واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه از چهارگوشه كشور
افتتاح 25 فرستنده و 2 ايستگاه تلويزيوني در لرستان
خرمآباد - خبرنگار اطلاعات: 25 فرستنده تلويزيوني، FM و دو ايستگاه تلويزيوني در مناطق مختلف لرستان به بهرهبرداري رسيد.
مديركل صداوسيماي مركز لرستان در آيين افتتاح اين فرستندهها كه در روستاي تپه شيخان بخش چغلوندي برگزار شد با اشاره به ارتقاي سطح پوشش شبكههاي مختلف سيماي جمهوري اسلامي ايران در شهرستانها و مناطق مختلف استان افزود: اين فرستندهها كار پوشش شبكههاي اول تا چهارم در شهرستانهاي خرمآباد، پلدختر، كوهدشت، ازنا و اليگودرز و در روستاهايي كه تا به حال بدون پوشش بود به بهرهبرداري رسيد.
فتاح كمري با اشاره به تحقق بيش از 95 درصدي طرحهاي سفر رئيس جمهوري به لرستان در حوزه صداوسيما، گفت: براي راهاندازي و ساخت فرستندهها و ايستگاههاي موصوف تقريباً 150 ميليون تومان از محل اين سفر و بودجههاي متمركز سازمان صداوسيماي جمهوري اسلامي هزينه شده است.
اختصاص يك ميليارد ريال اعتبار براي توسعه منطقه گردشگري بوكان
سرويس شهرستانها: رئيس شوراي اسلامي بوكان گفت: براي توسعه و اجراي فاز دوم منطقه سياحتي و گردشگري كيوهرش بوكان امسال يك ميليارد و 500 ميليون ريال اختصاص يافت.
كمال كريمي افزود: عمليات توسعه و احداث منطقه سياحتي گردشگري بوكان از سال 82 آغاز شده است و پيشبيني ميشود با اتمام فاز دوم آن در 2 سال آينده اين منطقه با اهميت زيبا و دلنشين به يكي از تفرجگاههاي بزرگ منطقه تبديل شود.
به گزارش فارس، وي گفت: در فاز اول اجراي اين طرح، 2 ميليارد ريال براي ساخت جاده دسترسي و زيرسازي، ايجاد آبشار، استخر آب، آلاچيق و بازسازي و ترميم بخشهايي از كوه كيوهرش هزينه شده است.
وي افزود: منطقه سياحتي گردشگري كيوهرش بوكان با وسعتي بالغ بر 52 هكتار يكي از تفرجگاههاي بزرگ در آذربايجان غربي است كه در تمام فصول سال به ويژه در بهار و تابستان ميزبان بسياري از دوستداران طبيعت است.
موانع سر راه سرمايهگذاري در مانه و سملقان
مانه و سملقان - خبرنگار اطلاعات: همكاري نكردن ادارات در مانه و سملقان مانع سرمايه گذاري در اين شهرستان ميشود.
رئيس شوراي اسلامي شهر مانه و سملقان با بيان اين مطلب گفت: اين شهرستان در زمينه ايجاد مراكز سياحتي و گردشگري داراي استعداد خوبي است كه متاسفانه همكاري نكردن دستگاههاي اجرايي موجب فرار و رويگرداني سرمايهگذاران شده است.
علي براتي افزود: مانه و سملقان از نبود بيمارستان، آب آشاميدني سالم در بسياري از روستاها، نبود شغل مناسب براي جويندگان كار و... رنج ميبرد كه ضروري است مسئولان به اين مشكلات توجه داشته باشند. وي بروز سرمازدگي سال گذشته و خشكسالي امسال را از ديگر مشكلات و نگرانيهاي اهالي منطقه دانست.
آغاز كارهاي اجرايي طرح نمونه گردشگري در سرايان
سرايان - خبرنگار اطلاعات: عمليات اجرايي طرح نمونه گردشگري منطقه كريمو - مصعبي در شهرستان سرايان آغاز شد.
سيد مجتبي موسوي مسئول اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سرايان با بيان مطلب فوق گفت: در سال گذشته پس از تصويب منطقه سرسبز و ييلاقي مصعبي --- كريمو به عنوان منطقه نمونه گردشگري، طرح مطالعاتي آن انجام گرفت و در حال حاضر اجراي پلكان دسترسي به بالاي آبشار و ايجاد چند سكو با قابليت نصب آلاچيق آغاز شده است. مسئول اداره ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري سرايان افزود: ايجاد تحول در زمينه گردشگري دغدغه مردم و مسئولان است و بايد همگي با عزمي راسخ مسير رونق گردشگري را هموار كنيم.
وي گفت: اين اداره با هدف ايجاد زير ساختها و ارائه خدمات در مناطق گردشگري، از بخش خصوصي دعوت به همكاري ميكند.
ايجاد 14 جايگاه CNG در كرمانشاه
كرمانشاه - خبرنگار اطلاعات: 14 جايگاه عرضه CNGتا پايان امسال در استان كرمانشاه راهاندازي خواهد شد.
مديرعامل شركت گاز استان كرمانشاه گفت: در حال حاضر 4 جايگاه سوخت در شهرستانهاي سنقر، اسلامآباد غرب، كنگاور و هرسين و 5 جايگاه نيز در شهر كرمانشاه فعال است. فرجي با اشاره به اين كه 90 روستاي استان از گاز برخوردارند و عمليات گاز رساني به 140 روستاي ديگر در حال انجام است، افزود: در استان كرمانشاه 250 هزار مشترك گاز وجود دارد.
برگزاري آيين جشن تيرگان در كرمانشاه
ظمراسم جشن تيرگان در مجموعه تاريخي طاق بستان كرمانشاه برگزار گرديد.
در اين مراسم كه با حضور تشكل جبهه سبز و مردم برگزار شد، دكتر ميرجلال الدين كزازي از استادان دانشگاه گفت: جشن تيرگان از زمان باستان براساس اينكه آرش كمانگير با كمان خود تيري را براي تعيين مرز پارسيان رها كرده بود، آغاز شد. وي افزود: در ايران باستان سيزدهم تير ماه هر سال اين جشن برگزار ميشد.
گازرساني به 7 روستاي ابركوه
ابركوه - خبرنگار اطلاعات: بخشداري ابركوه از گازرساني به 7 روستاي بخش مركزي اين شهرستان از محل مصوبات سفر رئيس جمهوري خبرداد. سيد ابراهيم حسيني دوست افزود: پروژه ياد شده با 8 ميليارد ريال از محل اعتبارات سفر رئيس جمهوري به ابركوه اجرا شده است.
وي روستاهاي مشمول طرح ياد شده را شمس آباد/ شهر سب/ كلپه/ فيض آباد در شرق ابركوه و روستاهاي ده عرب/ صفيآباد / صادق آباد از توابع دهستان فراغه عنوان كرد. حسيني دوست اضافه كرد: از محل مصوبات سفر رئيس جمهوري، براي روستاهاي فراغه و شرق ابركوه، مبلغ 16 ميليارد ريال اختصاص داده شده است.وي گفت: كار گاز رساني به روستاهاي فراغه/ رحيمآباد/ خسر آباد/ جلال آباد نير بزودي آغاز ميشود و طرح مطالعات گازرساني به روستاهاي مريم آباد/ فيروآباد/ مدوئيه / عزيز آباد نيز به پايان رسيده است.
اجراي 30 طرح كشاورزي و عمراني
* 300 طرح زود بازده و عام المنفعه در بخشهاي عمراني، كشاورزي و منابع طبيعي، با مشاركت 7 هزار نيروي بسيجي استان يزد تا پايان شهريور ماه سال جاري در اين استان اجرا ميشود.
رئيس سازمان بسيج سازندگي سپاه الغدير استان يزد در اجراي طرح بسيج سازندگي ابركوه گفت: اين طرحها با به كارگيري 500هزار نفر نيروهاي بسيجي طرح سازندگي در مناطق محروم استان يزد آغاز شده است.
سرهنگ هادي نژاد افزود: طرحهاي بسيج سازندگي با همكاري دستگاههاي اجرايي استان در مناطق بهاباد، هرات مروست و طبس و ابركوه اجرا ميشود.
مسئول بسيج سازندگي استان يزد افزود: در سال گذشته 193 طرح عمراني كشاورزي و منابع طبيعي با مشاركت 5 هزار نفر نيروهاي بسيجي استان يزد با به كارگيري 370 هزار نفر روز نيروهاي بسيجي اجرا شده. وي همچنين گفت: 7هزار پزشك، ويزيت و داروي رايگان و خدمات در مناطق محروم ارائه كردند.صالحي رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان يزد نيز با بيان اين كه 761 هزار نفر از جوانان استان يزد در بسيج سازندگي فعاليت دارند افزود: استان يزد رتبه اول در بكارگيري نيروهاي جوان و بسيجي داشته است و در 4 سال گذشته 180 هزار متر پوشش انهار، و تغذيه بهداشتي 200 هزار دام انجام شده و 31هزار هكتار اراضي تحت كنترل و مبارزه با آفات و بيماريها قرار گرفته است.
تشكيل 586 تعاوني جديد در هرمزگان
بندرعباس - خبرنگار اطلاعات: مديركل تعاون هرمزگان از ايجاد فرصت شغلي تعاونيهاي اين استان براي 146 نفر در سه ماهه اول امسال و تشكيل 586 تعاوني جديد و نيز 10 هزار و 62 فرصت شغلي در آينده خبرداد.
عسكري زاده در همايش تعاون و انديشههاي اقتصادي شهيد بهشتي بر آشنايي بيشتر مردم با انديشههاي متعالي شهيد بهشتي درباره تعاون و لزوم گسترش فرهنگ آن در جامعه تأكيد كرد.
50 واحد توليدي استان كرمانشاه پروانه استاندارد اجباري دريافت ميكنند
سرويس شهرستانها: مديركل اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي استان كرمانشاه گفت: تا پايان سال جاري 50 واحد توليدي در استان كرمانشاه پروانه استاندارد اجباري دريافت خواهند كرد.
بهزاد فرسادفر افزود: تاكنون 165 پروانه استاندارد اجباري در استان صادر و علاوه بر آن 11 مورد نيز پروانه تشويقي صادر و به واحدهاي برتر ارائه شده است. به گزارش فارس، وي افزود: مدت اعتبار پروانههاي استاندارد اجباري يكسال است و پس از يكسال اين پروانهها قابل تمديد خواهد بود.
وي افزود: در استان كرمانشاه 730 واحد توليدي، پروانه بهرهبرداري از سازمان صنايع و معادن دريافت كردهاند كه از اين تعداد 250 واحد مشمول مقررات استانداردهاي اجباري شدهاند.
وي افزود: هماكنون بيش از 9 آزمايشگاه در مراكز اداره كل استاندارد، آزمايشهاي لازم بر روي مواد را انجام ميدهند كه 11 آزمايشگاه ديگر نيز در بخش خصوصي و سطح كارخانهها با اين مركز همكاري دارند.
وي گفت: براساس ماده 14 قانون اساسي اگر كالايي رضايت مصرفكننده را جلب نكند، موسسه استاندارد موظف است خسارات را جبران كند.
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 410]