تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821095946




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كاهش ارزش دلار مهمترين علت افزايش قيمت نفت است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كاهش ارزش دلار مهمترين علت افزايش قيمت نفت است
خبرگزاري فارس : سقوط شديد ارزش دلار آمريكا علت اصلي افزايش چشمگير قيمت جهاني نفت طي ماههاي اخير بوده است.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از نشريه كانادايي تورنتو سان علت اصلي افزايش چشمگير قيمت جهاني نفت طي ماههاي اخير ، سقوط شديد ارزش دلار آمريكا است .
بر اساس اين گزارش كشورهاي اروپايي به شدت تحت فشار ناشي از افزايش قيمت نفت و مواد غذايي هستند . رانندگان كاميون ، تاكسي داران ، كشاورزان و ماهيگيران در سراسر جهان ، اعتراضات شديدي را نسبت به افزايش قيمت سوخت داشته اند .
اين نشريه نوشت:علت اصلي افزايش قيمت نفت از 40 به 140 دلار چيست ؟ بي شك سياستهاي اقتصادي و تجاري آمريكا نقش مهمي در افزايش بدهي هاي اين كشور و كاهش ارزش دلار داشته است . رشد تقاضاي انرژي در هند ، چين و ساير كشورهاي آسيايي كه حاضر به قطع يارانه انرژي نيستند نيز نقش مهمي در رشد قيمت نفت داشته است. بر اساس اين گزارش قيمت بنزين در چين و هند به ترتيب 33 و 40 درصد كمتر از آمريكا است . از سال 2002 تا كنون ارزش دلار در برابر يورو بيش از 40 درصد كاهش داشته است . آمريكا بيش از 66 درصد نفت مورد نياز خود را از طريق واردات تامين مي كند . با توجه به كاهش ارزش دلار ، آمريكاييها بايد هزينه بيشتري براي واردات نفت بپردازند .
آلن گرينسپن رييس پيشين فدرال رزرو آمريكا سال گذشته اذعان كرد ، هدف اصلي از لشكر كشي به عراق و اشغال اين كشور ، تسلط بر منابع نفتي بوده است . استراتژي بوش چني براي تسلط بر منابع نفتي عراق و افزايش توليد نفت اين كشور ، تا كنون با شكست روبرو شده است و توليد واقعي نفت عراق همچنان كمتر از زمان اشغال است .
كوين فيليپس در تازه ترين كتاب خود با عنوان پول كثيف به بررسي سياستهاي غلط اقتصادي كلينتون و بوش پرداخته است . بر اين اساس ، حجم بدهي هاي بخش دولتي و خصوصي آمريكا از 5/10 تريليون دلار در سال 1987 به بيش از 43 تريليون دلار در سال 2005 ميلادي رسيده است . افزايش بدهي هاي آمريكا نقش زيادي در وقوع بحران و ركود اقتصادي اين كشور داشته است .
بحران بخش مسكن امريكا نيز همچنان ادامه دارد . اگر كشورهاي صادر كننده نفت اوپك خواستار دريافت پول نفت خود با يورو يا سبدي از ارزهاي معتبر بين المللي باشند ، ضربه سنگيني به اقتصاد آمريكا وارد خواهد آمد . كنترل خاور ميانه يكي از مهمترين اهداف آمريكا و مقامهاي كاخ سفيد است . قطع ارتباط 50 ساله نفت با دلار آمريكا مي تواند موجب افول قدرت اقتصادي و سياسي آمريكا شود .
انتهاي پيام /
 يکشنبه 16 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن