تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868015499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هاآرتص: سفر دوستان اسراییل به تهران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هاآرتص: سفر دوستان اسراییل به تهران
سفر رهبران روسیه و آذربایجان به تهران در حالی صورت می گیرد که این دو کشور در سال های گذشته نزدیک ترین روابط را با اسراییل داشته اند. سفر روسای جمهور روسیه و آذربایجان به ایران برای دومین دور از مذاکرات سه جانبه 3 کشور، مورد توجه رسانه های اسراییلی قرار گرفته است.
روز نو : سفر رهبران روسیه و آذربایجان به تهران در حالی صورت می گیرد که این دو کشور در سال های گذشته نزدیک ترین روابط را با اسراییل داشته اند.
سفر روسای جمهور روسیه و آذربایجان به ایران برای دومین دور از مذاکرات سه جانبه 3 کشور، مورد توجه رسانه های اسراییلی قرار گرفته است.


به گزارش روز نو : روزنامه چپگرای هاآرتص، با انتشار گزارشی تحلیلی در این باره نوشت روسای جمهور دو کشور دوست اسراییل این هفته راهی تهران می شوند.


قرار است روز چهارشنبه (فردا) "ولادیمیر پوتین" و "الهام علی اف" روسای جمهور روسیه و آذربایجان به منظور دیدار و گفتگو با مقامات جمهوری اسلامی ایران وارد تهران شوند.




نخستین دور از گفتگوهای سه جانبه 3 کشور سال گذشته در باکو برگزار شد و حالا قرار است دومین دور این مذاکرات در تهران برگزار شود.


به نوشته هاآرتص هر دو کشوری که تهران فردا میزبان سران آنهاست در سال های گذشته روابط گرمی به اسراییل داشته اند.


روسیه از زمانی که وارد مقابله نظامی با مخالفان مسلح حکومت سوریه در این کشور شد، یک همکاری و هماهنگی زیر پوستی با اسراییل داشته است و حملات گاه و بیگاه اسراییل علیه مواضع نظامی سوریه و حزب الله در داخل خاک سوریه هیچ گاه با محکومیت دولت روسیه مواجه نشده و بسیاری ناظران بر این گمانند که این حملات با هماهنگی روسیه و دستکم اطلاع آنها صورت می گیرد.


 


هاآرتص: سفر دوستان اسراییل به تهران


دو هفته پیش نیز "سرگئی شویگو" وزیر دفاع روسیه برای نخستین بار از تل آویو و اورشلیم دیدار کرد.


مقامات روسیه این اطمینان را به اسراییل داده اند که خاک سوریه تبدیل به مامن و پایگاهی برای حملات ضد اسراییلی نشود.


از سوی دیگر الهام علی اف رییس جمهور آذربایجان نیز در سال های گذشته کشورش را به اسراییل نزدیک کرده و باکو را تبدیل به حیاط خلوتی برای گسترش نفوذ اسراییل در مرزهای شمال ایران کرده است.


آذربایجان در چارچوب قراردادهایی بیش از 5 میلیارد دلار سلاح از اسراییل خریده است. سلاح هایی چون انواع موشک ها، پهپادها و رادارهای پیشرفته نظامی.


دو کشور آذربایجان و روسیه روابط گرمی با اسراییل دارند و مقامات عالی اسراییل از جمله نخست وزیر دستکم در یک سال گذشته یک بار به پایتخت آنها سفر کرده است.


به نوشته هاآرتص مهم ترین خواسته اسراییل از متحدانش به ویژه روسیه ممانعت از گسترش نفوذ ایران در سوریه است. جمهوری اسلامی ایران طرح بلندپروازانه ای برای ساخت پایگاه های نظامی دایمی در خاک سوریه دارد؛ اما این طرح هنوز عملیاتی و اجرایی نشده است.


دولت حسن روحانی به شدت می کوشد از دستاورد برجام و دلارهای آزاد شده برای ترمیم اقتصاد به شدت آسیب دیده ایران پس از تحریم ها سود جوید؛ طرح ساخت پایگاه های نظامی ایران در سوریه میلیاردها دلار هزینه برای این کشور در پی خواهد داشت؛ وانگهی هیچ تضمیمی نیست که حتی پس از ساخت این پایگاه ها با هزینه  کلان، به دلیل در تیررس بودنشان با حملات هوایی اسراییل منهدم نشوند.


هاآرتص در پایان چنین نوشته است: درست است که مهم ترین دستور کار نشست سه جانبه تهران در روز پنج شنبه مساله همکاری های اقتصادی سه جانبه است، اما بد نیست اگر پوتین و یا علی اف در حاشیه این نشست به مقامات ایرانی متذکر شوند که از طرح های بلندپروازانه در سوریه دست بکشند.


منبع: عصرایران


تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن