واضح آرشیو وب فارسی:مهر: افتتاح حساب بانکی در خارج از ایران
افتتاح حساب بین المللی برای ایرانی ها ممکن شد.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، افتتاح حساب بانکی در خارج از ایران برای هموطنان، سالهاست که با معضلات مختلفی همراه بوده است. از اوایل سال ۲۰۱۹ این معظلات، پس از یک دوره آرامش، ناشی از برجام، دوباره سخت و پیچیده شده و با توجه به قطع ارتباط بانکی ایران و جهان، برای بسیاری از کسب و کارها و تاجران ایجاد معضل کرده است و افتتاح حساب بین المللی را تحت تأثیر قرار داده است. بعضی از مهمترین نیازمندان به این سرویس را از نظر میگذرانیم: بازرگانانی که در فعالیتهای واراداتی دخیل هستند و قابلیت پرداخت هزینه را به صورت مستقیم ندارند. صادرکنندگانی که قابلیت دریافت مستقیم پول خود را ندارند و در بسیاری از اوقات مشتریان خود را از دست داده و یا با نقصان در دریافت سرمایه خود روبرو میشوند. فعالان عرصه IT که به صورت فریلسنر و یا شرکتی برای مشتریان خارج از ایران، قابلیت انجام کار دارند، اما به علت عدم امکان دریافت پول، از این مهم محروم هستند. خانوادههایی که برای انتقال پول به فرزندان و یا دیگر اعضای خانواده هر بار مجبور به پرداخت درصد و کمیسیون به صرافیها هستند. برای درک صحیح آنچه یک حساب بانکی بین المللی برایتان میسر میسازد، باید ابتدا با برخی از مفاهیم کلیدی آن آشنا شویم. بانک و حساب بین المللی مطابق نیازهای اقتصادی تاجران و فعالان اقتصادی، بانکهای آفشور در سراسر جهان وجود دارند، که ساختاری متفاوت از بانکهای ملی دارند. بانک و حساب ملی حسابهای ملی، بانکهای معمولاً تک ارزی هستند و در گستره یک کشور فعالیت میکنند و معمولاً بر حضور و مکان زندگی شما در گستره فعالیت خودشان حساس هستند. این بانکها میتوانند دولتی و یا خصوصی باشند. برخی از بانکهای ملی، حسابهای بین المللی نیز در اختیار مشتریانشان قرار میدهند. حساب حقیقی حساب بانکی شخص شما خواهد بود. شما قادر به دریافت ویزا کارت و مسترکارت و همچنین اینترنت بانک خواهید بود. بدیهی است که در ابتدا کارتهای شما به صورت دبیت کارت (مالی) و سپس بر اساس کارکرد حساب قابلیت دریافت کردیت کارت (اعتباری) را نیز خواهید داشت. حساب حقوقی (شرکتی) حساب، متصل به شرکتی که متعلق به شماست میباشد. تمامی قابلیتهای حساب شخصی را داشته و معمولاً امن تر است. این درست که بر تراکنشهای انجام پذیرفته از چنین حسابی مالیات تعلق میگیرد، اما باید این را در نظر گرفت که به علت قابلیت امکان تراکنشهای سنگین و حتی افتتاح LC و یا خطوط اعتباری، روی هم رفته مطلوبتر است. سوئیفت SWIFT سوئیفت، کدی است که هر بانک بین المللی که به (جامعه جهانی ارتباطات بین بانکی) متصل باشد، در اختیار شما قرار میدهد که بر اساس آن قادر به جابه جایی پول بین بانکهای مختلف و ارزهای گوناگون باشید. (ایران در این فهرست وجود ندارد)
آی بن IBAN شماره ۲۳ رقمی حساب بین المللی شما خواهد بود. بدیهی است که این کد صرفاً در بانکهای بین المللی قابل ارائه است. شما با این کد در شبکه سوئیفت، شناسایی میشوید. افتتاح حساب بانکی چگونه است؟ بسته به نیاز شما، انتخاب بهترین مسیر ممکن متفاوت خواهد بود. در حال حاضر پیشنهادهایی که ممکن است به شما بشود، شامل موارد ذیل هستند: افتتاح حساب شخصی در بانکهای ملی در ارمنستان و ترکیه افتتاح حساب بانکی دیجیتال، صرفاً برای خریدهای اینترنتی افتتاح حساب شخصی و یا شرکتی بدون نیاز به اقامت در پرتغال هرکدام از موارد فوق، قوانین و باید و نبایدهای مخصوص به خود را دارد. لیستی از مزیتها و معایب را در ادامه شاهد هستید: افتتاح حسابهای شخصی از شرکتی آسانتر هستند، اما الزاماً مطلوبترین گزینه ممکن نیستند. اگر در این بانکها حساب باز کنید، میبایست همواره اسناد دقیقی از نحوه به دست آوردن پولها و نقل و انتقالات جاری وجود داشته باشد تا در صورت مسدود شدن حساب ارائه و رفع مسدودی انجام شود. حسابهای حقوقی که بر اثر ثبت شرکت برای شما افتتاح میشوند، از اعتبار بیشتری برخوردار بوده و احتمال کمتری برای مشکل زایی دارند، هرچند که همانطور که قابل حدس است همراه با پرداخت مالیات و طبعاً هزینههای حسابرسی مالیاتی سالیانه خواهند بود.
حسابهای حقیقی که پس از اخذ اقامت اروپا قابلیت افتتاح دارند، معمولاً مطمئنترین حسابها هستند. این درست که برای داشتن این حسابها، شما ابتدا هزینهی دریافت اقامت را پرداخت کرده اید، اما شما با داشتن اقامت اروپا میتوانید در بانکهای دولتی که مطمئنتر هم بوده حساب باز کنید و از هزینههای افتتاح حساب بالای بانکهای خصوصی و پرداخت کارمزدهای زیاد برای هر تراکنش اجتناب کنید. برای دریافت اطلاعاتی همچون ثبت شرکت در کشورهای اروپایی: ثبت شرکت در انگلیس، ثبت شرکت در اسلواکی، ثبت شرکت در پرتغال و … و همچنین افتتاح حساب بانکی بین المللی، میتوان از مشاورین صادق و کارآمد مشاوره دریافت نمائید. این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
کد خبر 4838433
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]