تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى‏بهره از ادب بيشتر طمع مى‏كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827740491




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهنمای انتخاب بهترین محافظ برق ساختمان


واضح آرشیو وب فارسی::

هرچه زمان می‌گذرد دستگاه‌های الکترونیکی روز به روز پیشرفته‌تر می‌شوند و از جدیدترین و حساس‌ترین فناوری برخوردار می‌گردند. این اتفاق باعث می‌شود سیستم‌های الکترونیکی جدید نسبت به نوسانات برق حساس‌تر شوند. در طول روز آنقدر استرس‌های مختلف و حساس‌تری شامل حالمان است که دیگر نیاز به استرس اضافه و غیرضروری در خصوص خرابی دستگاه‌هایمان نباید باشد. مشکلی که با قطعی ناگهانی برق بر سر رایانه‌ها و سایر لوازم الکترونیکی‌ گران‌قیمت‌مان می‌آید با یک محافظ ولتاژ مناسب قابل برطرف شدن است، چرا یک راه حل ساده را برای خود به یک معضل تبدیل کنیم؟


images_1682876940_644eaa0c3795e.jpg

محافظ برق چیست؟

سیستم‌های الکتریکی، نقش ویژه‌ای در بهتر کردن کیفیت زندگی روزمره ما دارند. از این رو عملکرد این سیستم‌ها بطور اساسی بر زندگی ما در محل کار، خانه، فروشگاه‌های مواد غذایی، کارخانه‌های تولیدی و ... اثر گذار است و مطلوبیت آن را مشخص می‌کند. زمانی که وقایعی همچون طوفان یا رعد و برق رخ می‌دهد، ممکن است قطعی برق را به همراه داشته باشد و این مسئله می‌تواند هزینه‌های مالی زیادی را به بار آورد.

خبر خوب این است که راه‌هایی برای کاهش احتمال این آسیب پرهزینه و خرابی سیستم‌ها وجود دارد. محافظ برق برای سرکوب هرگونه ولتاژ اضافی که سعی می‌کند از طریق منبع تغذیه به رایانه یا سایر دستگاه‌های الکتریکی شما وارد شود، طراحی شده‌اند.

با تعریف گفته شده، این دستگاه به‌عنوان یک سیستم محافظ، بین برق اصلی و رایانه یا هر دستگاه الکتریکی دیگری قرار می‌گیرد و لوازم الکترونیکی گران‌قیمت شما را در برابر خطرات برق‌گرفتگی و یا آتش‌سوزی محافظت می‌کند. حال اینکه چطور ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد؟، به قدرت فوق العاده نیروی برق بر می‌گردد.
یکی از قوی‌ترین و رایج‌ترین افزایش ولتاژی که در برق محلی رخ می‌دهد در زمان وقوع رعد و برق ایجاد می‌شود. این نوسانات ایجاد شده می‌توانند از چندین مسیر وارد خانه‌هایتان شوند و سریعا بار الکتریکی اضافی را در مدار لوازم الکترونیکی خانه شما وارد کنند. اگر بخواهیم خیلی خوش‌بینانه به این مسئله نگاه کنیم این امر به سرعت و یا به مرور زمان لوازم برقی شما را خراب می‌کند.

به‌همین دلیل استفاده از محافظ برق (محافظ ولتاژ) و تمامی ابزارآلات محافظتی الکتریکی، در تمامی تاسیسات و سازه‌ها یک امر الزامی است. انواع زیادی از ملزومات محافظتی الکتریکی همچون انواع جعبه تقسیم ، تابلو برق، محافظ کابل و ... برای این امر مهم تولید شده‌اند که الکتروکارینا می‌تواند بهترین نوع این ابزارآلات را متناسب با نیازتان به شما ارائه دهد.

انواع محافظ برق

برخی از نمونه‌های دستگاه‌های حفاظت الکتریکی، عبارتند از صاعقه‌گیر، محافظ برق، فیوز، رله، قطع کننده مدار، بازگیر و سایر دستگاه‌ها. دستگاه‌های محافظ برق کلی، معمولا در بخش ورودی ساختمان بر پایه کنتور برق و یا بر روی تابلو برق ‌اصلی نصب می‌شوند. استفاده از دستگاه‌های محافظتی در مقابل نوسانات ورودی ساختمان، از کل مجموعه الکتریکی شما، که شامل موتورها، چراغ‌ها، پریزها، کلیدهای برق و سایر وسایل سیم‌کشی شده در خانه می‌باشد، محافظت می‌کند. این عوامل به پریز برق وصل نمی‌شوند و نمی‌توان آنها را به یک دستگاه محافظ برق معمولی (سرکوبگر ولتاژ) وصل کرد.

اما با استفاده از محافظ برق یا همان محافظ ولتاژ معمولی، می‌توان از یک برقگیر ثانویه بهره‌مند بود. زمانی که بعد از کنتور برق هیچ محافظ دیگری نصب نباشد، محافظ معمولی از آسیب رسیدن به لوازم برقی خانه جلوگیری می‌کند. این محافظ بر روی پریز برق نصب می‌شود و نمی‌تواند نوسانات برق کلی هر واحد را مهار کند. چنانچه اگر بعد از کنتور، از محافظ‌های قوی‌تری استفاده شود درصد بروز مشکلات، بسیار بیش‌تر کاهش می‌یابد. انواع محافظ برق عبارتند از:

دستگاه‌های محافظ برق اصلی

  • سوئیچ عایق
  • کلید محافظ جان (RCCB)
  • دستگاه محافظ برق (SPD)
  • مدار شکن کیس قالبی (MCCB)
  • مدار شکن یا همان کلید مینیاتوری (MCB)
  • جریان شکن باقیمانده با اضافه جریان (RCBO)

 
images_1682876957_644eaa1d6782f.jpg

انواع محافظ ولتاژ معمولی

محافظ‌ ولتاژ‌های معمولی انواع مختلفی دارند که اگر بخواهیم از نظر کاربردی آن‌ها را از هم تفکیک کنیم، شامل موارد زیر می‌شوند.

محافظ یخچال و فریزر

یک محافظ یخچال و فریزر باید حداقل قدرت 2450 ولت آمپر داشته باشد تا بتواند به درستی از دستگاه‌ها محافظت کند. زمانی که به‌صورت ناگهانی قطعی برق و یا نوسانات برق ایجاد می‌شود، این مدار ساده، این اجازه را نمی‌دهد که یخچال و فریزر سریعا روشن شوند و با چند ثانیه یا دقیقه تاخیر این عمل انجام می‌گیرد.

محافظ ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی

برای خرید محافظ ماشین لباسشویی یا ظرفشویی باید از محافظی با قدرت 5000 ولت پشتیبانی بگیرید. میزان قدرت هر محافظ، درصد ایمن‌سازی آن را نسبت به قدرت دستگاه‌های محافظت‌شونده مشخص می‌کند. اگر چه آمپر‌های پایین‌تر از  5000 مقرون به صرفه‌تر هستند اما نمی‌توانند برای بارهای الکتریکی بالاتر جایگزین خوبی باشند. اگر می‌خواهید یک محافظ، به درستی از دستگاه شما محافظت کند به دنبال ظرفیت مناسب دستگاه خود باشید نه قیمت مناسب‌تر.

محافظ اسپلیت و کولر گازی

اسپلیت و کولرگازی پرمصرف‌ترین لوازم الکتریکی مورد نیاز در طول فصل تابستان هستند. این سیستم‌ها به دلیل ساختار حساسی که دارند به مرور زمان در برابر شرایط برقی غیر عادی آسیب می‌بینند. از این رو، دستگاه محافظی که مناسب چنین سیستم‌هایی باشد، باید از حداقل قدرت 6500 ولت تقویت شود.

محافظ برق سیستم صوتی تصویری و کامپیوتر

محافظ مناسبی که می‌تواند از لوازمی همچون کامپیوتر، تلویزیون و سیستم‌های صوتی تصویری در برابر خطرات ناشی از نوسانات برق جلوگیری کند، دستگاهی با قدرت حداقل 2450 ولت آمپر می‌باشد.

نکات مهم برای انتخاب بهترین محافظ برق

عواملی که باید در زمان خرید محافظ برق مورد نیاز سیستم‌های الکتریکی منزلتان به یاد داشته باشید به شرح زیر می‌باشد. این دسته بندی به شما کمک می‌کند تا بهترین انتخاب را برای محافظت از لوازم برقی خود و جان‌تان داشته باشید.

از چه دستگاهی می‌خواهید محافظت کنید؟

دستگاه‌های محافظ ولتاژ با میزان قدرت‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌شود. شما باید در زمان خرید، به میزان ژول دستگاه دقت کنید تا ببینید آیا برای دستگاه‌هایی که می‌خواهید محافظت کنید مناسب است یا خیر.

  • محافظ ولتاژی که دستگاه‌ها را در برابر 1000 ژول محافظت می‌کند، مناسب وسایل الکترونیکی کوچکی است که در آشپزخانه یا سایر قسمت‌های خانه‌تان استفاده می‌کنید.
  • محافظ ولتاژی که دارای 1000 تا 2000 ژول است، برای لوازم جانبی دفتر‌کار شما مانند دستگاه‌های کپی و چاپگر و همچنین در گاراژها و کارگاه‌هایی که از ابزارهای برقی استفاده می‌شود مناسب است.
  • محافظ ولتاژی که دارای بیش از 2000 ژول حفاظت است، باید برای مهم‌ترین و گران‌قیمت‌ترین دستگاه‌های شما مانند رایانه‌ها، سینماهای خانگی، کنسول‌های بازی و ... در نظر گرفته شوند.

مهم‌ترین نکته در هنگام انتخاب محافظ برق، میزان ارزش تجهیزاتی است که می‌خواهید از آن‌ها محافظت کنید. دستگاه‌هایی که برای امور کاری یا خانگی بسیار ضروری، پرهزینه و یا آسیب‌پذیر هستند به درجه حفاظت بیشتری نیاز دارند. هرچه رتبه ژول دستگاه بالاتر باشد نشان‌دهنده‌ی کیفیت بهتر دستگاه، در حفاظت از لوازم برقی شما است.

به چند پریز نیاز دارید؟

نکته بعدی تعداد دستگاه‌هایی است که می‌خواهید به محافظ برق وصل کنید. قبل از خرید، تعداد دستگاه‌ها را بشمارید و به نوع دوشاخه دستگاه خود دقت کنید، تا مدلی مناسب با فاصله کافی بین پریزها، برای قرار دادن آنها انتخاب کنید.


images_1682876979_644eaa33859e1.jpg

محافظ برق خود را کجا نصب می‌کنید؟

  • اگر می‌خواهید محافظ برق خود را بر روی دیوار و یا کنار میز نصب کنید، دقت داشته باشید که دارای زبانه‌های نصب یا سوراخ‌های پیچ باشد.
  • در مکانی که می‌خواهید این دستگاه را نصب‌ کنید، توجه داشته باشید چراغ‌های LED آن قابل مشاهده باشند، تا زمانی که محافظ دچار مشکل شد، سریعا آن را تعویض نمایید.
  • حتما مدلی از محافظ برق را خریداری کنید که دارای قابلیت خاموش شدن خودکار باشد.

سخن آخر

یک محافظ برق ممکن است به عنوان یک شیء غیر ضروری در فضای خانه یا محل کار به نظر آید، اما اگر می‌خواهید لوازم گران‌قیمت‌ شما عمر طولانی‌تری داشته باشند، استفاده از این وسیله الزامی‌ است. به شما تضمین می‌دهیم این قطعه لوازم برقی‌تان را در برابر نوسانات و خرابی‌های ناخواسته برق محافظت می‌کند. همچنین شما می‌توانید با خرید گلند پلاستیکی ، تابلو برق و دیگر تجهیزات محافظ، امتیاز ایمنی ساختمان‌ خود را بالا ببرید و دیگر نگران خسارت‌های شدید ناشی از نوسانات برق نباشید.

آدرس فروشگاه: تهران، خیابان لاله زار جنوبی، پاساژ بازار صنعت، ط۱ ،پ۱

تلفن تماس:

021-33943340
021-36613656
021-33943905 
نشانی اینترنتی فروشگاه: www.electrokarina.com


 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


مطالب
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن