واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كاظم جلالي درگفتوگوباايسنا: مقام معظم رهبري فصلالخطاب در مسائل مربوط به ديپلماسي و سياست خارجي هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
يك عضو هيات رييسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اين كه مقام معظم رهبري فصلالخطاب در مسائل مربوط به ديپلماسي و سياست خارجي هستند، تصريح كرد: محوريت وحدت احزاب و جناحهاي سياسي در مسائل امنيت ملي و سياست خارجي بايد بر اساس توجه به تصميمات و نقش مقام معظم رهبري باشد.
كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود در خانه ملت در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اين كه مشي مقام معظم رهبري همواره توجه به كارشناسي است، افزود: ايشان نسبت به شناخت دقيق مسائل بينالمللي و تحولات عرصه ديپلماسي بزرگترين كارشناس هستند و خبرويت ايشان كاملا مورد توجه است.
جلالي خاطرنشان كرد: هر كدام از شخصيتهاي سياسي دنيا كه با مقام معظم رهبري ديدار كردهاند تحت تاثير دانش، اطلاعات و آگاهيهاي ايشان نسبت به مسائل بينالمللي قرار گرفتهاند.
وي با بيان اين كه در كل در دستگاه سياست خارجي، وزارت امور خارجه كارهاي كارشناسي را انجام ميدهد و شوراي عالي امنيت ملي در مسائل اساسي، اظهارنظر ميكند، يادآور شد: در نهايت مقام معظم رهبري با ارائه نكته و نظرات خودشان فصلالخطاب هستند و خط و مشيهاي كلان و اصلي را ايشان تعيين ميكنند.
اين عضو هيات رييسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس عنوان كرد: تاكنون و در مقاطع حساس و موضوعاتي كه به امنيت و منافع ملي و آرمانهاي اصيل انقلاب توجه دارد ايشان تاكيد كردهاند و مبتني بر چنين خط و مشي مسائل را پيگيري كردهاند.
جلالي همچنين درباره ضرورت توجه احزاب و جناحهاي سياسي در داخل كشور به نقش وحدتبخش رهبري در عرصه سياسي نيز گفت: احزاب و جناحهاي سياسي در امر سياست خارجي بايد با محور قرار دادن ديدگاههاي رهبري نظام، حركت كنند، زيرا از طرفي قانون اساسي اين اختيارات را بر اساس مصالحي كه مشخص است به رهبري نظام داده و از طرف ديگر تصميمات ايشان بر اساس يك دقت نظر و هوشمندي است.
نماينده مردم شاهرود در مجلس خاطرنشان كرد: بر اساس اين ويژگيها طبيعي است كه محوريت وحدت احزاب و جناحهاي سياسي در مسائل امنيت ملي و سياست خارجي بايد براساس توجه به نقش و تصميمات مقام معظم رهبري باشد.
او با بيان اين كه مقام معظم رهبري با شناختي كه از مجموعه فضاي بينالمللي دارند بر ضرورت كار ديپلماسي تاكيد ميكنند، اظهار كرد: ايشان در خط و مشيهاي عمومي معمولا به متوليان دستگاه سياسي خارجي در اين خصوص تذكر لازم را ارائه ميكنند و دستگاه ديپلماسي نيز بايد بر تعامل با جامعه جهاني ادامه دهد.
جلالي معتقد است: دستگاه ديپلماسي ما بايد تلاش كند درتعامل با جامعه جهاني موفق عمل كند و اجازه ندهد اساسا آن چه كه به عنوان خطر انزواي ايران مطرح است، محقق شود.
اين نماينده مجلس با تاكيد بر اين كه اساس كار ما در تعامل با كشورهاي دنيا و سازمانهاي بينالمللي است، تصريح كرد: البته ما در سياست خارجي خود نظام سلسله مراتبي قدرت را نميپذيريم و معتقديم دنياي چند قطبي بهتر از دنياي تك قطبي است بنابراين، بر اين اساس بايد به بلوكهاي جديد قدرت در دنيا بيانديشيم و آنها را تقويت كنيم كه البته به مقدار زيادي در اين بخش كارهايي انجام شده است.
انتهاي پيام
شنبه 15 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]