تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828493958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاست‌های ترامپ درباره ایران را چه کسانی تعیین می‌کنند؟/چرا لابی «آیپک» از توافق هسته‌ای نفرت دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سیاست‌های ترامپ درباره ایران را چه کسانی تعیین می‌کنند؟/چرا لابی «آیپک» از توافق هسته‌ای نفرت دارد؟
اکنون بر تصمیمات دولت ترامپ این لابی‌گرهای دست راستی طرفدار اسرائیل و مخالف برحام هستند که نفوذ بی‌حد و حصری دارند. آیپک نگاه خود را معطوف به جلب حمایت هر دو حزب در امریکا کرده است اما به نظر می‌رسد که در عمل دیدگاه ایپک نزدیک به جمهوریخواهان است که مخالف برجام هستند. ایپک۲۰ تا ۴۰ میلیون دلار هزینه صرف تبلیغات تلویزیونی علیه توافق هسته‌ای کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- سایت «البوابه» با اشاره به نقش لابی دست راست اسرائیل در شکل دهی به سیاست خارجی ترامپ در قبال ایران می‌نویسد: «امکان باقی ماندن برجام از زمان به قدرت رسیدن ترامپ به پایین‌ترین سطح ممکن رسیده است.»


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ در ادامه این گزارش آمده است: در روز ۲۲ فوریه، همان روزی که ایران پایبندی‌اش به مفاد برجام از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تایید شد، «مایک پنس» معاون رییس‌جمهوری آمریکا در کنفرانس محافظه‌کاران امریکا گفت که آن کشور دیگر توافق هسته‌ای را تایید نخواهد کرد. در همان روز «عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران هشدار داد که اگر ترامپ سعی کند برای بانک‌های بین‌المللی و شرکت‌های خارجی در مورد همکاری با ایران حس عدم اطمینان را ایجاد کند، یک بحران هسته‌ای دیگر به وجود خواهد آمد. 



سیاست‌های ترامپ درباره ایران را چه کسانی تعیین می‌کنند؟/چرا لابی «آیپک» از توافق هسته‌ای نفرت دارد؟



سخنان و اظهارات بیان شده درباره برجام به شدت همراه با عصبانیت هستند. به نظر می‌رسد که مرتبط با این موضوع باید به وضعیت اسرائیل، متحد کلیدی و اصلی امریکا در منطقه اشاره کرد که اکنون وضعیت جالبی ندارد؛ زیرا علاوه بر آن‌که جنگنده اف -۱۶ آن رژیم پس از نقض حریم هوایی سوریه سرنگون شد یک پهپاد که اسرائیل گفته متعلق به ایران بوده نیز وارد حریم هوایی اسرائیل شد. دقیقا در اینجاست که مشخص می‌شود دشمنی میان آمریکا و اسرائیل با ایران پیچیده‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد. بسیاری از رهبران دست راستی اسرائیلی و آمریکایی‌های طرفدار اسرائیل زمانی که دولت اوباما شروع به آغاز مذاکرات هسته‌ای کرد و پس از تصویب برجام از توافق ناراضی بودند. آنان که مخالف برجام هستند تاکتیک‌های خود را تغییر داده‌اند». 


این سایت در ادامه می‌نویسد: در زمان کنونی لابی اسرائیل علیه ایران اقدامات وسیعی را انجام می‌هد. لابی اسرائیل خود به دو جناح راست و چپ تقسیم می‌شود. لابی‌گرهای دست راستی اسرائیل در امریکا  نفوذ عمیقی دارند؛ از جمله کمیته روابط عمومی آمریکا - اسرائیل (ایپک) که در سایت خود می‌گوید بیش از دو سوم از نمایندگان کنگره امریکا در کنفرانس آن نهاد حضور داشته‌اند؛ به همراه «مایک پنس» معاون رییس جمهوری امریکا. گروه‌های دیگری با موضع دست راستی شامل «سازمان صهیونیست آمریکا» نیز به اندازه کافی قدرتمند هستند که در مورد سیاست خارجی امریکا در قبال خاورمیانه بر مقام‌های تصمیم‌گیرنده تاثیرگذار باشند. 


با این حال، تنها آنان در واشنگتن حضور ندارند. سازمان‌های لیبرالی هم هستند که موضع ملایم‌تری در قبال مسئله فلسطین دارند؛ از جمله جی استریت، لابی دست‌چپی یهودیان امریکایی که مدعی است برای صلح تلاش می‌کند و و مخالف برجام نیز نبوده است. از لحاظ مالی و رسیدن به اهداف سیاسی اما لابی‌گرهای لیبرال هنوز قوی هستند. اکنون بر تصمیمات دولت ترامپ این لابی‌گرهای دست راستی طرفدار اسرائیل و مخالف برحام هستند که نفوذ بی‌حد و حصری دارند. آیپک نگاه خود را معطوف به جلب حمایت هر دو حزب در امریکا کرده است اما به نظر می‌رسد که در عمل دیدگاه ایپک نزدیک به جمهوریخواهان است که مخالف برجام هستند. ایپک از سازمانی موسوم به «شهروندان ایران عاری از هسته‌ای» (CNFI) حمایت کرده است و ۲۰ تا ۴۰ میلیون دلار هزینه صرف تبلیغات تلویزیونی علیه توافق هسته‌ای کرده است. این در حالیست که رقیب آن گروه یعنی «جی استریت» با مبلغی بسیار کمتر، ۴ میلیون دلار هزینه صرف تبلیغات‌اش کرده است و این موضوع نشان می‌دهد که در مقایسه با ایپک تا چه اندازه قدرت کمتری دارد. 


«البوابه» در ادامه می نویسد: با این حال، ایپک نتوانسته حمایت تمام سناتورهای دموکرات را جلب کند؛ آن هم به‌خاطر مخالفت با برجام. «جرمی بن امی» مدیر اجرایی جی استریت می‌گوید روزهایی که ایپک خود را به عنوان تنها صدای یهودیان امریکایی معرفی می‌کرد به سر آمده است. حتی در میان نظامیان امریکایی، از جمله «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا -که مواضع شدیدی علیه ایران دارد- نیز حمایت از توافق هسته‌ای دیده می‌شود. دکتر «دبرا شوشان» مدیر سیاستگذاری مرکز آمریکایی «هم اکنون، برای صلح» به «البوابه» می‌گوید: «تخریب برجام به نفع هیچ طرفی نیست؛ نه امنیت امریکا و اسرائیل را تامین می‌کند و نه به نفع امنیت دولت‌های عرب سنی منطقه است. در حالی که ایران کماکان به توسعه  برنامه موشکی خود ادامه می دهد و در منطقه نیز حضوری فعال دارد اگر برجام به هم بخود تعامل و مذاکره با ایران بر سر مسائل منطقه‌ای دشوارتر خواهد شد. به همین‌خاطر است که اعضای ارشد ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل؛ از جمله «امی ایالون»، «یوزی اراد» و «امرام میتزنا» نیز از توافق هسته‌ای حمایت کرده‌اند. 


این سایت اشاره می‌کند که ایپک اکنون به صورت تاکتیکی به جای طرح مطالبات حداکثری برای نابودی برجام، بر خواسته‌های کوچکتر متمرکز شده است. گفته می‌شود که ایپک بر استراتژی ترامپ در مورد ایران تمرکز دارد؛ استراتژی‌ای که هدف آن آسیب‌پذیر کردن توافق هسته‌ای است. از همین روست که ترامپ نیز خواستار انجام اصلاحات در مفاد برجام شده است. 


علیرغم لفاظی‌های ترامپ در مورد برجام، امریکا نمی‌تواند به طور قانونی از توافق هسته‌ای خارج شود. با این حال، می‌تواند تحریم‌هایی را وضع کرده و قوانین جایگزینی را اعمال نماید. بنابراین هنوز هم برای کسانی که با برجام مخالف هستند جای مانور وجود دارد؛ صدای آنان قوی‌تر می‌شود چرا که تنش در روابط اسرائیل و ایران در حال افزایش است. راه‌حل‌هایی که ایپک و ترامپ پیشنهاد می‌کنند تقریبا از نظر حقوقی و قانونی غیرممکن هستند. برای مثال، از جمله تاکید ترامپ بر نقض روح برجام از سوی ایران. 





۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن