افزایش ارزش دارایی رمزنگاریشده یکی از اهداف کسانی است که در این زمینه فعال هستند. به همین دلیل، آنها همواره به دنبال روشهایی هستند که بتوانند ارزش داراییهای خود را بالا ببرند و در این مسیر راهکارهایی نظیر توکن سوزی محبوبیت بسیار زیادی را در میان کاربران دنیای کریپتوکارنسی پیدا کرده است. ترون یک شبکه غیرمترکزی است که میتوان اطلاعاتی نظیر بازی و سردرگمی را در آن به اشتراک گذاشت. برای اینکه بتوانید درک خوبی به توکن سوزی داشته باشید، ابتدا باید این شبکه را به دقت بشناسید و سپس برای خرید ترون اقدام کنید. در ادامه تلاش میکنیم اطلاعات کاملی را در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.
ترون چیست؟
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم این بلاک چین بومی برای اشتراک گذاری بازی و سرگرمی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. کاربران اصلی این شبکه سلبریتیها و هنرمندان هستند که اطلاعات خود را بدون واسطه به اشتراک میگذارند و با مخاطبان خود ارتباط برقرار مینمایند.
در این شبکه دیگر نباید چهارچوبهای شرکتهای واسطه را رعایت کرد و همین امر باعث شده است این شبکه به یک شبکه محبوب تبدیل شود. این شبکه در سال 2018 به وجود آمد و تحولی را در دنیای ارز دیجیتال به وجود آورد. کاربران با استفاده از این شبکه دیگر مجبور نبودند که محتوای خود را شبکههایی مانند یوتیوب و یا آمازون که بسیار پر هزینه است به اشتراک بگذارند.
توکن سوزی، روشی برای ایجاد یک اکوسیستم پایدار
به طور کلی، در این شبکه این باور وجود دارد که توکن سوزی از جمله راهکارهایی است که به ایجاد یک اکوسیستم پایدار و بلندمدت کمک میکند. تیم برنامهنویسی ترون به این موضوع اشاره میکند توکنهایی که در این شبکه سوزانده میشوند به آدرسهای غیرقابل بازیابی انتقال داده میشوند. این فرآیند ارزش این رمز ارز را دوچندان میکند. با توجه به این موضوع که این ارز غیرقابل استخراج است، عرضه آن از کنترل خارج شده است. تیم ترون از روشهای متعددی برای توکن سوزی استفاده مینماید که به شرح زیر هستند:
الگوریتم اجماع سوزاندن PoB: این روش از جمله الگوریتمهای اجماع است که با شناسایی کاربرانی که توکن سوزی انجام دادهاند به آنها پاداش میدهد. بسیاری از کارشناسان بر این عقیده هستند، الگوریتم اجماع سوزاندن مشابه به الگوریتم اجماع اثبات کار است. این روش مخصوص ماینرهاست که با توکن سوزی و کاهش کوین در گردش میتوانند پاداش دریافت کنند.
سوزاندن هزینه تراکنش: این روش یکی دیگر از روشهای توکن سوزی ترون است که به ازای انجام هر تراکنش در شبکه مبغلی را به عنوان کارمزد دریافت میکند. در پایان، ترونی که به عنوان کارمزد دریافت شده است، از شبکه خارج میگردد. با این کار زمینه برای بهبود شبکه و افزارش ارزش رمز ارز به وجود میآید.
سوزاندن توکنهای خریداری نشده: وقتی بخشی از داریی توکن برای فروش وارد چرخه میشود، این احتمال وجود دارد که تمامی توکنها به فروش نرسند. در این شرایط، توکنهایی که خریداری نشدهاند توسط تیم اصلی از گردش خارج میشوند و همانطور که متوجه شدهاید غیرقابل بازیابی خواهند بود. این مسئله به ثبات در شبکه کمک میکند.
اهداف توکن سوزی
اکنون که با روشهای توکن سوزی ترون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که هدف از انجام این کار چیست. بهتر است بدانید اهداف مختلفی با این کار بدست میآیند که به شرح زیر هستند:
افزایش سود برای صاحبان ترون: با این کار منابع مالی برای دارندگان ارز دیجیتال تامین میشوند. زیرا زمانی که بخشی از توکنها سوزانده میشوند، قیمتشان بالا میرود. زمانی که قیمت بالا میرود، دارندگان TRX سودی را دریافت خواهند کرد.
کاهش و یا جلوگیری از حملات سایبری: همانطور که میدانید احتمال حملات هکری و اسپم در تمامی شبکههای ارز دیجیتال وجود دارد. زمانیکه این حملات صورت میگیرد، آسیبهای بسیار زیادی به شبکه وارد میشود و این مسئله میتواند از رخداد تراکنشها جلوگیری کند. اما زمانیکه توکن سوزی ترون انجام میشود، این تراکنشها پایین میآید و دیگر به شبکه آسیبی وارد نمیشود.
از بین بردن خطاهای غیر قابل پیشبینی: گاهی پیش میآید در طول فرآیند توکن زیادی به بازار تزریق شود که بیش از حد انتظار است. زمانیکه توکن سوزی رخ میدهد، توکنهای اضافی و عرضه شده از بین میروند. این کار میتواند از بروز آسیبهای احتمالی در آینده جلوگیری کند.
ایجاد پایداری در شبکه: توکن سوزی باعث میشود کاربران داراییهای خود را در یک محل مطمئن سرمایهگذاری کنند. این روش به بهبود ارزش بازار ارزدیجیتال و تضمین افزایش قیمت در آینده کمک میکند. تمامی این موارد باعث میشوند که شبکه TRX در آینده پایداری بالایی داشته باشد و در نتیجه کاربرانی که در این فضا حضور دارند اعتماد بیشتری میکنند. این امر میتواند به رشد شبکه کمک نماید.