تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840673541




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مدير كل دفتر امور زنان و خانواده سازمان بهزيستي در گفت و گو با فارس: 50 درصد آسيب‌هاي روانشناختي مردم، ناشي از مشكلات اجتماعي است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير كل دفتر امور زنان و خانواده سازمان بهزيستي در گفت و گو با فارس: 50 درصد آسيب‌هاي روانشناختي مردم، ناشي از مشكلات اجتماعي است
خبرگزاري فارس: مديركل دفتر امور زنان و خانواده بهزيستي گفت: حداقل 50 درصد مشكلات روانشناختي مردم مانند اضطراب، استرس، وسواس و پايين بودن عزت نفس، ناشي از مسائل اجتماعي مانند بيكاري، حاشيه‌نشيني و فقر است.


فريد براتي سده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: در كشورهاي در حال توسعه، بخش بزرگي از مشكلات، ريشه اجتماعي دارد و حتي بسياري از مشكلات رفتاري انسان‌ها مانند فقدان عزت نفس بيش از آن كه مقوله‌اي رفتاري و فردي باشد، متأثر از مسائل اجتماعي است، مانند بيكاري كه تأثير مستقيمي در ميزان افسردگي افراد دارد.
وي ادامه داد: در كنار مشكلات اجتماعي مانند فقر و بيكاري، مسائل ژنتيك و درگيري‌هاي خانوادگي نيز عامل مهم بروز مشكلات رواني در افراد است اما ميزان تاثير عوامل اجتماعي مثل بيكاري و حاشيه نشيني در اين زمينه بيشتر است كه نفش مددكاران اجتماعي براي كنترل اين مشكلات اهميت پيدا مي‌كند.
وي گفت: به طور كلي مددكاري در 3 بخش قابل تعريف است مددكاري فردي، مددكاري گروهي و مددكاري جامعه‌اي. در 2 بخش آخر و به ويژه در حوزه مددكاري اجتماعي فعاليت بسيار كمي در كشور صورت گرفته و مي‌گيرد. مشكلات و ناهنجاري‌هاي موجود در كشور عمدتاً نشان مي‌دهد كه لازم است براي رفع بسياري‌از آسيب‌ها و مشكلات اجتماعي موجود، مددكاري جامعه‌اي را در كشور تقويت كنيم.
مدير كل دفتر امور زنان و خانواده سازمان بهزيستي با بيان اين كه مردم بايد با اين موضوع آشنا شوند كه يك مددكار اجتماعي مي‌تواند در حل بسياري از مسائل و مشكلات آنها مؤثر باشد، تصريح كرد: به طور كلي درباره مددكاري اجتماعي و كاركردهاي آن در جامعه و زندگي مردم، تبليغات مؤثري صورت نگرفته و اطلاع‌رساني در اين بخش ضعيف است.
اين روانشناس تاكيد كرد: اطلاع‌رساني در اين حوزه فقط بر عهده سازمان بهزيستي نيست و خود مددكاران بايد اين رشته و فعاليت‌هاي آن را بيشتر براي مردم بازگو كنند. آنها همچنين بايد با دانش روز آشنا شوند و ببينند شرايط مددكاري در ديگر كشورها چگونه است و از چه طريقي ساير كشورها موفق شده‌اند مددكاري را جا بياندازند.
براتي سده گفت: در كشور ما متأسفانه مددكاري به دليل شرايط مختلف يك مقداري بد فهميده شده است. عده‌اي فكر مي‌كنند مددكار يعني كسي كه مثلاً در بيمارستان‌ها تخفيف‌هايي براي بيماران قائل شود يا بايد تقسيم پول كند و.... در حالي كه مددكاري يك رشته تخصصي است كه احتياج به يك سلسله استعدادها، صلاحيت‌هاي حرفه‌اي و مهارت‌هاي اجرايي دارد. به همين دليل مددكاري در كشورهاي ديگر و به صورت كمتر در كشور ما، داراي دوره‌هاي كارورزي است، يعني مددكار در كلينيك‌هاي مختلف و واحدهاي خدمات اجتماعي دوره‌هاي كارورزي را پشت سر مي‌گذارد و آماده مي‌شود تا با مهارت لازم وارد بازار كار شود.
وي اظهار اميدواري كرد با برگزاري نشست‌ها و كنگره‌هاي تخصصي مانند كنگره 50 سال مددكاري اجتماعي در ايران، گام‌هاي موثري براي ارتقاي كمي و كيفي اين رشته در كشور برداشته شود.
انتهاي پيام/ز
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن