حفظ منافع شان را در ايران ايجاد خواهند كرد گفت: آمريكايي‌ها تمايل خودشان را در اين امر به سبك آمريكايي و از طريق رسانه‌ها و مقامات آگاه ابراز و اعلام كرده‌اند و ما درخواستي رسمي نداشته‌ايم.

وي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد اينكه گفته مي‌شود برخي از بازي‌هاي تيم ملي ايران به خاطر مسائل سياسي لغو شده است و نظر شما در اين ارتباط چيست گفت: ورزش جايگاه خود را دارد و در واقع بخشي از ارتباطات فرهنگي و مردمي بين كشورها و ملت‌ها از طريق مسابقات ورزشي صورت مي گيرد. و احيانا اگر برخي از كشورها خلاف اين عمل كنند اين مساله نادرست است .

وي همچنين در مورد برنامه سفر رييس جمهور به نيويورك گفت: موضوع سفر رييس جمهور به نيويورك در دست بررسي است و بعد از تمام شدن مطالعات كارشناسي و بررسي‌ها قاعدتا اين برنامه به اطلاع شما خواهد رسيد.

متكي همچنين بار ديگر درباره اين سوال كه نظر شما در مورد مذاكرات روز گذشته كه بين ايران و مقامات 1+5 صورت گرفت چگونه بود گفت: آقاي جليلي ديروز در مصاحبه خود بخشي از نظرات و ديدگاه هاي جمهوري اسلامي را بيان كردند و شما منتظر بمانيد تا ايشان برگردند و شما را در جريان امور قرار دهند.

وي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه گفته مي شود با آقاي حسيني معاون امور بين الملل وزارت خارجه در هنگام بازگشت از پكن برخورد ناشايستي صورت گرفته و ايشان مورد بازرسي بدني واقع شدند گفت: اگر چنين برخوردي صورت گرفته باشد جمهوري اسلامي اين گونه برخوردها را در جاي خود پيگيري مي كند و برخورد لازم و مناسب را انجام مي دهد.

وي همچنين ادامه داد: ما حضور آمريكا در مذاكرات ايران را از نظر شكلي مثبت ارزيابي مي كنيم و اميدواريم از نظر محتوايي نيز نتيجه مثبتي حاصل شود.

وي همچنين در ادامه گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه گويي طرف مقابل اعلام كرده كه ايران بايد تا دو هفته ديگر جواب خود را در مورد بسته پيشنهادي به آنها ارائه كند گفت:‌ آقاي سولانا در سفر خود به تهران متن پيش نويس مداليته و در واقع چارچوب مذاكرات را به طرف ايراني پيشنهاد كردند كه اين مداليته را ما بررسي كرديم و ما نيز متقابلا مداليته مورد نظر خود را درباره چگونگي ادامه گفت‌وگوها بين ايران و 1+5 به طرف مقابل پيشنهاد داديم و طبيعي است كه چارچوب پيشنهادي مورد بررسي قرار گيرد.

وي با بيان اينكه اين گفت‌وگوها يا ديدارها دو هفته ديگر نيز برگزار مي شود و بررسي مي شود كه روند به چه شكل باشد در پاسخ به اين سوال كه آيا مذاكرات در ايران صورت خواهد گرفت و يا در اروپا گفت: اطلاعي ندارم.

ادامه دارد...
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن