واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون وزير آموزش و پرورش: اخذ شهريه مازاد عزل مدير و انحلال موقت مدرسه غير انتفاعي را در پي دارد
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: معاون مشاركت هاي مردمي وزارت آموزش وپرورش گفت: عزل مدير و انحلال موقت مدرسه ، عاقبت اخذ شهريه مازاد از خانواده ها در مدارس غير انتفاعي است.
به گزارش روز چهار شنبه خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، سيد نصرت الله فاضلي در جمع خبرنگاران، در تشريح جزييات تعيين شهريه مدارس غيرانتفاعي در سال تحصيلي 88-87 گفت: اعلام ميانگين شهريههاي مدارس غيرانتفاعي به تفكيك استاني، به لحاظ تفاوتهاي موجود بين استانها، به صورت عمومي و به زبان رسانهها، مناسب نيست؛ چرا كه سبب قياس بين استانها ميشود و نوعي تبيين و توجيه نادرست را به دنبال خواهد داشت و علاوه بر اين، خدمات آموزشي مدارس غيرانتفاعي، خدمات كالايي نيست كه بشود از آنها ميانگين گرفت.
وي افزود: شهريه مدارس غيرانتفاعي در قالب شهريه آموزشي و ثابت و علاوه بر آن، هزينههاي مربوط به فضا، اياب و ذهاب و تغذيه دانشآموزان، خدمات پرورشي و ورزشي و در برخي مدارس فرم لباس واحد، شكل ميگيرد.
فاضلي اضافه كرد: براساس مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش، مدارسي كه در سال تحصيلي آينده اقدام به اجراي برنامههاي فوقبرنامه ميكنند بايد در قالب مصوبه فوق، در هفته، هشت ساعت در مقطع ابتدايي، 12 ساعت در مقاطع راهنمايي و متوسطه، يك هزار و 100 ساعت در دوره پيش دانشگاهي در طول سال تحصيلي فوق برنامه داشته باشند.
معاون توسعه مشاركتهاي مردمي آموزش و پرورش با اشاره به اين كه پس از برآورد سه مولفه مذكور، عدد نهايي شهريه مدارس غير انتفاعي تعيين و در كميسيون تعيين شهريه شهرستان مربوطه به بررسي گذاشته ميشود، تاكيد كرد: درج همه مراحل تعيين شهريه مدرسه غير انتفاعي به تفكيك جزييات و مراحل طي شده در تابلوي اعلانات مدرسه و در معرض ديد اوليا ضروري است.
وي با بيان اين كه ميانگين كشوري شهريه مدارس غير انتفاعي به دليل تفاوتهاي استاني اين مدارس در زمينه فضا، نيروي انساني و تجهيزات، قابل تعيين نيست، در ادامه به ميانگين شهريههاي اخذ شده در مدارس غيرانتفاعي پايتخت در سال گذشته اشاره و اين ميانگين را در دوره پيش دبستاني 440 هزار تومان، در ابتدايي 630 هزار تومان، در راهنمايي 830 هزار تومان، در متوسطه يك ميليون 110 هزار تومان و در پيش دانشگاهي يك ميليون و 900 هزار تومان عنوان كرد.
وي درخصوص نحوه نظارت بر مدارس غيرانتفاعي گفت: دستورالعمل تعيين ميزان شهريه اين مدارس در سال تحصيلي آينده، در بهمن ماه 86 به استانها ارسال شد كه در اين دستور العمل ذكر شده كه مولفههاي تعيين شهريه اعم از برنامه ثابت، فوق برنامه و تابستاني در كنار هزينههاي پرسنلي، فضا و ساير هزينهها بايد به تفكيك اعلام شوند و علاوه بر طي مراحل بعدي، همچون تاييد شهريه پيشنهاي موسس كميسيون و تعيين شهريه، وزارت آموزش و پرورش ميزان شهريه تعيين شده به ويژه در تهران را بازخواني ميكند، تا به مردم اجحافي نشود كه علاوه بر اين نيز، ستاد نظارت بر ثبت نام مدارس غير انتفاعي به ويژه ميزان شهريه نيز با حضور معاونان ذيربط تشكيل شده تا اين مدارس نظارت شوند.
معاون مشاركتهاي مردمي آموزش و پرورش تاكيد كرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف از دستور العمل فوق،استرداد شهريه مازاد دريافت شده، عزل مدير، انحلال موقت مدرسه و در نهايت انحلال دائم آن از اقدامات قابل اجرا خواهند بود.
وي كمترين شهريه مدارس غير انتفاعي را مربوط به خراسان جنوبي و بيشترين را مربوط به شهر تهران دانست و اعلام كرد: يك ميليون و 106 هزار و 967 دانش آموز در 15 هزار و 809 مدرسه غير انتفاعي در سال 86 تحصيل كردند كه طبق آخرين آمار، بيش از 400 هزار صندلي خالي در اين مدارس وجود دارد.
وي از مردم خواست تا در صورت داشتن هر گونه شكايت از مدارس غير انتفاعي و با تلفن گوياي 82282985 و نمابرهاي 88830664 و 88828264 تماس حاصل كنند. /146/120
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 393]