تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818143861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر گَپ و گفت روزانه بر بهبود حال مبتلایان به زوال عقل


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تاثیر گَپ و گفت روزانه بر بهبود حال مبتلایان به زوال عقل
بر اساس یک مطالعه جدید، ۱۰ دقیقه گپ و گفت روزانه با افراد مبتلا به زوال عقلی در مورد علایق یا خانواده آنها می‌تواند منجر به بهبود کیفیت زندگی این بیماران شود.
آفتاب‌‌نیوز : متخصصان در یک آزمایش که ۹ ماه به طول انجامید، بیش از ۸۰۰ بیمار مبتلا به زوال عقل را در ۶۹ مرکز مراقبت از سالمندان در انگلیس تحت مطالعه قرار دادند.


این مطالعه نشان داد که تعامل یک به یک با بیماران به همراه مراقبت‌های شخصی به طور قابل توجهی خشم و پریشانی بیمار را کاهش می‌دهد.


متخصصان در این مطالعه ارتباط نزدیک و شخصی بیشتر با بیمار را به مراکز مراقبتی توصیه کرده‌اند. در این آزمایش کارکنان این مراکز تحت آموزش قرار گرفتند تا با بیمار در مورد علایق و توانایی‌های وی صحبت کرده و از او و خانواده‌اش در مورد خدمات مراقبتی که بیمار دریافت می‌کند سوال کنند.


این اقدامات منجر به نوعی از مراقبت شد که شخصی‌تر و شامل یک ساعت در هفته تعامل اجتماعی بود. این اقدامات می‌تواند شامل صحبت با بیمار در مورد خانواده، علایق و ورزش یا شرکت دادن او در فعالیت‌هایی مانند باغبانی یا موسیقی باشد.


در این مطالعه بهبود کیفیت زندگی، آشفتگی‌ها و علائم عصبی به خصوص در بیماران با حد متوسط زوال عقلی دیده شد.


پروفسور کلایو بالارد، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر با اشاره به نوعی پوچ گرایی که در این بیماران وجود دارد گفت: این اقدامات هرچند بسیار ساده به نظر می‌رسد اما اگر به طور کامل اجرا شود می‌تواند به تفاوتی جدی در کیفیت زندگی این افراد منجر شود. همچنین ارتباط با این بیماران را آسانتر می‌کند.


دکتر داگ براون، مدیر تحقیقاتی انجمن آلزایمر نیز در ارتباط با این مطالعه گفت: آموزش برای ارائه این نوع مراقبت‌های فردی، فعالیت‌ها و تعاملات اجتماعی می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت بیماران زوال عقلی در مراکز مراقبتی داشته باشد. همچنین موجب کاهش هزینه‌های سیستم‌های مراقبت اجتماعی می‌شود.


به گزارش بی بی سی، دکتر سارا ایماریزیو، سرپرست تحقیقات آلزایمر در انگلیس با اشاره به اینکه ۸۵۰ هزار نفر در سراسر انگلیس به زوال عقل مبتلا بوده و این تعداد در حال افزایش است بیان کرد: این نکته بسیار حائز اهمیت است که در کنار تحقیق در مورد داروهای جدید برای بیماران به سایر رویکردهایی که به بهبود کیفیت زندگی آنها منجر می‌شود نیز توجه شود.


منبع: ایسنا





۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن