واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: نيمي از مشكلات تبريز ناشي از افزايش بي رويه جمعيت است
تبريز - خبرنگار اطلاعات: معاون سياسي اجتماعي فرماندار تبريز گفت: روند مهاجرت به تبريز مشكلات اين شهر را مضاعف كرده است.
عبدالاحد بهارلونژاد كه در جلسه مشترك مديران فرمانداري و استانداري در تبريز سخن ميگفت، با اشاره به ويژگيهاي خاص استان آذربايجانشرقي، اظهار داشت: آذربايجانشرقي يكي از معدود مناطقي است كه ميتواند نقش منطقهاي مهمي را ايفا كند و در پيشبرد توسعه چشمانداز نقش تأثيرگذار و كليدي داشته باشد.
وي افزود:نيمي از مشكلات تبريز ناشي از افزايش بي رويه جمعيت است و توجه و نگرش واقعبينانه و موفقيت برنامههاي راهبردي در تبريز، سهم بسزايي در توسعه استان خواهد داشت و اگر تبريز آزاد از مشكلات باشد، استاني آزاد را شاهد خواهيم بود.
وي افزود: اگر عملكرد مديران شهرستان تبريز توام با موفقيت باشد، در حقيقت عملكرد موفق مديران استان زمينه بروز و ظهور خواهد يافت.
وي اضافه كرد: بخشي از مشكلات تبريز به صورت ملي بوده و برخي استاني و شهرستاني براي حل مشكلات تبريز بايد در مقياس ملي و استاني عمل شود و انتظار ما از مديران استان اين است كه مشكلات ما را در بودجهبندي و اعتبارات در نظر بگيرند. سهم اعتبارات تبريز از اعتبارات استاني تكاپوي نيازهاي شهرستان نيست. ما در امور عمراني و زيربنايي كارهاي زيادي انجام دادهايم. بهارلو نژاد خاطرنشان كرد: تأخير در اجراي پروژههاي تبريز از مشكلات اساسي شهرستان به شمار ميآيد و در روند تخصيص اعتبار و مديريت پروژهها مشكل داريم. براي مثال استاندارد بهرهبرداري از يك ورزشگاه حدود 25 سال است، متأسفانه پروژههايي داريم كه از ساخت تا گشايش نزديك به 25 سال طول ميكشد. در پروژه بزرگ فرهنگي مقبره`الشعرا نيز عملاً پيشرفت محسوسي مشاهده نميشود، بزرگراه زنجان - تبريز هم كه حكايت خود را دارد. عدهاي ميگويد سال 89 گشايش مييابد و هر روز كه تعداد مصاحبهها افزايش پيدا ميكند، اتمام اين پروژه نيز به سالهاي ديگر موكول ميشود.
بهارلو نژاد ادامه داد: بايد واقعيتها را به درستي شناسايي و نسبت به حل آنها اقدام اساسي كنيم. در هماهنگي و تعامل بين دستگاهها مشكل داريم. متأسفانه مديران كل استان در جلسات مربوط به شهرستان تبريز حضور پيدا نميكنند.
فضاي ورزشي نيز متناسب با شاخص سرانه ورزشي نيست و توسعه آن از دست تربيتبدني خارج است. وي تصريح كرد: بايد سند توسعه استان آذربايجانشرقي و شهرستان تبريز تدوين شود و برنامهريزيهاي تبريز و استان همسو بوده و مسئولان استان براي تبريز جايگاه ويژه و خاصي داشته باشند.
فرماندار تبريز در اين نشست، با اشاره به لزوم تعامل همه جانبه بين مسئولان استان و شهرستان گفت: تعامل بين همكاران استانداري، فرمانداري و دستگاههاي اجرايي و كانونهاي مردمي حاصل نميشود. فرماندار تبريز همچنين در خصوص افزايش توليد نان گفت: اغلب نانواييهاي توليد نان حجيم به صورت دو شيفته و سه شيفته كار ميكنند و هيچگونه كمبود نان وجود ندارد.
نوتاش مديركل اجتماعي و شوراهاي استانداري آذربايجانشرقي در اين نشست با بيان جايگاه تبريز در سند چشمانداز توسعه گفت: تبريز نه تنها به مثابه كل استان، بلكه نگين شمال غرب و منطقه است و اين واقعيت، مسئولان را بر آن ميدارد تا با ديدي گسترده و عميق در راستاي دستيابي به اهداف توسعه تلاش جدي كنند. وي افزود: مشكلات تبريز صرفاً توسط فرمانداري قابل حل نيست و كل دستگاههاي اجرايي و مردم بايد به فكر حل مشكل باشند، لذا مشكلات تبريز بايد اولويتبندي و دستهبندي شده و به دفاتر استانداري ارسال شود و با بررسي كارشناسي، پيگيري لازم صورت پذيرد.
وي ادامه داد: من معتقد هستم فرماندار، متولي شهرستان است و هر مسئولي دستورات وي را اجرا نكند بايد با او به شدت برخورد شود.
نوتاش همچنين خواستار اعلام زمان خاموشيها در استان و شهرستان شد و گفت: متأسفانه نبود اطلاعرساني بموقع، موجب اخلال در كار صنايع و ادارهها ميشود.
سعيدي مديركل امور شهري استانداري نيز در اين جلسه گفت: چالشهاي پيش روي مديريت شهري با هماهنگي قابل بررسي و حل است. وي افزود: ما بايد توسعه را از روستاها شروع كنيم و به شهر خاتمه دهيم تا از توسعه غيراصولي شهر جلوگيري كنيم و مهاجرت و حاشيهنشيني كنترل شود.
راشد مديركل دفتر فني استانداري آذربايجانشرقي نيز در اين نشست اظهار داشت: كارگروههاي مختلف شهرستان تبريز بايد به طور مرتب تشكيل جلسه دهد تا مشكلات استخراج و به طور كارشناسي بررسي شود و تصميمات در كارگروهها تصويب شوند و از پشتوانههاي اجرايي برخوردار شوند.
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]