تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829342194




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جام جم کلیک - محققان مایکروسافت در فکر نابود کردن موتورهای جستجو هستند!


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: فناوری جدید مایکروسافت به رایانه‌ها امکان می‌دهد تا اقدام به خواندن هر متن دلخواه نموده، معنای آن را استخراج کرده و برای پاسخ به سوالات مطرح شده در مورد محتوای مذکور، از آن کمک بگیرند.



به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از دیجی رو، مایکروسافت در حال حاضر به عنوان یک شرکت پیشرو در زمینه توسعه خواندن ماشینی (Machine Reading) شناخته می‌شود. این فناوری جدید به رایانه‌ها امکان می‌دهد تا اقدام به خواندن هر متن دلخواه نموده، معنای آن را استخراج کرده و برای پاسخ به سوالات مطرح شده در مورد محتوای مذکور، از آن کمک بگیرند. آقای Kaheer Suleman بنیانگذار Maluuba (یک شرکت استارتاپ یادگیری عمیق در شهر کبک کانادا که مایکروسافت اوایل سال جاری میلادی آن را به مالکیت خود درآورد)، درباره چنین ایده‌ای گفته: ما در حال تلاش برای توسعه چیزی هستیم که به آن یک ماشین با سواد می‌گوییم: ماشینی که می‌تواند متن را خوانده، درک کرده و سپس یاد بگیرد که چگونه با آن ارتباط برقرار کند، چه این متن به صورت نوشته باشد و چه شفاهاً بیان شود. تیم مایکروسافت در حال حاضر در صدر جدول رده‌بندی SQuAD قرار دارد. اگر با این نام آشنایی ندارید باید بگوییم، رقابتی بین تیم‌های علمی برای توسعه یک فناوری آزمایشی جهت خواندن اطلاعات از ویکیپدیا شکل گرفته تا مشخص شود کدام یک از هوش‌های مصنوعی تولید شده می‌تواند پاسخ بهتری به سوالات مطرح شده در مورد متون، ارائه دهد. همچنین محققان مایکروسافت و سایر کارشناسان علمی و صنعتی در حال رقابت برای کسب بهترین نتایج با استفاده از مجموعه داده دیگری، به نام MS MARCO هستند و با استفاده از اطلاعات واقعی و البته ناشناس تهیه شده از موتور جستجوی بینگ (Bing) اقدام به تست توانایی یک سیستم برای پاسخ به سوالات واقعی از کاربران واقعی می‌کنند.

آقای Rangan Majumder، یکی از مدیران فعال در بخش بینگ مایکروسافت، در این رابطه گفته: ما تنها به دنبال ساخت دسته‌ای الگوریتم برای حل مسائل تئوری نیستیم. ما از آن‌ها برای حل مسائل واقعی و آزمودن آن‌ها بر روی داده‌های واقعی، استفاده می‌کنیم. یک سیستم مؤثر خواندن ماشینی می‌تواند نحوه کارکرد موتورهای جستجو را نیز ارتقاء داده و دستخوش تغییر نماید. با کامل و اجرایی شدن این تکنولوژی، دیگر لازم نخواهد بود تا موضوع مورد نظرتان را در کادر جستجوی موتورهایی مانند گوگل و بینگ تایپ کرده و تعدادی لینک را به عنوان نتیجه دریافت کنید، بلکه می‌توانید سؤال خود را از هوش مصنوعی که نقش یک فرد بسیار آگاه را دارد پرسیده و جواب منطقی و مناسب خود را دریافت. Jianfeng Gao یکی از مدیران مرکز فناوری یادگیری عمیق مایکروسافت، در این باره چنین می‌گوید: اطلاعات بسیار زیادی در سراسر جهان و به خصوص در اینترنت وجود دارد. به منظور استفاده از این حجم بالای اطلاعات، نیاز به تبدیل آن‌ها به دانش داریم و فناوری خواندن ماشینی می‌تواند این شکاف را پر کند. مانند بسیاری از هوش‌های مصنوعی‌ای که در چند سال گذشته پیشرفت کرده‌اند، خواندن ماشینی نیز مدیون برخی عوامل از قبیل الگوریتم‌های یادگیری عمیق بهتر، پیشرفت عظیم در قدرت محاسباتی مبتنی بر فضاهای ابری جهت به اجرا درآوردن آن الگوریتم‌ها و همچنین حجم بسیار بزرگی از داده‌ها برای یادگیری و انجام تست بر روی آن‌ها، می‌باشد.

محققان می‌گویند این قابلیت‌ها، همراه با پیشرفت‌های حاصل شده در روش‌های یادگیری عمیق در حوزه‌هایی مانند تشخیص تصویر و گفتار، آنان را به نقطه‌ای رسانده که اکنون احساس اعتماد به نفس خوبی داشته و می‌توانند پیشرفت‌های قابل توجهی را برای خواندن ماشینی متصور باشند. آقای Furu Wei، یکی از محققان ارشد در گروه پردازش زبان طبیعی در مرکز تحقیقات مایکروسافت در آسیا، معتقد است که “این یک رویای بلند مدت برای محققان پردازش زبان طبیعی و حتی هوش مصنوعی است“. آقای Ming Zhou، یکی دیگر از اعضای ارشد مرکز تحقیقات مایکروسافت در پکن هم که سرپرستی گروه پژوهشی زبان طبیعی را بر عهده دارد، گفته: ” این یک گام کوچک در زمینه چالش عظیم درک زبان طبیعی محسوب می‌شود“.


یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 ساعت 11:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن