تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 6 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1808203698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پسر ۱۱ ساله با ژن‌درمانی از ناشنوایی مادرزادی بهبود یافت


واضح آرشیو وب فارسی::

آزمایش‌های ژن‌درمانی مشترک ایالات متحده و چین برای اولین بار موفق به بازگرداندن شنوایی در ۵ کودک ناشنوا شد. یک روش ژن‌درمانی جدید توانایی بازگرداندن شنوایی در کودکانی که به ناشنوایی ارثی مبتلا بودند، را اثبات کرده است. آزمایش که در بیمارستان چشم و گوش و حلق و بینی دانشگاه فودان در چین با همکاری پژوهشگران بیمارستان چشم و گوش ماساچوست در بوستون انجام شد، نشان داد که از ۶ کودک که در این آزمایش شرکت کردند، ۵ نفر توانایی شنوایی خود را بازیابی کردند و موفق به تشخیص گفتار شدند. ژنگ-یی چن، دانشمند آزمایشگاه ایتو-پیبادی، تاکید کرد که اگر کودکان نتوانند شنیدند، مغز آنها ممکن است به طور غیرطبیعی رشد کند. او تحسین‌آمیز دانست نتایج این مطالعه و اثرگذاری آن در بهبود توانایی شنوایی و گفتار کودکان را مورد توجه قرار داد.



مطالعه‌ای در زمینه ژن درمانی برای درمان ناشنوایی انجام شده است. بر اساس گزارش‌های رسمی، بیش از ۶۰ درصد از موارد ناشنوایی در کودکان به علت عوامل ارثی رخ می‌دهد. این تحقیق بر روی کودکان مبتلا به ناشنوایی نوع DFNB9 تمرکز داشته است که این ناشنوایی از یک جهش ژنتیکی ایجاد می‌شود و از هر دو والدین به کودک ارث می‌برد.

وضعیت ژنتیکی این کودکان ناشنوا ناشی از جهش در ژن OTOF است که این جهش باعث جلوگیری از تولید پروتئین اوتوفرلین می‌شود. این پروتئین نقش مهمی در انتقال سیگنال‌های صوتی از گوش به مغز دارد.

پژوهشگران از ویروس AAV حاوی شکل اصلاح شده ژن OTOF انسانی برای توسعه این روش ژن درمانی استفاده کردند. سپس با یک روش جراحی دقیق، این ژن به گوش داخلی بیماران وارد شد. این تحقیق با استفاده از تزریق ناقل ویروسی با دوزهای مختلف برای درمان انجام شد.

هدف این روش ژن درمانی بر طرف کردن مشکلات ژنتیکی بود تا با اعطای یک شکل عملکردی از ژن OTOF به بیماران، به علت اصلی ناشنوایی ارثی پرداخته شود. قبل از این روش، هر ۶ کودک شرکت‌کننده در تحقیق ناشنوا بودند و آزمایش‌ها نشان می‌داد که آستانه شنوایی ساقه مغز آن‌ها بالاتر از ۹۵ دسی‌بل است.

پژوهشگران اعلام کردند که پس از ۲۶ هفته، ۵ کودک از یک مطالعه در زمینه ژن درمانی بهبود قابل توجهی در شنوایی خود داشتند که این بهبود در آزمایش ABR کاهش ۴۰ تا ۵۷ دسی‌بل را نشان می‌داد.

این بهبود همراه با پیشرفت چشمگیر در درک گفتار و همچنین توانایی شرکت در "مکالمات عادی" بود. مهمترین نکته این است که هیچ علامتی از "سمیت محدودکننده دوز" وجود نداشت که نشان می‌دهد این روش ژن‌درمانی عوارض جانبی شدیدی ایجاد نمی‌کند که بتواند دوز آن را محدود کند.

بیماران در مجموع ۴۸ عارضه جانبی را گزارش دادند، اما بیشتر از ۹۶ درصد آنها از ماهیت کمی و جدی نبودند. همچنین بسیاری از عوارض کمی جدی‌تر که گزارش شدند، زودگذر بودند و تأثیر ماندگاری نداشتند، که نشان می‌دهد این اثرات ناخواسته به مدت کوتاه محدود هستند و مشکلات بلندمدت ایجاد نمی‌کنند.

ییلای شو، نویسنده اصلی این تحقیق از بیمارستان چشم و گوش و حلق و بینی دانشگاه فودان، افزود: "ما اولین تیم هستیم که کارآزمایی بالینی ژن‌درمانی OTOF را آغاز کردیم. این بسیار هیجان‌انگیز است که تیم ما از تحقیقات پایه در مدل حیوانی مبتلا به ناشنوایی DFNB9 شروع کرده و به بهبود شنوایی در کودکان مبتلا به این نوع ناشنوایی دست یافته‌ایم."

در یک حادثه مهم دیگر، یک پسر ۱۱ ساله به نام اولیه برای اولین بار در ایالات متحده تحت ژن‌درمانی قرار گرفت تا ناشنوایی مادرزادی او درمان شود. این پسر در بیمارستان کودکان فیلادلفیا درمان شد و از بدو تولد از ناشنوایی DFNB9 رنج می‌برد. پژوهشگران در مجله Lancet این موفقیت را گزارش کرده‌اند و اعلام کردند که این پسر بچه بر اثر این روش ژن‌درمانی برای اولین بار توانایی شنیدن را به دست آورده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن