واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوولآموزشي مازندران:متوليان اوقات فراغت دانش آموزان، هماهنگ نيستند
سرپرست معاونت پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش مازندران گفت:
نهادهاي متولي اوقات فراغت دانش آموزان در ارائه برنامهها بايكديگر هماهنگي لازم را ندارند.
حجتالاسلام " مجتبي قلي زاده" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود:
عدم هماهنگي در اين زمينه موجب تداخل و برنامههاي تكراري شده و براي دانش آموزان فاقد جذابيت است.
وي با بيان اينكه آموزش و پرورش براي اوقات فراغت بودجه متمركز ندارد، تصريح كرد غنيسازي اوقات فراغت همچنان در حد شعار مانده و هنوز به واقعيت پيوسته نشده است.
وي با اشاره به نقش سازنده اوقات فراغت در شكلگيري شخصيت دانش آموزان و ايجاد بازار كار تاكيد كرد: برنامه ريزي در اين زمينه بايد بر عهده يك نهاد باشد اما ميتواند مجريان آن متعدد باشد.
وي گفت: طرح غنيسازي اوقات فراغت در بيش از ۷۰۰پايگاه استان به صورت خود گردان و تحت الحمايه آغاز شده است.
وي گفت : سال گذشته ۱۵۳هزار دانش آموز جذب اين طرح شدند.
قلي زادهبا انتقاد از كمبود اعتبارات اين حوزه، ميزان اعتبارات سال گذشته را ۲۰ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: هنوز مشخص نيست كه اين اعتبار در سال جاري چقدر خواهد بود.
وي گفت: يك هزار و ۸۰۰دانش آموز در تابستان امسال در دو مقطع متوسطه و راهنمايي در مسابقات قرآن، نهج البلاغه و اذان شركت ميكنند.
وي همچنين افزود: يكهزار و ۲۰۰دانش آموز در مسابقات ورزشي تابستان امسال شركت ميكنند و نيمي از آنان به مرحله كشوري راه خواهند يافت.
وي با بيان اينكه كليه اين اقدامات به صورت رايگان بوده و وجه از دانش آموزان دريافت نميشود، افزود: ۸۰۰دانش آموز از مناطق محروم جهت تقويت بنيه تشكلهاي دانش آموزي به استانهاي اصفهان، خراسان رضوي، تهران و غرب و مازندران اعزام ميشوند.
قلي زاده همچنان اعزام دانش آموزان به اردوي علوي و هجرت ۳را از ديگر فعاليتهاي اين معاونت دانست وگفت : درسال جاري همچون سال قبل ۶۰۰مدرسه توسط ۱۹۰هزار دانش آموز بازسازي و بهسازي خواهد شد.
وي در مورد برخي از ناهنجاريهاي كه در مدارس صورت ميگيرد گفت:اين معضلات در مدارس نسبت به جامعه بسيار كم است و اين مسائل توسط مشاوران و همكاري خانوادهها از بين ميرود.
قلي زاده تصريح كرد: دانش آموزان اكثر اوقات شبانه روز را در اختيار مدارس و مربيان نيستند لذا خانوادهها بايد براي پيشگيري از هر معضل و ناهنجاري آمادگي كامل داشته و به علم روز مسلح باشند.
وي تعداد مربيان پرورشي را در استان يك هزار و ۹۵۰نفر و نياز واقعي آموزش و پرورش استان را سه هزار و ۵۰۰نفر اعلام كرد.
وي كمبود فضاي ورزشي، نبود سالنهاي سرپوشيده و گراني تجهيزات را از مشكلات تربيت بدني در مدارس دانست و افزود : به دليل محدوديتهاي شرعي اين كمبود درميان دانش آموزان دختر بيشتر حس ميشود.
وي تعداد مربيان ورزشي را يك هزار و ۳۰۰نفر برشمرد و افزود: با وضعيت فعلي اين تعداد كافي است ولي در صورت افزايش ساعت ورزش ، با كمبود مربي مواجه خواهيم شد.
بيش از ۵۴۰هزار دانش آموز درشش هزار آموزشگاه مازندران به تحصيل اشتغال دارند./ ك/۳
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]