تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872138659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون امور مشاركت‌هاي مردمي سازمان بهزيستي كشور: ظرفيت مشاركت‌هاي مردمي در سال جاري بايد 50 درصد افزايش يابد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون امور مشاركت‌هاي مردمي سازمان بهزيستي كشور: ظرفيت مشاركت‌هاي مردمي در سال جاري بايد 50 درصد افزايش يابد
خبرگزاري فارس: معاون امور مشاركت‌هاي مردمي و امور حقوقي سازمان بهزيستي كشور گفت: در سال جاري با توجه به سياست‌هاي سازمان بهزستي بر مبناي شفاف سازي، اطلاع‌رساني و فرهنگ‌سازي، ظرفيت مشاركت‌هاي مردمي بايد 50 درصد در كشور افزايش يابد.


به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، علي شاكري ظهر امروز در اولين همايش سراسري معاونان مشاركت‌هاي مردمي و مؤسسات غيردولتي كشور اظهار داشت: فعاليت‌هايي كه در سال جاري توسط دفتر مشاركت‌هاي مردمي، همياران و داوطلبان، مراكز غيردولتي و ستاد مسكن و جهيزيه انجام مي‌گيرد بايد در راستاي برنامه‌هاي مصوب شوراي معاونين مشاركت‌هاي مردمي در سال 86 باشد.
وي با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش افزود: بررسي آيين‌نامه‌ها و دستور‌العمل‌ها، مسكن و جهيزيه، مشاركت‌ها، خانه خيرين، ساماندهي خيريه‌ها و راهكارهاي جلب و جذب مشاركت‌هاي نقدي و غيرنقدي از اهداف اين همايش است.
معاون امور مشاركت‌هاي مردمي و امور حقوقي سازمان بهزيستي كشور با بيان اينكه در سال گذشته با اعتباري بالغ بر 400 ميليارد ريال، 10 هزار مسكن در حال احداث است، تصريح كرد: براي ساخت مسكن در سال 87 با توجه به پيشنهادهايي از سوي تبصره‌ها و وزارت رفاه تاكنون اعتباري در اين زمينه تخصيص نيافته است.
وي افزود: در سال جاري نيز از سوي نهاد رياست جمهوري، 10 هزار واحد مسكوني به مددجويان كميته امداد و سازمان بهزيستي اختصاص داده شده است.
شاكري همچنين از تخصيص 120 ميليارد ريال در بخش وديعه مسكن به مددجويان سازمان بهزيستي خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته با اختصاص 18 ميليارد ريال اعتبار در بين چهار هزار مددجوي سازمان بهزيستي كشور جهيزيه توزيع شد.
وي تصريح كرد: در بخش مشاركت‌هاي مردمي در سال گذشته نيز، 105 ميليارد تومان در قالب 200 ميليارد ريال كمك نقدي، 650 ميليارد ريال كمك‌هاي غيرنقدي و 190 ميليارد ريال كمك‌هاي خدماتي در كل كشور جمع‌آوري شد.
مديركل سازمان بهزيستي استان اصفهان نيز در اين همايش با اشاره به اينكه در بخش معاونت پشتيباني يك هزار و 642 پرسنل در استان اصفهان حضور دارند، اظهار داشت: بخش معاونت توانبخشي در 180 مركز تحت نظارت با سرويس‌دهي به 73 هزار و 354 نفر، در بخش معاونت اجتماعي در يك هزار و 148 مركز تحت نظارت خود با سرويس‌دهي به 62 هزار و 994 خانوار در استان اصفهان فعال است.
محمود محمدزاده افزود: در بخش معاونت پيشگيري در 89 مركز تحت نظارت به 36 هزار و 638 خانوار خدمات ارئه مي‌دهد.
وي با بيان اينكه سال گذشته در سطح استان اصفهان پنج ميليارد و 300 ميليون تومان در بخش مشاركت‌هاي مردمي كمك جمع‌آوري شد، تصريح كرد: برنامه‌هاي دفتر امور مشاركت‌هاي مردمي استان اصفهان در سال جاري اجراي طرح ضيافت مهر، فعال كردن شوراي مشاركت‌هاي مردمي، همايش تجليل از خيرين جشنواره طرح‌هاي برتر، نظارت استاني و طرح هدايت نظام وقف است.
مديركل سازمان بهزيستي استان اصفهان بيان داشت: استان اصفهان با 28 طرح افتتاحيه، 700 خانه و دو پروژه مشاركتي سهم بزرگي در سال نوآوري و شكوفايي در كشور دارد.
معاون سياسي امنيتي استانداري اصفهان نيز در اين مراسم با بيان فعاليت‌هاي سازمان‌هاي مردم نهاد در كشور افزود: مشاركت‌هاي مردمي در كشور از سوي سازمان‌هاي مختلفي چون بهزيستي بايد به سمت و سوي ويژگي‌هايي چون نيكوكاري، تقوي و خدمت به خلق هدايت شود.
مجيد نادرالاصلي با تأكيد بر شكوفايي و توانمندسازي مددجويان سازمان بهزيستي اظهار داشت: سازمان بهزيستي با جذب كمك‌هاي مردمي، به نيازهاي اقشار آسيب‌پذير جامعه توجه و آنها را در مسير هدايت و شكوفا سازي هدايت مي‌كند.
وي با اشاره به فعاليت خيريه‌ها در استان اصفهان در امور حمايتي، آموزشي، ورزشي، بهداشتي و درماني خاطرنشان كرد: با نهادينه كردن فعاليت خيريه‌ها از نظر اعتقادي و ساماندهي آنها مي‌توان از موازي كاري خيريه‌ها براي خدمت‌رساني به اقشار نيازمند مناطق مختلف بهره برد.
انتهاي پيام/ف
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن