تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835928646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار هفتگي اديان جهان/رهبران ديني ابعاد صلح را پيش از گروه هشت بررسي كردند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار هفتگي اديان جهان/رهبران ديني ابعاد صلح را پيش از گروه هشت بررسي كردند
خبرگزاري مهر - گروه دين و انديشه: با نزديك شدن به اجلاس گروه هشت بسياري از رهبران ديني در ژاپن گردهم آمدند تا ديدگاههاي خود را با محوريت صلح پيش از تصميم گيري سران گروه هشت به نخست وزير ژاپن ارائه كنند، اين درحالي است كه اديان جهان با پيگيري محورهايي چون مبارزه با فقر، خاتمه خشونت در زيمباوه و گفتگوي ديني از ساير روشها نيز براي رسيدن به صلح اهتمام ورزيده‌اند.

بررسي ابعاد صلح پيش از نشست گروه هشت

رهبران اديان مختلف جهان از بيش از 20 كشور مختلف ديدار 2 روز چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 تيرماه در آستانه برگزاري نشست گروه هشت ( هشت كشور صنعتي: كانادا، فرانسه، آلمان، ايتاليا، ژاپن، روسيه، انگلستان و ايالات متحده) در ژاپن به بررسي ابعاد صلح پراختند

حدود 60 نفر از رهبران اديان اسلام، مسيحيت، يهوديت، بوديسم، زرتشتي در اين ديدار شركت كرده و طي اين همايش دو روزه كه در شهر هوكايدو برگزار شده پيشنهادها و درخواستهاي خود را در رابطه با صلح مطرح مي كردند.

شركت‌كنندگان در اين همايش كه حدود 300 نفر تخمين زده مي‌شوند به بررسي راهكارهاي ريشه‌كن كردن جنگ، فقر، تغييرات جوي و تروريسم پرداخته و پيشنهادات خود را در رابطه با اين موضوعات به نخست وزير ژاپن، رئيس نشست گروه هشت كه از هشت كشور صنعتي جهان تشكيل شده ارائه كرده اند.

تأكيد بر توانايي ترويج صلح و عدالت اديان در اجلاس صلح ژاپن

رهبر كليساي انجيلي آلمان در اجلاس صلح ديني كه در آستانه نشست گروه هشت در ژاپن برگزار شده است تصريح كرد: اديان براي توجيه نفرت و انزجار مورد استفاده قرار گرفته‌اند اما اديان از توانايي ترويج صلح و عدالت برخوردار هستند و اين راهي است كه آنها بايد انتخاب كنند.

اسقف ولفگانگ هابر رئيس كليساي انجيلي آلمان در سخنراني افتتاحيه اين همايش خواستار مسئوليت‌پذيري معنوي و اخلاقي شد تا رهبران ديني بتوانند نمونه مثبتي از گفتگوي مسالمت‌آميز باشند.

وي افزود: راهي كه اديان تلاش مي‌كنند از طريق آن گفتگوي دوجانبه خود را توسعه دهند از مهمترين ميزان اهميت براي جوامعي برخوردار است كه تلاش مي‌كنند از طريق رويكرد مسالمت‌آميز بر تنشها وتفاوتهاي خود غلبه كنند. ما نيز به عنوان نمايندگان اديان مختلف براي اينكه در اين ميان الگوي مثبت و مؤثري باشيم به چالش طلبيده شده‌ايم. اعتقاد دارم كه ما به عنوان رهبران ديني در اين ديدگاه سهيم هستيم كه جهان را مي‌توان به واسطه نيروي اميد، عشق ، مصالحه و صلح به دنيايي تبديل كنيم كه براي تمام بشريت امنيت داشته باشد و كرامت انسان مورد توجه قرار گيرد.

گروه هشت از كشورهاي پيشرفته و صنعتي جهان تشكيل شده كه هر سال به منظور بحث و بررسي در رابطه با مشكلات جهاني تشكيل جلسه مي‌دهند. اين گروه از كشورهاي كانادا، فرانسه، آلمان، ايتاليا، ژاپن، روسيه، انگلستان و ايالات متحده امريكا تشكيل شده است.

"فقر" محور پيام روز صلح پاپ است

واتيكان اعلام كرد: پاپ بنديكت شانزدهم موضوع " مبارزه با فقر، برقراري صلح" را به عنوان محور اصلي پيام خود به مناسبت چهل و دومين روز جهاني صلح در كليساي كاتوليك كه هرسال اول ژانويه برگزار مي‌شود انتخاب كرده است.

رويكرد پاپ، رهبركاتوليكهاي جهان ضرورت خانواده بشري را براي ارائه پاسخي فوري به پرسش جدي فقر مورد تأكيد قرار مي‌دهد؛ پرسشي كه يك مسئله مادي به نظر مي‌رسد اما از سويي ديگر يك بحران معنوي واخلاقي است. واتيكان همچنين اشاره كرد كه پاپ در پيامي به سازمان غذا و كشاورزي سازمان ملل كه روز دوم ژوئن ارسال شده بود رسوايي فقر جهاني را با واژگاني شديد تقبيح كرد.

پاپ در اين پيام آورده است: رسوايي فقر نشان‌دهنده بي‌كفايتي نظام همزيستي انسانها در ترويج تحقق خير مشترك است. اين امر القاكننده نياز به تعمق درباره ريشه‌هاي عميق فقر مادي و همچنين فقر معنوي است كه انسان را نسبت به رنج ديگران بي‌تفاوت مي‌كند.

منتقدان داخل و خارج كليسا از لحن اين پيام استقبال كردند اما در عين حال به جايگاه ثروت مادي گسترده و قابل توجه واتيكان نيز اشاره كرده و آن را زير سؤال برده‌اند.

رئيس جمهور روسيه گفتگوي اديان را عامل اقتدار كشور دانست

رئيس جمهور روسيه گفت: گفتگوي بين اديان و همكاري بين فرهنگها از ويژگيهاي بارز استقلال و اقتدار در روسيه است.

ديميتري مدودوف رئيس جمهور روسيه افزود: همكاريهاي بين اقوام مختلف، اديان و فرهنگها ويژگي اصلي و بارز و حق حاكميت در اين كشور است. اين ويژگيها به كشور كمك مي كند در مقابل چالشهاي امروز ايستادگي كند.

وي اين امر را ميراث مشترك مردم روسيه توصيف كرد كه نه تنها جمعيت كشور را متحد مي كند بلكه تمام مردم را به واسطه معنويت و تاريخ مشترك با يكديگر متحد كرده است.

مدودوف كه روز يكشنبه در كليساي مسيح منجي مسكو به مناسبت خاتمه جلسه شوراي اسقفهاي كليساي ارتدكس روسيه سخنراني مي كرد به حضور نمايندگان اوكراين و بلاروس در جلسه شوراي اسقفهاي كليساي ارتدكس روسيه نيز اشاره كرد.

اسقف اعظم يورك خواستار كمك مردم بريتانيا به زيمبابوه شد

اسقف اعظم يورك از مردم بريتانيا خواست در يك جنبش حقوق مدني جديد براي بازسازي زيمبابوه با يكديگر در نيايش، كمكهاي مادي و حمايتهاي عملي متحد شوند.

دكتر جان سنتامو اسقف اعظم يورك گفت: از مؤمنان سراسر كشور دعوت مي‌كنم تا با من براي بازسازي زيمبابوه در راه صلح، رفاه و قانون همراه شوند.

اسقف اعظم يورك كه دومين مقام كليساي انگليكن انگلستان را پس از اسقف اعظم كانتربري داراست درخواست خود را هنگام اعلام مراسم ويژه نيايشي براي مردم زيمبابوه كه روز جمعه 11 ژوئيه (21 تيرماه) در كليساي سنت مارگارت در وست‌مينيستر برگزار مي‌شود مطرح كرد.

اين ستاد با عنوان " بازسازي زيم" با همكاري صومعه وست‌مينيستر به منظور حمايت از مردم زيمبابوه كه دچار مشكلات اقتصادي، سياسي و اجتماعي هستند فعاليت مي‌كند. اسقف اعظم يورك اين ستاد را فرصتي براي جامعه مدني دانست تا به عنوان شهروندان عادي بريتانيا صداي خود را بلند كرده و خواستار بازسازي زيمبابوه و پايان ظلم و ستم به مرم آن شوند.

پاپ بنديكت در انجيل‌خواني تلويزيون ايتاليا شركت مي‌كند

پاپ بنديكت شانزدهم توافق كرده است كه در ماراتن انجيل‌خواني در تلويزيون ايتاليا كه قرار است ماه اكتبر پخش شود شركت كند.

پاپ از روز 5 اكتبر با قرائت نخستين فصل پيدايش از كتاب مقدس به زبان ايتاليايي در كليساي باسيليكاي سنت پيتر به ماراتن انجيل‌خواني ملحق خواهد شد. شبكه تلويزيوني Rai اين ماراتن را به مدت شش روز و شش شب از روز 5 اكتبر پخش خواهد كرد. به طوري كه پس از پاپ افراد مختلف درمكانها و زبانهاي مختلف اين انجيل‌خواني را ادامه مي‌دهند.

ريكاردو دي سگني، خاخام ارشد رم نيز قرار است به زبان عبري بخشي از كتاب مقدس را قرائت كند.

سوريه دوهزارمين سال تولد سنت پل را برگزار مي‌كند

كشور سوريه كه اكثريت جميعت آن مسلمانان هستند امسال را به مناسبت دوهزارمين سالگرد تولد سنت پل كه در راه دمشق مسيحي شد و به دنياي غيريهود كمك كرد جشن مي‌گيرد.

پايتخت دمشق ميزبان يك مراسم نيايشي با حضور مسلمانان و مسيحيان خواهد بود.

سعدالله آغاالقلعه وزير گردشگري سوريه گفت: اين كشور نمونه‌اي از برادري ميان مسلمانان و مسيحيان است و يكي از علل آن به موقعيت جغرافيايي اين كشور باز مي‌گردد كه ميان آسيا، اروپا و افريقا قرار گرفته است.

اجلاس رهبران ديني سال 2009 در باكو برگزار مي‌شود

رئيس دفتر مسلمانان قفقاز در ديدار با رئيس جمهور روسيه اعلام كرد كه اجلاس رهبران ديني سال 2009 در باكو برگزار مي‌شود.

الله شكورپاشازاده رئيس دفتر مسلمانان قفقاز در ديدار با ديمتري مدودوف رئيس جمهور روسيه اشاره كرد كه وي اخيراً به مسكو سفر كرده و درباره احتمال برگزاري اين اجلاس در باكو با پاترياك روسيه الكسي دوم به رايزني پرداخته كه اين ايده از سوي الكسي دوم مورد استقبال قرار گرفته است.

نخستين اجلاس رهبران ديني با عنوان محفل حفاظت از صلح بين اديان در سال 2000 در مسكو با ابتكار عمل پاترياك الكسي دوم و شيخ الاسلام پاشازاده برگزار شد. دومين اجلاس در سال 2004 در مسكو برگزار شد و در سال 2006 نيز اين اجلاس با دستاورد تأسيس شوراي بين اديان كشورهاي مشترك المنافع روسيه در مسكو تشكيل شد.

سيكهاي مالزي واژه الله را مقدس مي‌دانند

جامعه 100 هزار نفري سيك در مالزي نيز وارد مناقشه استفاده از واژه "الله"براي اشاره به خداوند شد كه پيشتر توسط كليساي كاتوليك آغاز شده بود.

شوراي معابد مالزي دادخواستي به نظام حقوقي مالزي ارائه كرده و اظهار داشتند كه كلمه "الله "اشاره به خداوند و بخش لاينفك نسخه اصلي كتاب مقدس سيكها است.هيچ كدام از پيروان آئين سيك نمي توانند نسبت به ايجاد مانع در راه استفاده از واژه اصلي كتاب مقدس خود تساهل نشان دهند.

سري گورو گرانث صاحب جونيور اظهار داشت كه اين شورا به عنوان سازمان پوششي سيكها متشكل از 130 معبد در سراسر مالزي نيز در دادخواستي كه از سوي كليساي كاتوليك روم در مالزي ارائه شده سهم دارد.

اسقف اعظم كوالالامپور در دادخواست اوليه تلاش كرده براي كاتوليكهاي مالزي به ويژه هفته نامه كاتوليك هرالد كه اين مناقشه از آنجا نشأت گرفت اين حق را به دست آورد كه بتوانند از واژه الله استفاده كنند. وي با ارائه اين دادخواست به دنبال بدست آوردن اين حق است كه استفاده از واژه الله تنها متعلق به مسلمانان نيست.

بيشتر جميعت مالزي را مسلمانان تشكيل شده و اسلام دين رسمي اين كشور است اما در قانون اساسي اين كشور "اسلامي" توصيف نشده است. جمعيت چند قوميتي مالزي دربرگيرنده بيش از دو ميليون نفر هندو، بودايي و مسيحي از فرقه هاي مختلف و تعدادي از پيروان ساير اديان است.

بيانيه صلح شوراي جهاني كليساها سال 2011 صادر مي‌شود

گروهي از شوراي جهاني كليساها كه براي آماده كرده بيانه صلح شوراي جهاني كليساها سفر خود را به دور دنيا آغاز كرده‌اند در نخستين توقف خود تجربه عملي كليساهاي آلمان در برخورد با مسئله خشونت در خانواده را مورد تأكيد قرار دادند.

جورج لموپولوس معاون دبيركل شوراي جهاني كليساها روز شنبه 16 تيرماه در فرانكفورت گفت: كليساها مدتها بود كه تجارب خود را در اين رابطه تكذيب مي‌كردند.

يك گروه از شوراي جهاني كليساها قرار است به سراسر جهان سفر كنند و نخستين توقف آنها در فرانكفورت آلمان بوده است. اين گروه درنظر دارند تا سال 2010 گزارشي را براي كنوانسيون بين‌المللي و بين مذهبي صلح در كليساهاي مسيحي براي سال 2011 آماده كنند. اين گروه تجربه كليساي آلمان را در برخورد با خشونت در خانواده براي صدور اين بيانيه حائز اهميت مي‌دانند.

كشيش هلنه آيكورد كسل از كليساي يوتري واتمبرگ كه در اين برنامه با شوراي جهاني كليساها فعاليت مي‌كند به اعضاي اين تيم گفت: كليساهاي پروتستان تلاش مي‌كنند مسئله خشونت داخل خانواده را دنبال كنند و در اين رابطه قربانيان را ياري مي‌كنند.

خشونت در خانواده مسئله‌اي است كه از نظر عملي و نظري در كليساهاي آلمان پيگيري‌مي شود.

جنبش بي‌صداي باستان‌شناسان و علماي مسيحي

كشف لوح 91 سانتيمتري با 87 خط نوشته به زبان عبري كه دانشمندان اعتقاد دارند به تاريخ پيش از ميلاد مسيح تعلق دارد در محافل باستان شناسي و انجيلي جنبشهاي بي صدايي ايجاد كرده و علت اصلي آن اشاره نوشته‌هاي اين لوح به مسيح است كه سه روز پس از مرگ، رستاخيز مي كند.

اگر چنين توصيفي وجود داشته باشد، مي تواند در توسعه تكامل مجدد ديدگاه هاي دانشمندان و مردم عادي درباره مسيح سهم مهمي برعهده گيرد، چون اين لوح اشاره كرده كه داستان مرگ و رستاخيز مسيح منحصر به فرد نيست بلكه بخشي از سنت يهودي در آن زمان بوده است.

اين لوح براساس اظهارات دانشمنداني كه روي آن مطالعه مي كنند در نزديكي درياي مرده در اردن كشف شده و نمونه نادري از سنگ است كه نوشته هاي آن با جوهر نوشته شده است.

نوشته هاي روي اين سنگ نوشته شده و اثري از حكاكي در دو نوشته هاي دو ستوني و مرتب آن به چشم نمي خورد، ستونهاي آن را مي توان به ستونهاي تورات تشبيه كرد. اما اين سنگ شكسته و قسمتي از متن از بين رفته است، اما قسمت اعظم نوشته ها باقي مانده است. اما هنوز هم برسر اعتبار آن بحثهاي بسياري وجود دارد، بنابراين نقش آن را براي كمك به درك ريشه هاي مسيحيت در بحران سياسي كه يهوديان در آن زمان پيش رو داشتند را افزايش مي دهد.

مسئله جالب توجه اين است كه اين سنگ يك كشف جديد نيست، بلكه يك دهه پيش توسط يك كلكسيونر اسرائيلي- سوئيسي از يك دلال عتيقه اردني خريداري شد و در زوريخ در منزل شخصي وي نگاه داشته شد. اما زماني كه دانشمندان صهيونيست آن را حدود چند سال پيش بررسي كردند سال گذشته گزارشي درباره آن نوشته و منتشر كردند و علاقه به اين سنگ افزايش يافت . در حاضر نيز انتظار مي رود طي ماههاي آينده چندين مقاله درباره اين سنگ منتشر شود.

قسمت اعظم متن اين سنگ تصويري از آخرالزمان است كه توسط جبرئيل ترسيم شده و در آن به پيامبراني چون دانيا و زكريا اشاره شده است.
 دوشنبه 17 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن