واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: دكتر محمد دهستاني در گفتگو با آفتاب تاكيد كرد: به انتخاباتي پرشور براي حصول نتيجه مطلوب نياز داريم
آنچه كه جامعه امروز به آن نياز دارد، بستري براي استفاده بهينه از نيروهاي متخصص در همه زمينهها است،كه لازمه اين امر شكلگيري يك دولت وحدت ملي است.
آفتاب: عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه گفت: «احزاب بايد هرچه زودتر در صحنه انتخابات با توافق روي يك چهره سياسي محبوب، مردمي و البته كارآمد بهلحاظ مديريتي، كانديداي خود را معرفي كنند».
دكتر محمد دهستاني در گفتگو با خبرنگار سياسي آفتاب در پاسخ به سوالي درباره زمان مناسب براي معرفي كانديداها اظهار داشت: «ضرورت دارد احزاب و جناحهاي سياسي هرچه سريعتر براساس نقطه نظرات مشترك، البته در قالب قانون و سياستهاي نظام، به يكديگر نزديك شده و براي حصول به موفقيت حتمي از دوري و تفرقه پرهيز كنند».
وي افزود: «زمان به سرعت درگذر است، احزاب ميانه براي موفقيت در انتخابات بايد يك هسته قوي چند نفره (ترجيحا كمتر از ده نفر) كه مورد قبول تمامي آنها باشد را انتخاب نموده و از طريق اين گروه نيروهاي خود را در كشور يكپارچه، منسجم و سريعا فعال نمايند».
دهستاني ادامه داد: «اين اقدام بايستي زودتر صورت پذيرد و از هم اكنون فضاي سياسي انتخابات را براساس معيارهايي متعالي، مورد قبول، كاربردي و به دور از بزرگنمايي با برنامهاي جامع و رافع نواقص فعلي آماده حضور گسترده مردم بويژه قشر جوان نمايند و هر چه زودتر در اين صحنه با توافق روي يك چهره سياسي محبوب، مردمي و البته كارآمد به لحاظ مديريتي كانديداي خود را معرفي نمايند».
دهستاني در خصوص احتمال ايجاد زمينه تخريب با حضور زودتر از موعد كانديداها در عرصه انتخابات گفت: «همانطور كه در پاسخ سوال قبل گفتم در حال حاضر بايد معيارهاي توافقي درون جامعه مورد بررسي، نقد و تحليل قرار گيرد و معيارهاي متناسب با پذيرش عامه با كانديداهاي مورد نظر، منطبق شود تا در زمان مناسب كانديداي منظور و مورد حمايت معرفي گردد، بنابراين در اين شرايط ما نميتوانيم به بهانه تخريب چهره افراد اين فرصتهاي غيرقابل بازيافت را از دست بدهيم».
اين مدرس دانشگاه يادآور شد: «البته با التزام به رعايت اخلاق انتخاباتي، معرفي صحيح كانديداي مورد نظر، ارائه دقيق و همه جانبه برنامههاي آتي و خدمات گذشته وي، جلب حمايت گروههاي مختلف، همسو كردن احزاب و چهرههاي سياسي، مذهبي، ملي و حتي منتقدين، پاسخ صحيح به شبهات براساس منطق و استدلال، شناساندن ضرورت ويژه فرد معرفي شده عليالخصوص فعاليتهاي مذهبي و انقلابي و پاسخگويي مستند به تخريبها ميتوان بخش اعظمي از مساله تخريب را خنثي كرد».
وي افزود: «نكته بسيار مهم ديگر اين است كه كارشناسان بايد با يك بررسي دقيق، موشكافانه و جامعهنگر سئوالات و تخريبهاي احتمالي را از پيش شناسايي نموده و راهكارهاي مناسب و پاسخهاي لازم براي آنها را آماده نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده كنند».
دهستاني در ادامه درباره راهكارهاي مناسب براي جلوگيري از ايجاد فضاي نامطلوب انتخاباتي و ايجاد يك تفاهم ملي اظهار داشت: «به نظرم ميرسد جلب مشاركت احزاب مختلف قبل از شروع فعاليتهاي انتخاباتي، از بين بردن پيشداوريهاي موجود و رسيدن به نقاط مشترك در اين گروهها و از همه مهمتر تفكر هوشمندانه به آيندهاي بسيار مهم كه شايد يكي از كمنظيرترين فرصتهاي انقلاب است بتوانند اين همسويي،دوري از تفرقه و رسيدن به يك هدف مشترك را بوجود آورد».
