واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طرح آموزش خانواده در محلات شهر مشهد آغاز شد
مشهد - خبرگزاري مهر: مديرعامل موسسه خدمات مشاوره اي جوانان و پژوهشهاي اجتماعي آستان قدس رضوي گفت: طرح آموزش خانواده در قالب 80 هزار نفر ساعت كلاس آموزشي رايگان در محلات مشهد اجرا شد.
جواد محمدزاده مقدم ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: يكي از جدي ترين آسيب هايي كه در حال حاضر خانواده هاي جوان را تهديد مي كند گسست و ناثباتي در روابط خانوادگي است كه بايد بتوان با اجراي فعاليتهاي فرهنگي از اين معضل جلوگيري كرد.
مديرعامل موسسه خدمات مشاوره اي جوانان و پژوهشهاي اجتماعي آستان قدس رضوي با بيان اينكه يكي از دغدغه هاي مسئولين به لحاظ فرهنگي ايجاد خانواده هايي است كه آگاهي لازم نسبت به تشكيل كانون سالم خانوادگي را دارند، گفت: اگر اين آگاهي و آموزش ها خوب شكل بگيرد مطمئنا يكي از موثرترين و اساسي ترين اقدامات را براي تحكيم بنيان خانواده در جامعه انجام داده ايم.
وي قرار گرفتن اينگونه برنامه ها را در دستور كار مسئولين مهم دانست و اظهار داشت: به دليل داشتن جامعه اي خوب و خانواده هاي محكم بايد اين آموزشها و طرحها را در دستور كار جدي فعاليتهاي فرهنگي خودمان قرار دهيم كه اين طرح هم با همين هدف و با همكاري دفتر امور زنان خانواده ايتانداري شكل گرفته است.
محمدزاده مقدم در رابطه با فعاليتهاي اشتراكي موسسه خدمات مشاوره اي، جوانان و پژوهشهاي اجتماعي آستان قدس با ديگر ارگانها و ادارات سطح استان خراسان رضوي تصريح كرد: در سال گذشته با بيش از 12 نهادفرهنگي در سطح كشور استان ارتباط و همكاري داشته ايم كه در حال حاضر با همكاري استانداري طرح آموزش خانواده در محلات مشهد اجرا مي شود.
وي افزود: در حال حاضر موسسه عضو فعال كميسيون مهارت هاي زندگي در مركز بهداشت مي باشد.
محمدزاده مقدم زائر پذير بودن مشهد و حاشيه نشيني اطراف شهر را از عواملي دانست كه آموزش خانواده را حائز اهميت مي كند اظهار داشت: با تقويت بنيان خانواده بايد از افزايش طلاق و پايين آمدن سن ازدواج در بين جوانان و خانواده ها جلوگيري كرد.
وي پيچيده بودن و تفاوت داشتن ازدواج هاي امروزي نسبت به گذشته را از عوامل طلاق عنوان و تصريح كرد: نقش خانواده و حركت سنتي آن دچار تزلزل بيشتري شده و آسيب هاي متعددي را براي جوانان ايجاد كند.
محمدزاده مقدم تعدد برنامه هاي آموزشي فرهنگي خانواده را در جامعه خوب توصيف كرد و افزود: ما فاقد يك طرح جامع آموزشي و هدفمند مبتني بر الگوهاي بومي و ايراني هستيم كه بايد آموزش هاي هر منطقه ويژه و بومي همان منطقه باشد.
وي اظهار داشت: الگوگيري آموزش هاي غربي باعث لطمه خوردن هويت در خانواده مي شود و همچنين آموزش ها بايد به صورت كاربردي و بر اساس نياز مخاطب طراحي شود، زيرا اگر آنچه به مخاطب انتقال دهيم بر اساس نياز سنجي اوليه نباشد آسيب زا خواهد بود.
محمدزاده مقدم در رابطه با انتخاب موسسه خدماتي مشاوره اي، جوانان و پژوهشهاي اجتماعي آستان قدس از سوي استانداري براي اجراي طرح آموزش خانواده در محلات شهر مشهد تصريح كرد: با توجه به بررسي هايي كه كارشناسان استانداري انجام داده اند توانايي موسسه در اجراي اين طرح در زمان مورد نظر و تخصص و مهارت نيروهاي موسسه مورد تاييد قرار گرفت.
وي افزود: در اين طرح حدود دو هزار و 500 زوج آموزش مي بينند كه در حال حاضر از ميان 30 مركزي كه فعال كرده ايم ثبت نام حدود 8 مركز به اتمام رسيده است.
محمدزاده مقدم در رابطه با اهداف اين طرح اظهار داشت: ارتقا سطح بهداشت رواني زوجين، افزايش رضايتمندي زناشويي با بيش از آگاهي لازم و ارتقا مهارتهاي درون خانواده از اهداف اجراي اين طرح است.
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]