تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838145897
طي مراسمي با حضور شخصيتهاي سياسي و اصحاب رسانه باشگاه آموزش خبرنگاري فارس با ظرفيت اوليه 320 دانشپذير آغاز به كار كرد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: طي مراسمي با حضور شخصيتهاي سياسي و اصحاب رسانه باشگاه آموزش خبرنگاري فارس با ظرفيت اوليه 320 دانشپذير آغاز به كار كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه آموزش خبرنگاري فارس(توانا) پيش از ظهر امروز طي مراسمي با سخنان چند تن از شخصيتهاي سياسي و مديران رسانه در تهران با ظرفيت اوليه 320 دانشپذير بطور رسمي فعاليت خود را آغاز كرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، در اين مراسم كه در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد، مديرعامل خبرگزاري فارس با بيان اينكه نيروهاي حرفهاي و متعهد مهمترين سرمايه رسانهها هستند و اكنون رسانههاي كشور از خلأ چنين نيروهايي رنج ميبرند، گفت: باشگاه «توانا» ظرفيتي براي تمام رسانههاي كشور است.
حميدرضا مقدم فر افزود: امروز رسانهها چه در كشور و چه در ساير نقاط دنيا نقششان صرفا اطلاع رساني نيست و بيش از آن نقشهاي ديگري مثل اقناع سازي، تصميم سازي و نقش آفريني در ديپلماسي عمومي كشورها دارند.
وي گفت: برخي كشورهاي قدرتمند دنيا در منازعات و مناقشات از ابزار مهم و كارآمد رسانه براي اعمال خصومتها و جنگها استفاده ميكنند و در اين عرصه رسانهها به خصوص رسانههاي كشور ما در وضعيتي كه در تهاجم بيگانگان به نظام هستيم بايد بيش از پيش براي صيانت از نظام و انقلاب اسلامي آماده شوند و اين كار نيازمند نوآوري، خلاقيت، ابتكار و شكوفايي است.
مديرعامل خبرگزاري فارس ادامه داد: ما به عنوان بخشي از خانواده رسانه به اين فكر ميكنيم كه چه كار كنيم كه به اين نقطه از شكوفايي رسيده و قدمي رو به جلو داشته باشيم. يكي از مهمترين اين راهكارها تقويت سرمايههاي رسانه و رشد و تعالي آن است. اينكه اصلي ترين سرمايه رسانه ها را پيدا كنيم و به تقويت آن بپردازيم.
وي گفت: نيروي انساني اصلي ترين سرمايه رسانه است و فناوريهاي IT و لوازم ديگر در كنار نيروي انساني حرفهاي و متعهد ميتواند مؤثر باشد و نقش ايفا كند و متأسفانه رسانههاي كشور هم اكنون از خلأ و كمبود چنين نيروهايي رنج مي برند و اين نقصان در تمام رسانههاي كشور مشهود است.
وي افزود: يكي از راهكارهاي ضروري براي جبران اين خلأ تأسيس باشگاه آموزش خبرنگاران جوان است كه اين تجربه موفق قبلا در صدا و سيما شروع شده بود و ما با استفاده از آن تجربه كه در برخي خبرگزاريها نيز اجرا شد اما خيلي شكل نگرفته و هويت پيدا نكرد با سرمايهگذاري و مديريت جديد باشگاه آموزشي خبرنگاران جوان را تأسيس ميكنيم و اميدواريم از اين طريق مركز و كانون آموزش تربيت خبرنگاران حرفهاي در كشور را ايجاد كنيم.
مقدم فر گفت: اين كار با اعلام عمومي انجام نشد و به صورت محدود از 2 ماه پيش گزينش نيروها را شروع كرديم كه استقبال فوق العاده بود و متوجه شديم كه اين يك فرصت بزرگ براي نظام است تا از ميان جوانان علاقهمند موجود بتوانيم در زمينههاي مختلف خبرنگاري استفاده كنيم.
وي ادامه داد: در فرآيند گزينشي از بين تعداد زياد مراجعه كنندگان 320 نفر انتخاب شدند كه دانشپذيران اين عرصه هستند و از هفته آينده كلاسهاي كشوري آنها شروع ميشود و بعد وارد دوره كارورزي، كار تجربي و عملي ميشوند.
وي افزود: با آغاز كار عملي آنها سايت خبرنگاري توانا نيز كار خود را شروع ميكند كه ظرفيت و توان جديدي را براي خانواده رسانهاي كشور فراهم ميسازد.
مديرعامل فارس افزود: شروع كار باشگاه توانا آماتوري است اما استعدادهايي كه در گفتوگو و مصاحبه با متقاضيان مشاهده شد به اين نتيجه رسيديم كه بسياري از اين افراد با سرعت راه تجربي را طي ميكنند و در فرآيند كوتاه مدتي به جمع خبرنگاران حرفهاي جمهوري اسلامي مي پيوندند.
وي گفت: خبرگزاري فارس در عمر كوتاه فعاليت خود خبرگزاري موفقي در كشور بوده و جزء رويشهاي رسانهاي كشور است و انشاء الله باشگاه توانا نيز جزء همين رويشهاست كه در آينده بسيار نزديك اصحاب رسانه و مردم شاهد درخشش آن با نگرش اصولگرايانه و در چارچوب اصول نظام و دفاع از انقلاب اسلامي در مقابل هژموني رسانهاي دنيا و تهديدات نرم انقلاب خواهند بود.
همچنين در اين مراسم، قائم مقام رئيس سازمان صدا و سيما گفت: خبرگزاري فارس بايد به عصر ديجيتال به عنوان يك ضرورت حرفهاي نگاه كند.
علي دارابي اظهار داشت : بزرگترين سرمايه خبرگزاري فارس تعهد و احساس مسئوليتي است كه در اين مجموعه گرد هم آمده است تا اقدام به چنين كار بزرگي كنند و در عرصه اطلاع رساني به تربيت نيروي انساني لازم دست بزنند.
وي با اشاره به تاريخچه خبرگزاري فارس گفت: خبرگزاري فارس رسانهاي تاثيرگذار، جريانساز در جهت تنوير افكار عمومي و ارتقا دهنده فضاي فرهنگي و سياسي كشور است و نقش موثري در تنوع رسانهها در كشور داراست.
قائم مقام سازمان صدا و سيما تصريح كرد: اگر به شرايط آغاز به كار خبرگزاري فارس و فضاي سياسي حاكم بر كشور در آن سالها توجه داشته باشيم اهميت رسانه مستقل و متكي به اخلاق بيش از پيش نمايان ميشود.
دارابي گفت: اينك خبرگزاري فارس از دوران اول فعاليت خود عبور كرده و گام در دوران تثبيت و گسترش نهاده است، فارس در اين دوره احساس نياز به لوازمي دارد كه بايد با سرعت و دقت و با مطالعات علمي و جامعهنگري آن را براي خود تامين كند.نخستين مورد آن گسترش خبرگزاري فارس در تمام شهرستانها و استانهاي كشور است تا بتواند چتر فراگير خود در اطلاعرساني كشور را گسترده تر كند.
وي ادامه داد: خبرگزاري فارس بايد نگاهي به خارج از كشور نيز داشته باشد. ضرورت حضور در كشورهاي خارجي با در نظر گرفتن اولويتها و مراكز حساس دنيا يك ضرورت انكارناپذير است و اگر خبرگزاري فارس ميخواهد همچنان مرجعيت خودش را داشته باشد چارهاي ندارد كه فعاليتهاي خود در خارج از كشور را گسترش دهد.
دارابي گفت: امروز در عصر اطلاعرساني ديجيتال قرار داريم و تا سال 2015 تمام سيستمهاي آنالوگ در دنيا برچيده ميشود و تمام رسانهها در سيستم ديجيتال بايد فعاليت كنند.
در همين راستا در رسانه ملي بيش از يك هزار ميليارد تومان اعتبار نياز داريم كه تا به امروز يك ريال هم دريافت نكردهايم.
وي افزود: خبرگزاري فارس بايد به عصر ديجيتال به عنوان يك ضرورت حرفهاي نگاه كند.
قائم مقام سازمان صدا و سيما آخرين موردي را كه بايد براي خبرگزاري فارس مورد توجه قرار گيرد موضوع تربيت نيروي انساني عنوان كرد و گفت: امروز با افتتاح باشگاه خبرنگاران خبرگزاري فارس«توانا» شاهد آغاز تربيت نيروي انساني در حرفه خبرنگاري هستيم. آموزش موتور محركه هر كاري است و بنياد هر توسعهاي بر آموزش استوار است. خبرگزاري فارس با توكل به خدا، نيروي انساني فعال و مديريت هنرمندانه از ابتداي فعاليت تاكنون موفق عمل كرده است.
دارابي ادامه داد: بايد با آموزش نيروي انساني استاندارد فعاليتهاي خبري در كشور ارتقاء داده شود و در اين زمينه رسانهها رسالت بزرگي را بر دوش دارند.
وي گفت: نعمت آزادي بيان و عقيده از موهبتهاي انقلاب اسلامي در كشور ما است. وجود احزاب ، نهادهاي عمومي غير دولتي و تشكلها بايد مورد توجه قرار گيرند به دليل اينكه گسترش آنها از نشانههاي دموكراسي در كشورها است و به عنوان چرخدندههاي دموكراسي در دنياي امروز محسوب ميشوند.
قائم مقام سازمان صدا و سيما تصريح كرد: پرسشگري و پاسخگويي متعهدانه چرخهاي است كه در پرتوي آن گروههاي فشار و عوامل مخرب به حاشيه ميروند و نظارت از جايگاه رفيعي برخوردار ميشود و حق و تكليف شهروندي معنا و مفهوم مييابد.
دارابي با اشاره به بيانات امام راحل (ره) كه نظام جمهوري اسلامي را برترين نظام ميدانستند گفت:قرآن ما را به تضارب آراء و جدال احسن دعوت ميكند و امر به معروف و نهي از منكر را نشانهاي از اين ميداند كه ما بهترين دولت هستيم كه از نعمت تذكر بهرهمند ميشويم.
وي جلوگيري از برچسب زدن ، ورود به حريم افراد و ارائه تصويري از ياس آينده را جزو وظايف رسانهها عنوان كرد و گفت: رسانهها بايد سطح فرهنگ عمومي را بالا برده و از چرخه معيوب پرسشگري و پاسخگويي جلوگيري كنند.
قائم مقام سازمان صدا و سيما وضعيت كنوني را سپردن مديريت جامعه به نسل سوم و چهارم انقلاب عنوان كرد و گفت: اين مسئوليت،مسئوليت مهمي براي اين نسل محسوب ميشود.
دارابي رسانه ملي را همسايه ديوار به ديوار رسانههاي ديگر به شمار آورد و گفت: البته اين همسايه، همسايه آشتي است نه قهر به طوريكه در دوره رياست ضرغامي هيچ شكايتي از رسانههاي ديگر در اين رسانه صورت نگرفته است.
وي ادامه داد: رسانه ملي در حال حاضر در110شبكه با 32 زبان فراملي برنامه توليد ميكند. كه با توجه به شرايط فشارهاي حاكم بر رسانهها در دنيا ، رسانه ملي وظيفه خطيري را برعهده دارد.
قائم مقام سازمان صدا و سيما درباره وظايف رسانه ملي گفت: رسانه ملي وظيفه دارد علاوه بر پر كردن اوقات فراغت ، آموزش و اطلاعرساني به گسترش ارتباطات و فرهنگسازي در كشور همت و توجه داشته باشد.
دارابي با بيان اينكه در رسانه ملي از نقدهاي مشفقانه استقبال ميشود گفت: رسانهها بايد تلاش كنند سطح مداراي عمومي در جامعه را بالا ببرند و بايد خودمان در رسانهها اتحادمان را حفظ كنيم و در واقع گل به دروزاه خودي نزنيم.
وي عصر امروز را به اعتقاد برخي از كارشناسان عصر فراواقعيت خواند و گفت: امروز اگر جنگ و صلحي در دنيا رقم ميخورد در ميدان نبرد نيست بلكه در استوديوهاي رسانهها است كه در اين زمينه رسانهها مسئوليت سنگيني را برعهده دارند.
قائم مقام سازمان صدا و سيما در پايان با اشاره به اينكه اخلاق حرفهاي و تعهد ديني دو بال خبرنگاران براي رسيدن به موفقيت است براي مسئولان و خبرنگاران خبرگزاري فارس و باشگاه آموزش خبرنگاري فارس «توانا» آرزوي توفيق كرد.
در ادامه اين مراسم، مشاور رئيسجمهور در امور مطبوعاتي گفت: راهاندازي باشگاه آموزش خبرنگاران فارس در جهت تربيت نيروهاي متعهد و آشنا به اصول خبرنگاري گام موثري محسوب ميشود.
علي اكبر جوانفكر با اشاره به اصل آزادي مطبوعات در قانون اساسي اظهار داشت: اين اصل در صدا و سيما نيز وجود دارد و قانون اساسي اصل آزادي مطبوعات را با هدفي مشخص تضمين كرده است و اين طور نيست كه تنها براي جلوهگري در پيش چشم جهانيان اين اصل مطرح شود.
وي گفت: همه چيز كشور متعلق به ملت ايران است و مردم مالك اصلي نظام هستند و براي رفع مشكلات و ايجاد پيشرفت قوانين و برنامههايي را مشخص ميكنند. دولت نيز به عنوان يكي از اركان مهم اداري كشور محسوب ميشود.
وي با اشاره به اينكه دولت آزادي مطبوعات را ايجاد كرده گفت: اين آزادي مطبوعات باعث ميشود تا اطلاعرساني درست و جامعي از روند فعاليتهاي همه دستگاهها به دست آيد و ميتوان در موقع مناسب از اين اطلاعات در تصميمگيريها استفاده كرد.
وي با اشاره به اينكه در قانون اساسي براي تصميمگيريهاي مردم پيشبينيهايي شده است گفت: مردم ميتوانند با اين پيشبينيهايي كه در قانون اساسي ذكر شده افراد شايسته و منتخب خود را منصوب كنند و به اين وسيله به پيشرفت كشور و حل مشكلات كمك كنند.
وي اظهار داشت: آزادي مطبوعات براي اطلاع رساني جامع و دقيق از اتفاقاتي است كه در كشور به وقوع ميپيوندند و اين آزادي هدفمند است و بايد در خدمت كشور باشد.
وي با بيان اينكه خبرنگار بايد واقعيت را منعكس كند تصريح كرد: واقعگرايي و حقيقتيابي جزء اصول كاري رسانه و خبرنگار محسوب مي شود و پرسشگرانه بايد به دنبال حقيقت باشند و يك محقق و خبرنگار بايد در تمام مراحل اصل بيطرفي را رعايت كند.
جوانفكر گفت: براي اجراي اين اصول و اينكه اصل بيطرفي رعايت شود بايد به منافع و دفاع از حقوق ملت توجه داشت.
مشاور رئيسجمهور گفت: اگر اين اصل آسيب ببيند و مخدوش شود امكان تحقق اهداف و آرمانها و همچنين اطلاعرساني دقيق و حفظ اصول كاري رسانهاي امكانپذير نيست.
وي در ادامه با اشاره به احزاب گوناگون در كشور گفت: زماني كه حزبي براي يك خبرنگار تعيين ميكند كه بر اساس منافعش حركت كند، خبرنگار نميتواند بيطرفانه عمل كند و اين مساله باعث ميشود تا وضعيت جامعه تحت تاثير آسيبهايي قرار گيرد. بنابر اين لازم است در اين زمينه آسيبشناسي جدي صورت گيرد و خبرگزاري فارس توانسته است در اين امر پيشقدم شود.
جوانفكر در ادامه با اشاره به افتتاح باشگاه خبرنگاران فارس گفت: اين باشگاه به عنوان گام اساسي در جهت پيشبرد اهداف اطلاعرساني بيطرفانه و دقيق محسوب مي شود.
به گفته وي تا كنون در هيچ نقطهاي از كشور گامي در اين راستا برداشته نشده است.
مشاور رئيسجمهور پيشنهاد داد براي پرهيز از دروغگويي و تحريف واقعيت سوگندنامهاي براي خبرنگاران تنظيم شود تا اين اصل رعايت شود.
وي در ادامه گفت: اين بخش در جامعه مخدوش شده است و بايد بر اساس يك سوگندنامه در بين خبرنگاران تاكيد بر راستگويي انجام شود.
جوانفكر در ادامه گفت :خبرنگاران بايد پرسشگري را تمرين كنند و چون خبرنگاران باشگاه توانا در ابتداي راه هستند بايد توجه داشته باشند كه پرسشگرايي به معناي گستاخي نيست و واقعا بايد شجاعت توانايي طراحي سوال را داشته باشند و نبايد با گستاخي همراه باشد.
وي در ادامه به خبرنگاران گفت: قدر و منزلت تفكر و قلم خود را بدانيد. يك خبرنگار بايد صاحب همه ويژگيهاي خوب انساني باشد تا بتواند به عنوان الگويي مناسب در جامعه به وظايف خود عمل كند.
مشاور رئيسجمهور تصريح كرد: باشگاه خبرنگاران خبرگزاري فارس ميتواند نيروهايي را آموزش دهد كه اين ويژگيها در آنها وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، همچنين در اين مراسم ، نماينده مردم تهران در مجلس بر رسالت بزرگ رسانهها تأكيد كرد و گفت: رسانههاي ما در يك جنگ كاملاً نابرابر به تقابل با رسانههاي غولپيكر صهيونيستي هستند.
عليرضا زاكاني افزود: از جمله وظايف رسانهها در عرصه داخلي مبارزه با مفاسد اقتصادي و مشاركت در تصميمسازي كارشناسي است.
وي در ادامه به بيان خاطرهاي پرداخت و گفت: يك روز يك خبرنگار آمريكايي گفت مردم ما در يك فضاي تبليغاتي هستند و به واسطه مشغله زيادشان درك موضوعات را به طوري كه ايرانيان دارند، ندارند.
نماينده مردم تهران در مجلس افزود: نقش اساسي كه رسانهها در آمريكا بازي ميكنند اين است كه نميگذارند افكار عمومي به سمتي غير از خاستگاه اساسي حاكميت بروند.
زاكاني اضافه كرد: قانون اساسي ما درباره آزادي رسانهها و اهميت رسالت آنها موادي دارد و رسانهها موظفند كه با پاسداشت آزادي براي تنوير افكار عمومي تلاش كنند و جايگاه فعالان اين عرصه جايگاه بلندي است.
وي اضافه كرد: ما در تلاش هستيم تا انقلاب ما از تعرض ديگران مصون بماند در صورتي كه عدهاي در تلاشند تا مردم نسبت به انقلاب نااميد شوند يا انقلاب از دورن بي محتوا شود و از جايگاه اعتباري خودش براي خودش رسالتي قائل نشود. انشاءالله اولي اتفاق ميافتد و انقلاب حفظ ميشود آن هم موقعي است كه ما در ميدان باشيم و اگر ما در ميدان نباشيم رخداد دوم ما را تهديد ميكند لذا با حضور دوستان در اين عرصه ايجاد شرايطي ميشود كه در اين شرايط دوستداران انقلاب در انعكاس واقعيت جامعه و خبرنگاري فعاليتهاي تشكل يافتهاي را داشته باشند.
وي اظهار داشت: اكنون يك حصار تبليغي دور كشور ما كشيدهاند و دنبال اين هستند كه آن چيزي كه ميخواهند مخابره كنند. امروز ديدند كه رسانههاي خبري مصراً اعلام كردند كه خطر ايران براي عراق بيشتر از خطر اسرائيل است.اين نكته حكايت از آن دارد كه رسالت بزرگي بر دوش رسانههاي كشور ما وجود دارد كه بايد در يك جنگ كاملاً نابرابر در مقابل رسانه هاي غول پيكر صهيونيستي به تقابل بنشيند.
زاكاني گفت: مشكلات دروني و تنگناها كه ملموس و آزاردهنده هم هست به هر دليل شرايطي را به وجود آورده كه به سمتي برويم كه زمينه داخلي براي قبول خيلي از واقعيتها سخت شود و اين كار شما دوستان رسانهاي را سختتر ميكند كه بتوانيد به دقت واقعيات را به افكار عمومي انتقال دهيد و افكار عمومي را روشن كنيد.
وي افزود: از طرف ديگر نظام ما يكسري آسيبهايي دارد و نياز به اين دارد كه يك ترميم از درون آن انجام شود. يعني وقتي سال 80 مقام معظم رهبري، بحث مفاسد اقتصادي را مطرح و تأكيد ميكنند و امسال مجدد بعد از 7 سال ميگويند كه هنوز همان حرفها را سر دست بگيريد و انجام دهيد اين پيام عمومي است براي همه ما و حكايت از آن دارد كه سلسله آسيبهاي جدي در نظام جمهوري اسلامي يافت شده كه ما به عنوان وارثان شهدا نسبت به آن مسئوليت داريم.
وي گفت: اين جنبههاي اطلاع رساني درست و جنبههاي انتقال پيام درست براي نظارت صحيح را بر مسئولان كشور است كه رسانهها مي توانند داشته باشند و اين يكي از نكات مؤثري است كه اگر در اين مسير حركت كنند افكار عمومي ميتواند در واقع مانع از خيلي از مشكلات باشد.
نماينده مردم تهران گفت: در عرصه كارشناسي كشور خيلي از موارد اتفاق افتاده كه ميتواند بستر ساز كار كارشناسي و تصميم سازي رسانه ها باشند. رسانهها ميتوانند در عرصه تصميم سازي هم براي دولت و هم براي مجلس پيشتاز باشند و نقدها را بيان كنند.
گفتني است، سايت اينترنتي باشگاه آموزش خبرنگاري فارس (توانا) به آدرس www.tavananews.com پس از آموزش اين دانشپذيران قابل دسترس خواهد بود.
*گفتو گوهاي در حاشيه
* دارابي: خبرگزاري فارس در دوران دوم فعاليت خود گامهاي خوبي برميدارد
قائم مقام صدا و سيما گفت: خبرگزاري فارس امروز در دوران دوم فعاليت خود كه تثبيت و نهادينه شدن فعاليتش است گامهاي خوبي را برميدارد.
علي دارابي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: افتتاح باشگاه آموزش خبرنگاري توانا اقدام بسيار خوبي است كه خبرگزاري فارس براي تقويت نيروي انساني براي مجموعه خود تدارك ديده است تا بتواند آموزش را به طور جدي دنبال كند.
وي اظهار داشت: از طرف ديگر ما هر چقدر روي امر آموزش سرمايه گذاري كنيم كار بسيار ضروري است و خبرگزاري فارس در طول حيات خود كه از سال 81 آغاز به كار كرده و امروز در دوران دوم فعاليت خود كه تثبيت و نهادينه شدن فعاليتش است گامهاي خوبي را برميدارد.
دارابي ادامه داد: از جمله گامهاي خوب خبرگزاري فارس اين است كه دفاتر خود را در استانها و شهرستانها گسترش ميدهد و خوب است كه نسبت به گسترش آن به مرزهاي داخل و خارج از كشور نيز اقدام كرده و بحث آموزش را به طور جدي دنبال كند و از جمله فعاليتهاي خبرگزاري فارس تربيت كادر است كه امروز در اين راستا شاهد افتتاح باشگاه آموزش خبرنگاري توانا هستيم.
وي افزود: اصولا آموزش پايه و بنياد هر كاري است و به خصوص در حوزه خبر و اطلاع رساني در عين حال كه روزنامه ها و رسانه هاي زياي را داريم از نظر كادر توانا و حرفه اي فقير هستيم و واقعا بايد كار گستردهاي در اين زمنيه انجام شود.
دارابي در پايان گفت: اين اقدام خبرگزاري فارس كاري است كه نه تنها مي تواند براي خبرگزاري فارس تأثيرگذار باشد بلكه در كل سطح تربيت نيرو را در كشور ارتقا ميدهد و براي نظام رسانهاي كشور يك امر پسنديده است كه همه بايد به سهم خود كمك كنيم تا اين قبيل فعاليتها گسترش پيدا كند.
* زاكاني: اميدواريم شاهد شفافيت در عرصههاي مختلف اجتماعي باشيم
نماينده مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: با توجه به جايگاه رسانهها در روشنگري افكار عمومي، اميدواريم كه با توسعه اموري همچون افتتاح باشگاه توانا شاهد شفافيت در عرصههاي مختلف اجتماعي باشيم.
عليرضا زاكاني در حاشيه مراسم افتتاح باشگاه آموزش خبرنگاري فارس(توانا) در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: خيلي خوشحاليم كه عرصه اطلاعرساني و آموزشهاي مربوط به آن روزبهروز در حال گسترش است و با توجه به جايگاه رسانهها در روشنگري افكار عمومي اميدواريم كه با توسعه اين امور شاهد شفافيت در عرصههاي مختلف اجتماعي باشيم.
وي اظهار داشت: اميدواريم با استفاده از توسعه عناصر انساني در اين عرصه ما هم يك پيشتازي در فعاليتهاي رسانهاي را طوري براي خود تنظيم كنيم كه در نتيجهاش يك جريانسازي اساسي و ايجاد شرايط مناسب در عرصههاي جهاني و منطقهاي نيز شكل بگيرد.
* ورود خبرگزاري فارس به عرصه آموزش خبرنگاران يك گام رو به جلو است
مشاور رئيس جمهور در امور مطبوعاتي نيز ضمن تشكر از اينكه خبرگزاري فارس وارد عرصه تربيت نيروي انساني متخصص شده است، گفت: اين اقدام خبرگزاري فارس يك گام رو به جلو است.
علياكبر جوانفكر در حاشيه مراسم افتتاح باشگاه آموزش خبرنگاري فارس (توانا) در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: تربيت نيروي انساني متخصص مسئله بسيار مهمي است و هر چقدر بتوانيم در اين زمينه نيروي مناسب و مفيد آموزش دهيم، براي كشور لازم است.
وي اظهار داشت: خبرگزاري فارس با ورود به اين عرصه گامي رو به جلو برداشته است و ما از اين اقدام تشكر ميكنيم.
انتهاي پيام/ز
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]
-
گوناگون
پربازدیدترینها