اين عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه همچنين درباره شرايط اقبال جامعه نسبت به كانديداهايي جديد در اين انتخابات گفت: «به هر حال در هر دورهاي نقاط ضعف و قوت زيادي وجود دارد، اما به نظر ميرسد توانمندي براي بهبود رفاه و اوضاع معيشتي پايدار مردم، وضعيت تحقق شعارهاي انتخاباتي قبلي، بدست آوردن موفقيت
” شناساندن ضرورت ويژه فرد معرفي شده عليالخصوص فعاليتهاي مذهبي و انقلابي و پاسخگويي مستند به تخريبها ميتوان بخش اعظمي از مساله تخريب را خنثي كرد.... “
در عرصه بين المللي بويژه در بحث انرژي اتمي، كنترل اوضاع به نحوي كه منجر به پيچيدهتر نشدن شرايط در آژانس انرژي اتمي و شوراي امنيت سازمان ملل متحد نگردد و عزت و اقتدار نظام و ملت بزرگ ايران نيز حفظ شود بتواند نقش مهمي در اين امر داشته باشد».
وي در ادامه گفت: «البته احزاب با نقد سازنده و منصفانه بر فعاليتهاي انجام شده و نواقص و آثار فعلي و آتي آنها در عرصههاي گوناگون اجتماع و جامعه بينالملل و از سوي ديگر با ارائه برنامههاي واقعي، عملي و منطقي خود براي اصلاح امور كشور و ايجاد توسعه و رفاه و نيز ايجاد توازن در كنار نشر عدالت و اسلاميت، بايد معادلات سياسي موجود را به گونهاي رقم بزنند كه ما امروز در شرايطي كه به يك انتخابات پرشور با حضور حداكثري مردم براي حصول نتيجه مطلوب نياز داريم، اين مهم با دقت و فراست بيشتري عملي شود».
عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه در خصوص شرايط محتمل در صورت تعدد كانديداها گفت: «معتقدم در گروه منتقدان دولت تعدد كانديداها، نميتواند موفقيت زيادي را براي ايشان ببار بياورد البته قبل از آغاز تبليغات اصلي حضور كانديداهاي متعدد در فضاي سياسي انتخاباتي به طور همسو، همجهت و هماهنگ شده ميتواند مفيد باشد ولي نهايتا با دقت، برنامهريزي و آيندهنگري منطقي به خصوص يك مطالعه بيطرفانه و آسيبشناسي جامعه و بررسي اقبال عمومي، كنارهگيري افراد به نفع يك نفر كه مورد توافق احزاب و گروههاي موصوف باشد ميتواند نقطه عطفي را در روند موفقيت بوجود آورد».
دكتر دهستاني درباره بحثهاي موجود در ايجاد دولت وحدت ملي و گزارههاي لازم بهمنظور تحقق اين امر را تصريح كرد: «آنچه كه جامعه امروز به آن نياز دارد، بستري براي استفاده بهينه از نيروهاي متخصص در همه زمينهها است. استفاده از نخبگان كشور بدون لحاظ گرايشهاي خاص سياسي و صرفا براساس شايستگي، توان مديريتي،خلاقيت و نوآوري، مدارج علمي و مذهبي كافي و ... پس از بررسي اعتقاد و التزام اين افراد به اصول انقلاب، يك ضرورت قطعي محسوب ميشود كه لازمه اين امر شكلگيري يك دولت وحدت ملي است».
وي افزود: «بحمدالله امروز در سايه انقلاب، گسترش علم و تكنولوژي در كشور همراستا با توسعه باورهاي ديني و انقلابي در افراد بوقوع پيوسته و الان شاهد حضور نخبگان و مديران لايقي هستيم كه با استفاده از اين عزيزان و بكارگيري علوم روز دنيا مي توانيم جامعهاي توسعه يافته و مقتدر بسازيم».
جمعه 28 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 420]