واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
"ترامپ" هیچ استراتژی ای برای مقابله با ایران ندارد/دعوت ايران به دوئل با دستان خالى!
اکنون دو سناریو محتمل پیش روی ترامپ در سوریه قرار دارد، یکی اینکه نیروهای خود در سوریه را حفظ کرده و با ایران مبارزه کند یا اینکه آن ها را از این کشور خارج کرده و این کشور را دو دستی تقدیم ایران کند.
روز نو : اکنون دو سناریو محتمل پیش روی ترامپ در سوریه قرار دارد، یکی اینکه نیروهای خود در سوریه را حفظ کرده و با ایران مبارزه کند یا اینکه آن ها را از این کشور خارج کرده و این کشور را دو دستی تقدیم ایران کند.
به گزارش روز نو : لس آنجلس تایمز در گزارشی به بررسی استراتژی ترامپ علیه ایران پرداخت و نوشت: هفته گذشته نیروهای تحت حمایت آمریکا موفق به بازپس گیری رقه به عنوان مرکز خلافت داعش شدند، پیروزی بزرگی که بعد از سه سال مبارزه بالاخره به دست آمد. اما نکته اینجا بود که ترامپ علی رغم انتظارت هیچ گونه اعلام خوشنودی و پیروزی ای بابت این موفقیت بزرگ ننمود.
به گزارش نواندیش، علت اصلی این واکنش این بود داعش دیگر اولویت آمریکا نیست و اکنون دولت ترامپ تمام هم و غم خود را برای مقابله با ایران قرار داده است. هفته گذشته ترامپ در سخنان خود بار دیگر ایران را متهم به حمایت از تروریسم نمود و اعلام کرد که برای مقابله با تفوذ ایران در منطقه از تمامی ابزار سیاسی، اقتصادی و نظامی استفاده می کند. در حال حاضر مشکل اصلی این است که دولت ترامپ هیچ استراتژی ای برای دستیابی به این هدف ندارد یا اگر دارد نیز آن را اعلام نکرده است.
در حال حاضر مقامات آمریکایی بر این باوراند که اکثر نیروهای فعال در جنگ سوریه نه واحدهای ارتش این کشور که نیرروهای شبه نظامی وابسته به ایران هستند.
اگرچه کاخ سفید هفته گذشته بیانیه ای 4 صفحه ای در مورد استراتژی خود علیه تهران را منتشر نمود، اما در این سند تنها به شکایت و اتهام زنی به ایران پرداخته شده بود و به هیچ نکته ای درباره نحوه برخورد با ایران اشاره نشد.
جیمز جفری از مقامات سابق دولت بوش نیز صراحتا گفت که هیچ برنامه و استراتژی مشخصی در مورد نحوه برخورد با ایران وجود ندارد. در واقع ترامپ ایران را با دستانی خالی به دوئل دعوت کرده است.
اکنون در سوریه نیروهای اسد با همراهی ایران در حال پیشروی در مناطق شرقی و نزدیکی مرز عراق و سوریه هستند و به نظر می رسد آن ها کاملا دست بالا را داشته باشند. حال آمریکا در دوراهی مهمی قرار گرفته است که آیا به تجهیز نیروهای کرد و مخالف اسد ادامه دهد و آن ها را در مقابل ایران و روسیه قرار دهد یا نه.
در این بین کارشناسان نظرات متفاوتی دارند. مثلا فردریش سی هوف یکی از مقامات پیشین وزارت خارجه آمریکا در این باره میگوید: اگر برای مقابله با ایران جدی هستیم نباید از درگیری با آن ها در سوریه بترسیم و باید سعی کنیم خلا قدرت در این کشور را پر نماییم. در غیر اینصورت باید شاهد قدرت گرفتن اسد و ایران باشیم.
جفری به عنوان کارشناس مرکز مطالعات خاورمیانه نیز در این باره می گوید: ما برای مقابله با ایران باید با متحدان منطقه ای خود مثل ترکیه، اسرائیل و عربستان همکاری کنیم.
به هر روی اکنون دو سناریو محتمل پیش روی ترامپ در سوریه قرار دارد یکی اینکه نیروهای خود در سوریه را حفظ کرده و با ایران مبارزه کند یا اینکه آن ها را از این کشور خارج کرده و این کشور را دو دستی تقدیم ایران کند.
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]