واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// اي شارلاتان! حالا ديگه عصاي كور مي دزدي؟!// نمي خواهيم بيشتر از آن كولي بدهيم// تروريست بود، به قاچاق هم آراسته شد// ضربه مي زنند، پس ما هم بايد ضربه بزنيم
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (18 تير)، چند خبر ويژه دارد.
اي شارلاتان! حالا ديگه عصاي كور مي دزدي؟! (خبر ويژه)
دروغ هاي شاخدار احمد باطبي پس از سفر او به آمريكا درباره مبارزه دانشجويي و شكنجه شدنش، صداي هم بند وي را هم درآورد.
چند روز پس از آن كه باطبي (از عوامل آشوب هاي خياباني تيرماه 78) در گفت وگو با تلويزيون صداي آمريكا ادعا كرد «در ايران تحت شديدترين شكنجه هاي فيزيكي و رواني قرار گرفته»، محمدرضا كثراني از بازداشت شدگان حوادث پس از 18 تير و هم بند باطبي در زندان طي مطلبي در وبلاگ خود نوشت «باطبي يكي از شارلاتان هاي سياسي است كه مي خواهد به بهانه 18تير از خود اسطوره بسازد. او كه اكنون در خارج از كشور به سر مي برد، هيچ پيش زمينه سياسي نداشت و در سيلاب اعتراض افتاد.»
وي مي نويسد: باطبي در طول بازداشتش در توحيد هرگز شكنجه نشد. او در مقابل بازجو داد مي زد غلط كردم، ]...[ خوردم. سرانجام بازجوئيش ختم به خير شد و در آستانه آزادي قرار داشت كه عكسي كه در نشريات خارجي چاپ شده بود، كار او را مختل كرد و منجر به حكم زندان او شد.
هم بند باطبي در ادامه خاطراتش مي نويسد: در روزهاي اوليه زنداني شدنمان، بعد از اينكه همه از توحيد آمده بوديم به اوين، باطبي و شخص ديگري كه با او بود مي گفتند كه شكنجه نشده اند... اما او در ملاقات با ليگابو (فرستاده سازمان ملل) و نامه پراكني هاي متعدد از وضعيت بد و دروغين خود همانند اعتصاب غذاي نكرده و غيره خبر مي داد و از تلفن زندان به همراه شخص ديگري اقدام به مصاحبه يا نشرنامه مي كردند كه در زندان خود من به آنها گفتم عزيزان! اين تلفن براي اين است كه شما استفاده ناصحيح بكنيد و بگويند كه اگر زندان هاي ما مخوف است چطور از زندان با بيرون مصاحبه يا نامه نگاري مي شود. كه با تعجب ديدم آقاي باطبي يقه مرا گرفت و گفت احمق! اگر تو مي خواهي مبارزه كني بكن من ]...[ مي خورم مبارزه كنم. من مي خواهم از زندان برم بيرون. من مبارز نيستم اشتباه گرفتيد. چه خبرهاي دروغين كه او و شخص ديگر از زندان به بيرون ندادند اعم از اعتصاب غذا و وخامت حال و احوالشان.
كثراني در پايان ذكر خاطراتش كه حاوي ستايش از خويش است، مي نويسد: آقاي باطبي! آقاي اسطوره پفكي! آيا از چشمان نابيناي مهندس ميثمي خجالت نمي كشي كه سند ايشان وثيقه آزادي تو بود الان ايشان در رابطه با حماقت تو بايد چوب بخورد؟ اي اسطوره هاي مقاومت، اي كيسه هاي عقده و خود كم بيني چه سان بي وجداني را پيشه كرديد. احمدجان تو مصداق همان شعري هستي كه ميگويد: در اين شهري كه مردانش! عصا از كور مي دزدند، دريغا من محبت جستجو كردم. و تو اي سراپا اسطوره عصا را دزديدي آن هم چه نامردانه. و جاي تو همان جاست كه هستي
نمي خواهيم بيشتر از آن كولي بدهيم (خبر ويژه)
درگيري لفظي در درون طيف افراطي دفتر تحكيم به خاطر تلاش رقبا جهت حذف يكديگر شدت گرفت.
در پي برخي افشاگري هاي اخير از سوي مجيد حاجي بابايي و مجتبي بيات درباره رفتارهاي استالينيستي در تحكيم و متقابلا تمايل برخي اعضاي گروه موسوم به «ادوار تحكيم» (اعضاي فارغ التحصيل تحكيم) نظير مؤمني براي اعمال نفوذ در اين گروهك دانشجويي، خبرنامه اميركبير به رغم دعوت قبلي براي كتمان مسائل داخلي، اقدام به پرخاشگري عليه مؤمني كرد.
خبرنامه مذكور كه توسط شماري از عناصر متهم به انحصارطلبي در درون تحكيم اداره مي شود، خطاب به عبداله مؤمني (سخنگوي ادوار تحكيم) نوشت «به ما حق بدهيد در برابر پدرخواندگي ها بايستيم و ديگر دخالت در مجموعه مان را بر نتابيم. به خاطر داريد آن روز كه قرار بر دوري از قدرت و نقد همه جانبه آن گذاشتيم، مرادمان دوري از همه كس و همه جريانات غيردانشجويي بود و به ياد نمي آوريم كه استثنا و تبصره اي مقرر شده باشد. به راستي انتظارات حداكثري و نابه جاي شما از نسل ما، نقض قرار پيشين نيست؟ پافشاري بر حضور و اعمال نفوذ مستمرتان در جزئيات تحكيم خدشه بر حقوق بنيادين دانشجو وارد نمي آورد؟
خبرنامه مذكور افزوده است: «آنچه اكنون مي بينيم شكل گيري ذوب شدگاني است كه چشم بسته تحسين مي كنند و هورا مي كشند. سوءاستفاده در جريان دانشجويي و تحميل منويات و ايجاد محلي براي تسويه حساب هاي فردي گناهي نابخشودني است... «عبور از خاتمي»، «دوري از قدرت» و «تحريم انتخابات» از دل جريان دانشجويي ما برآمد و شما يكي از سخنگويان آن بوديد. اخلاق و انصاف حكم مي كرد اين جريان كه هزينه بسيار پرداخت، مصادره نشود و دانشجوياني كه خالصانه شعارهاشان را از دهان شما سردادند اين گونه مورد بي مهري قرار نگيرند و كساني كه شما بر دوششان ايستاديد يكشبه فراموش نشوند و طعم تلخ حذف آن هم با بدترين تحقيرها و توهين ها و اتهامات كذب را نچشند... انتخابات سال گذشته ادوار را شاهد مي آورم كه ديگر نامي از شريفي، دلبري، رياضي و... نبود، كه موسوي خوئيني نيز بي رحمانه به همان سياق پيشين در گرداب كيش شخصيت مراد و مريدان گرفتار آمده بود و نيز مي بينيم آينده اي نزديك را كه زيدآبادي و اميني و كمال زاده و... به جرگه ياران پيشين مي پيوندند».
اين عبارات اگرچه خوانندگان را به ياد رفتارهاي حذفي و تسويه حساب هاي حاد در گروهك منافقين (مجاهدين خلق) مي اندازد اما واقعيت آن است كه هر دو طيف درگير در ماجرا به رغم ادعاي استقلال و دوري از قدرت تحت الحمايه راديو آمريكا، راديو فردا، راديو بي بي سي و سايت هاي ضدانقلابي نظير گويا، روزنت و... به سر مي برند.
تروريست بود، به قاچاق هم آراسته شد (خبر ويژه)
منابع خبري از فعاليت هاي سوداگرانه دستگاه جاسوسي رژيم صهيونيستي در زمينه قاچاق موادمخدر خبر مي دهند.
روزيكشنبه پس از آن كه پليس رژيم صهيونيستي اعلام كرد 104 كيلوگرم كوكائين خالص را در يك پاسگاه بازرسي كشف و ضبط كرده، خبرگزاري فرانسه خبر داد «اين كوكائين ها در ماه مي (اواخر ارديبهشت) كشف شده بودند اما به خاطر مسائل امنيتي، تحقيقات تاكنون افشا نشده اند.»
به گزارش سايت اينترنتي مقاومت، در اين ماجرا 9 اسرائيلي دستگير اما به دلايل امنيتي! و ترس از افشا شدن فعاليت هاي ماموران موساد همگي آزاد شدند.
ضربه مي زنند، پس ما هم بايد ضربه بزنيم (خبر ويژه)
«اگر از ديد ايرانيان به آمريكا بنگريم، مي بينيم كه آنها به ما ضربه زده اند، پس ما هم بايد به آنها ضربه بزنيم.» اين مطلب را عباس عبدي در گفت وگو با روزنامه آمريكايي واشنگتن پست عنوان كرد.
واشنگتن پست طي گزارشي درباره مناسبات ايران و آمريكا نوشت: ريشه دشمني ها بين ايران و آمريكا بسيار عميق تر از انقلاب اسلامي ايران است. در سال 1953 سازمان سيا كودتايي را عليه محمد مصدق نخست وزير منتخب ايران انجام داد كه دو سال قبل از آن نفت ايران را ملي كرده بود و باعث خشم انگليسي ها شده بود.
علي مصدق، نوه بزرگ مصدق نيز با ابراز افتخار از آنچه پدربزرگ او انجام داده است، مي گويد: پدر بزرگ من رهبري يك جنبش ضداستعمارگري را برعهده داشت، آن كودتا باعث روي كار آمدن شاه محمدرضا پهلوي گرديد كه از متحدان آمريكا و حاكمي مستبد بود و تا سال 1979 در قدرت بود. آمريكا بايد عذرخواهي كند.
روزنامه آمريكايي افزود: عباس عبدي مي گويد هنگامي كه در سال 1979 از ديوار سفارت آمريكا بالا مي رفت همين خشم را در ذهن داشت. اگر از ديد ايرانيان بنگريم، مي بينيم كه آنها به ما ضربه زده اند پس ما هم بايد به آنها ضربه بزنيم. عبدي همچنين تصريح كرد كه اصلاً احساس نمي كند مسئول بن بست ديپلماتيكي است كه پس از آن بين دو كشور ايجاد شد. به گفته وي آمريكا فرصت داشت تا با لوحي جديد روابط خود با ما را حفظ كند ولي شرايط روند ديگري را پيش گرفتند
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]