تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871432131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدایت پایان نامه های تحصیلی دانشجویان بر اساس نیاز دستگاه‌های اجرایی آستارا


واضح آرشیو وب فارسی:گیل نگاه:

گیل نگاه: اولین نشست مشترک رؤسا، اساتید و مدیران گروه دانشگاه ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی به ریاست فرماندار آستارا با هدف هدایت پایان نامه های تحصیلی دانشجویان بر اساس نیازهای شهرستان برگزار شد.فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا در این نشست گفت: تشکیل شورای هماهنگی روسای دانشگاه‌های شهرستان یکی از اقداماتی است که در دوره جدید مدیریت فرمانداری انجام شده است و تاکنون پنج نشست برگزار شد تا بتوانیم در فرآیند توسعه آستارا از دیدگاه‌های صاحبنظران دانشگاهی استفاده کنیم.وی اظهار داشت: یکی از مصوبات این شورا تصویب حمایت از پژوهش های بومی و نیز جهت دهی پژوهش ها به سمت حل مشکلات شهرستان بود که خوشبختانه در حال نزدیک شدن به مراحل اجرایی است.وی یادآور شد: برای انجام این کار، ابتدا به کمک دستگاه‌های اجرایی و کارگزاران دولت از وضعیت شهرستان نیازسنجی شد و در بخش بعدی بناست با استفاده از ظرفیت دانشگاه و بهره مندی از پژوهش‌های دانشجویی راه حل ها و درمان معضلات شناسایی و در گام بعدی از پژوهش های انجام شده در مرحله اجرا استفاده خواهد شد و در این میان از سرمایه گذاران هم دعوت می شود.وی ادامه داد: یکی از ویژگی های این طرح این است که پژوهش ها و پایان نامه های دانشجویان به سمت کاربردی شدن هدایت خواهد شد، البته این بدین شرط است که اساتید، دانشجویان خود را به سمت انتخاب سوژه های بومی هدایت کنند ما به عنوان کارگزار دولت تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا از چنین پژوهشهایی حمایت کنیم.فرماندار آستارا افزود: این بهترین فرصت برای پیوند بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی است.وی ادامه داد: آستارا در آذرماه و بهمن ماه میزبان دو همایش ملی خواهد بود که در این میا دانشگاهیان نقش محوری دارند.رنجکش با اشاره به زمینه های پژوهشی که از سوی برخی دستگاه‌های اجرایی در اختیار شورای دانشگاه قرار گرفت، گفت: اگرچه موضوعات خوبی عنوان شد ولی این پرونده بسته شده نیست و سایر اداراتی که تاکنون اولویت های خود را اعلام نکرده اند می‌توانند ورود کنند و هم موضوعاتی که جا افتاده است می تواند از سوی اساتید و پژوهشگران پیشنهاد شود.گفتنی است مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی شهرستان مرزی بندر آستارا، پیش از این نشست مشکلات خود را طی عناوین پژوهشی به دبیرخانه شورای دانشگاه اعلام کرده بودند، روسای دانشگاه های آزاد اسلامی، پیام نور، علمی کاربردی و موسسه آموزش عالی شهریار که به همراه اساتید برجسته خود در این نشست حضور داشتند نیز ضمن استقبال از موضوعات پژوهشی مطرح شده از سوی دستگاه‌های اجرایی خواستار اجرایی شدن هرچه سریعتر این طرح شدند.درضمن با حضور فرماندار آستارا دبیرخانه دائمی همایش های آستارا در پارک علم و فناوری این شهرستان افتتاح شد که از این پس پیگیر برگزاری همایش های علمی با محوریت شهرستان آستارا خواهد بود.


۱۷ آبان ۱۳۹۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: گیل نگاه]
[مشاهده در: www.gilnegah.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن