واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نشست صاحبان صنايع و معادن گيلان با مسوولان ذيربط برگزار شد
سومين نشست همانديشي مديران واحدهاي صنعتي و معدني گيلان روز سهشنبه با حضور مسوولان ادارات صنايع و معادن ، كار و امور اجتماعي، تامين اجتماعي و آموزش فني و حرفهاي استان در منطقه آزاد انزلي برگزار شد.
به گزارش ايرنا، در اين نشست نمايندگان بخش خصوصي صنعت و معدن استان سووالات خود را در زمينههاي كار و امور اجتماعي، تامين اجتماعي و آموزش فني و حرفهاي مطرح نمودند و مسوولان مربوطه پاسخگو شدند.
رييس سازمان صنايع و معادن گيلان در اين نشست گفت: در دنياي امروز يكي از عوامل مهم براي موفقيت در عرصه اقتصاد و صنعت وجود نيروي كار ماهر و آموزش ديده است.
"محمد حسين اصغريان" اظهار داشت: در شرايط اقتصادي حاضر توليدكنندگان بايد بهاهميتاين مسئله كاملا واقف بوده و بدانند كهدر صورت غفلت از آن صدمات جبران ناپذيري در اجراي طرحهاي اقتصادي و صنعتي خويش خواهند ديد.
وي افزود: متاسفانهاهميت حضور نيروي كار ماهر و نقش تعامل سازنده ميان كارگر و كارفرما گاه در كارگاههاي توليدي ناديده گرفته ميشود كه اين مسئله بايد مورد بحث و بررسي قرار گيرد.
اصغريان خاطرنشان كرد: وجود روابط خوب و سالم در ميان كارگر و كارفرما يكي از عوامل مهم در انگيزه بخشي به نيروي كار و افزايش ظرفيت كاري واحدهاي صنعتي است كه كارفرمايان نبايد از آن غفلت كنند.
رييس كار و امور اجتماعي گيلان نيز در اين نشست گفت: وزارت كار و امور اجتماعي در طي چند ساله گذشته به اين تفكر دست يافته كه اشتغال رهآورد توليد و سرمايهگذاري است.
"خليل حنيف" اظهار داشت: با سرمشق قرار دادن اين تفكر در طي چند ساله گذشته كليه برنامههاي كار و امور اجتماعي استان در مسير اشتغالزايي و رفع معضل بيكاري جهت دهي شده است.
وي افزود: مسوولان كار و امور اجتماعي سعي دارند تا قوانين را به گونهاي تدوين كنند كه سرمايهگذاران به آساني و با امنيت خاطر وارد عرصه توليد و پيشرفت صنايع شوند.
حنيف تصريح كرد: تزريق شش هزار و ۷۰۰ميليارد ريال به اقتصاد استان طي سال گذشته از كارهاي مهم انجام شده براي تقويت و حمايت از صنعت ضعيف و كم درآمد استان است كه با همكاري كار و امور اجتماعي و كليه مسوولان استاني انجام گرفت.
وي خاطرنشان كرد: يكي از اولويتهاي مهم كار و امور اجتماعي كمك و حمايت از طرحهاي نيمهتمامي است كه از ۱۰تا ۹۰درصد بر روي آنها سرمايهگذاري صورت گرفته است.
حنيف يادآور شد: اتمام اين طرحها و بهرهوري از آنها تاثير بسزايي در ايجاد اشتغال در استان خواهد داشت.
وي متذكر شد: كار و امور اجتماعي با اعطاي تسهيلات سعي در حمايت از صنعت استان دارد اما حمايت يك نهاد به تنهايي نميتواند چندان نقشي در رشد و شكوفايي صنعت داشته باشد.
به گفته حنيف توسعه و رشد صنعت استان در گرو تعامل سازنده ميان مديران دولتي و نمايندگان بخش خصوصي و تسهيل در واگذاري تسهيلات با نظارت بر اين بخش است.
مديركل آموزش فني و حرفهاي گيلان نيز در اين همايش گفت: سازمان فني و حرفهاي تنها سازمان رسمي كشور در ارايه آموزشهاي فني و تخصصي به واحدهاي صنعتي است.
" رسول شمشادي" اظهار داشت : صاحبان صنايع براي ارتقاي توليد واحدهاي خود بايد سعي كنند با برنامهريزي صحيح كاركنانشان را براي گذراندن دورههاي تخصصي مربوطه به سازمان فني و حرفهاي معرفي نمايند.
وي افزود: نيروي كار ماهر و آموزش ديده يكي از زيرساختهاي مهم در توسعه صنعتي و فني است كه سازمان فني و حرفهاي به عنوان متولي اين كار با تمام توان مشغول خدمت رساني در عرصه آموزش است.
به گفته شمشادي ارايه كليه آموزشها در سازمان فني و حرفهاي كاملا رايگان است كه صاحبان صنايع بايد از آن به عنوان يك موقعيت ممتاز نهايت استفاده در آموزش نيروهايشان ببرند.
سرپرست ادارهكل تامين اجتماعي گيلان نيز در اين نشست گفت: تامين اجتماعي يكي از نشانههاي توسعه هر كشوري است كه خوشبختانه در كشور ما اين مسئله روند رو به رشدي دارد.
"خسرو صادقي" اظهار داشت: هدف اصلي تامين اجتماعي حفظ و صيانت از صندوق تامين اجتماعي و ارايه خدمات استاندارد و در خور كيفيت به افراد تحت پوشش خود است.
وي افزود:سازمان تامين اجتماعي اهميت بسزايي براي رسيدگي به وضعيت بيمه نيروهاي كار در كارگاههاي توليدي قايل است و اين مسئله يكي از اولويتهاي مهم در انجام امور تامين اجتماعي است.
سازمان صنايع و معادن گيلان با آغاز هفته صنعت و معدن براي نخستين بار در كشور اقدام به برگزاري سلسله همايشهايي به منظور آشنايي و بررسي مسايل و مشكلات صباحبان صنايع استان در بخشهاي مختلف با همكاري منطقه آزاد تجاري صنعتي بندرانزلي نموده است.
اين همايش از ۸تا ۱۷تير با حضور صاحبان صنايع و مسوولان ادارات و سازمانهاي ذيربط در منطقهآزاد انزلي برگزار ميشود.ك/ ۳
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]