تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799159323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیانیه بی‌سابقه اتحادیه آفریقا: ترامپ باید عذرخواهی کند/سفیر آمریکا در پاناما: دیگر نمی‌توانم برای دولت ترامپ کار کنم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بیانیه بی‌سابقه اتحادیه آفریقا: ترامپ باید عذرخواهی کند/سفیر آمریکا در پاناما: دیگر نمی‌توانم برای دولت ترامپ کار کنم
اتحادیه آفریقا که ۵۵ کشور این قاره را نمایندگی می‌کند با انتشار بیانیه‌ای بی‌سابقه از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته بابت سخنان "توهین‌آمیز و نژادپرستانه‌اش" رسما عذرخواهی کند. آقای ترامپ در یک جلسه رسمی و در حضور نمایندگان کنگره چند کشور آفریقایی و فقیر دیگر را "چاله مستراح "خوانده و گفته بهتر است آمریکا از کشورهایی مثل نروژ مهاجر بپذیرد.
آفتاب‌‌نیوز : اتحادیه آفریقا که ۵۵ کشور این قاره را نمایندگی می‌کند با انتشار بیانیه‌ای بی‌سابقه از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته بابت سخنان "توهین‌آمیز و نژادپرستانه‌اش" رسما عذرخواهی کند. آقای ترامپ در یک جلسه رسمی و در حضور نمایندگان کنگره چند کشور آفریقایی و فقیر دیگر را "چاله مستراح "خوانده و گفته بهتر است آمریکا از کشورهایی مثل نروژ مهاجر بپذیرد.


به گزارش آفتاب‌نیوز، دفتر این اتحادیه روز جمعه (۱۲ ژانویه - ۲۲ دی) ضمن ابراز "شگفتی، عصبانیت و هراس" از سخنان رئیس‌جمهور آمریکا گفته دولت آقای ترامپ درک درستی از آفریقایی‌ها ندارد.


آقای ترامپ این سخنان را دیروز در حضور نمایندگان کنگره که برای گفتگو درباره اصلاح قوانین مهاجرت با رئیس‌جمهور دیدار می‌کردند به زبان آورده است.


طبق این گزارش‌ها که در رسانه‌های آمریکایی منتشر شد، رئیس‌جمهوری آمریکا گفته بود "چرا مردم کشورهایی را که چاله مستراح هستند، به اینجا راه می‌دهیم؟"


با وجود این، خود او استفاده از واژه انگلیسی معادل "چاله مستراح" را تکذیب کرده اما کاخ‌سفید ضمن دفاع از رئیس جمهور، بر زبان راندن این کلمات را تکذیب یا تایید نکرده است.


توییت آقای ترامپ پس از انتشار گزارش‌هایی صورت گرفته که در آنها گفته شده رئیس‌جمهوری آمریکا با زبانی ناپسند به کشورهای آفریقایی، هائیتی، السالوادور اهانت کرده و گفته چرا آمریکا باید به مردم این کشورها اهمیت بدهد.


پس از تکذیب آقای ترامپ دو جمهوری خواه حاضر در جلسه هم به حمایت از رئیس جمهور هم حزبی خودشان بر آمده‌اند اما سناتور دموکرات دیک دوربین مصرانه می‌گوید این کلمات را با گوش خودش شنیده و آقای ترامپ "چند بار" از این کلمات "نژادپرستانه" استفاده کرده است.


صبح روز جمعه آقای ترامپ در توییتر نوشت که اگرچه قبول دارد "کلمات تندی" در جلسه خصوصی با نمایندگان کنگره به کاربرده اما "چاله مستراح" را برای توصیف چند کشور آفریقایی و هائیتی به کار نبرده است.


در بیانیه اتحادیه آفریقا آمده "این اظهارات بی‌احترامی به شان بشریت، بی‌توجهی به گوناگونی قومی و توهین به باورهای آمریکایی است."


"هم‌زمان با اظهار شگفتی و عصبانیت، باور داریم که دولت کنونی آمریکا درک درستی از آفریقا، مردمانش و کشورهای این قاره ندارد. از نظر ما، نیاز جدی به گفتگو میان دولت آمریکا و کشورهای آفریقایی احساس می‌شود."


پس از انتشار این گزارش‌ها درباره اظهارات آقای ترامپ که نخستین بار در روزنامه واشنگتن‌پست منتشر شد، سخنگوی سازمان ملل متحد دونالد ترامپ را به بیان اظهارات شرم‌آور و نژادپرستانه متهم کرد و این اظهارات را خلاف ارزش‌های جهانی دانست.


روپرت کولویل، سخنگوی حقوق‌بشر سازمان ملل متحد گفته است اگر واقعا تائید شود رئیس‌جمهوری آمریکا چنین حرفی زده است، با ابراز تاسف باید گفت واژه دیگری جز نژادپرستی وجود ندارد.


سخنگوی سازمان ملل به سخنان آقای ترامپ در ایام تبلیغات انتخاباتی او در سال ۲۰۱۶ اشاره کرده که طی آن او گفته بود مهاجران مکزیکی مجرم و زناکار هستند.


سخنگوی سازمان ملل متحد هشدار داده است چنین اظهاراتی خطرناک است و انکارکننده ارزش‌هایی است که جهان از زمان پایان جنگ جهانی دوم برای آن تکاپو کرده است.


طی هفته‌های اخیر، دولت آمریکا سعی در محدود کردن ورود اعضای خانواده‌های مهاجران به این کشور را کرده است. دولت آمریکا همچنین تغییراتی جدی در وضعیت قانونی هزاران مهاجر داده است.


نمایندگان دموکرات در کنگره آمریکا هم در واکنش گفته‌اند این اظهارنظر آقای ترامپ آشکارا نشان می‌دهد او نژادپرست است.


واشنگتن پست اول بار در گزارشی از اظهارنظر توهین‌آمیز دونالد ترامپ خبر داد.


کاخ سفید بدون تکذیب سخنان آقای ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرد: "بعضی از سیاستمداران در واشنگتن مدافع منافع کشورهای خارجی هستند ولی آقای ترامپ همیشه برای مردم آمریکا می‌جنگد."


بر اساس این بیانیه آقای ترامپ در پی اصلاح قوانین مهاجرتی آمریکاست تا این کشور پذیرای مهاجرانی باشد که به رشد اقتصادی آمریکا کمک کنند.


سفیر آمریکا در پاناما: دیگر نمی‌توانم برای دولت ترامپ کار کنم


همزمان با واکنش‌های گسترده و خشم‎‌آلود به اظهارات جدید آقای ترامپ که بسیاری آن را نژادپرستانه ارزیابی کرده‌اند، سفیر آمریکا در پاناما استعفا داده و گفته دیگر نمی‌تواند با دولت آقای ترامپ کار کند.


جان فیلی، که یک کهنه تفنگ‌دار و خلبان سابق هلی‌کوپتر در ارتش آمریکا بوده، روز جمعه اعلام کرد که تصمیمش در این باره را اواخر ماه دسامبر گذشته به وزارت خارجه در واشنگتن خبر داده است.


او گفته: "به عنوان عضو کوچکی از دستگاه دیپلماسی کشورم، سوگند خورده‌ام که به رئیس‌جمهور و سیاست‌هایش حتی اگر با آنها همراه نباشم، وفادار بمانم و چنانچه احساس کردم نمی‌توانم چنین کنم کنار بکشم. برای همین هم اکنون تقاضای استعفای خودم را تقدیم کرده‌ام."


آقای فیلی نخستین دیپلمات ارشد آمریکا نیست که به تازگی کناره گیری کرده است. در ماه دسامبر گذشته، الیزابت شَکِل‌فورد که سفیر آمریکا در سومالی بود اما در نایروبی مستقر شده بود، به دلایل مشابهی کناره‌گیری کرد.


خانم شکل‌فورد در نامه استعفای خودش به رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا، آورده بود استعفا می دهد چون "آمریکا از حقوق‌بشر به عنوان الویت اصلی در سیاست خارجی خود عدول کرده" است.


منبع:  بی بی سی







۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن