تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866568986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا فرهنگ در فوتبال ما کجاست؟


واضح آرشیو وب فارسی::

با توجه به کاهش شدید اخلاق و ارزش‌های انسانی در فوتبال ایران، چشم‌اندازی مثبت و زیبا برای این ورزش نمی‌توان دید.

فوتبال، علاوه بر اینکه یک ورزش و مسابقه است، در سطح جهانی بیش از این بوده و دارای مثال‌های بی‌شماری است که نشان می‌دهد رقابت در زمین بازی تنها جنبه‌ای از آن است و مسائل مختلفی خارج از زمین وجود دارد.



اگرچه ورزش در ایران همواره با روحیه پهلوانی و ارزش‌های بالا مرتبط بوده است، اما به مرور زمان، این خصیصه‌ها کاهش یافته و دیگر به صورت چشمگیری در فوتبال ایران مشاهده نمی‌شوند.

در دنیایی که پر از بیانیه‌ها، اتهام‌ها، مصاحبه‌ها و جنجال‌های روزمره است، اخلاق، جوانمردی، مروت و صمیمیت در روابط انسانی در فوتبال ایران به سرعت کاهش یافته و به سمت افول پیش می‌رود.

پشت اسامی تمامی باشگاه‌های فوتبال، عباراتی مانند "فرهنگی" و "ورزشی" قید شده است، اما تمرکز متولیان این باشگاه‌ها بیشتر بر جنبه‌های تاریک ورزشی است. این موضوع باعث شده که اهمیت و برجستگی فرهنگ در فوتبال به فراموشی سپرده شود و فقط به جنبه‌های منفی و نامطلوب آن توجه شود.

تجربه نشان داده است که بازیکنان، هر چند در زمان بازی با یکدیگر چالش می‌کنند و احساس آدرنالین و حساسیت بالای بازی را تجربه می‌کنند، اما پس از بازی، هیچ نفری به دلایل کینه و دشمنی تأثیری نمی‌گذارد و روابطی که با هم دارند تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

به طرز عجیبی، رفتار و اظهارنظرهای مدیران باشگاه‌ها، به ویژه بیانیه‌هایی که این روزها مد شده است، به آتش این موضوعات اضافه می‌شود. این رفتارها باعث می‌شوند که یک موضوع غیرمهم و تافته به سوژه، هفته‌ها طول بکشد، در حالی که بازیکنان و طرفداران خواستار فراموشی آن هستند.

برای ما که علاقه زیادی به مقایسه فوتبال ایران با فوتبال جهان داریم، مصدومیت پابلو گاوی، مورد توجهی جذاب و جالب است. این ستاره بارسلونا پس از مصدومیت در بازی با گرجستان و تا پایان فصل به خاطر آن، خانه نشین شد. او با دریافت پیامی از فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، مواجه شد.

در حال حاضر، دشمنی‌ها و تنش‌ها بین رئال مادرید و بارسلونا به خاطر پرونده نگریرا بین این دو باشگاه به طور مداوم وجود دارد. اتهامات باشگاه رقیب به رئال مادرید در خصوص پرداخت رشوه به نایب رئیس سابق کمیته داوران اسپانیا، به دادگاه ارجاع شده است و این پرونده یکی از جدی‌ترین چالش‌ها در سال‌های اخیر بین این دو باشگاه شکل گرفته است.

اما در میان این همه دشمنی، یک نمونه قابل توجه است که نشان می‌دهد رئال مادرید همدردی با بازیکن مصدوم رقیب خود، پابلو گاوی را نشان داده است. آنها با آرزوی سلامتی به او، تشکیل تونل قهرمانی و حتی تبریک قهرمانی به بارسلونا در پایان فصل، اقداماتی که نشان دهنده دوستانه بودن و احترام به یکدیگر است، انجام دادند.

در فوتبال ایران، متأسفانه مفاهیمی مانند همدردی، احترام و فرهنگ به همین راحتی به یاد رفته‌اند و با سرعتی تند، اخلاق و برخورد دوستانه در فوتبال ما کمرنگ شده است. در حالی که این اقدامات فرهنگی و دوستانه هیچ هزینه مالی ندارند و شاید حتی هزینه بسته اینترنتی مورد استفاده برای انتشار بیانیه‌های منفی هم نداشته باشد.

باشگاه‌ها با سرعت در جهت ترویج خشونت حرکت می‌کنند، در حالی که فرهنگ، اخلاق و برخورد دوستانه در فوتبال ایران به اندازه‌ای کمرنگ شده است که برای بازگرداندن آن واقعاً خیلی دیر است. ما باید به سرعت به وضعیت فوتبال کشورمان فکر کنیم، زیرا باشگاه‌ها در حال پیشروی در مسیر ترویج خشونت هستند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن