تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871918898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ستاد اربعین: بازگشایی مرز خسروی/ اجازه تردد خودروی شخصی تا نقطه صفر مرزی داده نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ستاد اربعین: بازگشایی مرز خسروی/ اجازه تردد خودروی شخصی تا نقطه صفر مرزی داده نمی‌شود
سردار فتحی زاده درباره تمهیدات در مرزها گفت: اولویت اصلی ما تامین امنیت زوار است. ما در ابعاد مختلف در شهرهای مبدا تمهیدات ویژه‌ای پیش‌بینی کرده‌ایم در مسیر نیز تمهیدات امنیتی و حل مشکلات ترافیک انجام می‌شود در مرزها تمهیدات تسهیل ورود و خروج را انجام داده‌ایم. فرماندهان استان ها هم پشتیبان هستند.
آفتاب‌‌نیوز :

سردار فتحی زاده رئیس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد اربعین درباره الزامی بودن داشتن گذرنامه در اربعین گفت: برای سفرهای خارجی داشتن گذرنامه الزامی است و نداشتن گذرنامه غیرقانونی است. برای سفر به عراق داشتن ویزای معتبر نیز الزامی است و برابر تفاهم نامه امضا شده ما نیز نمی توانیم اجازه عبور از مرز بدون ویزا و گذرنامه را بدهیم.

به گزارش فارس، وی افزود: امسال طرف عراقی تاکید کرده است که گذر از مرز باید با دقت انجام شود و بدون داشتن گذرنامه و ویزا امکان عبور از مرز امکان پذیر نیست.

سردار فتحی زاده درباره قانون های جدی کشور عراق گفت: عراق امسال تاکید دارد که مقررات جدی اجرا شود. همه تسهیلات را دو کشور فراهم کرده اند تا مردم از ظرفیت ها استفاده کنند. تمهیداتی هم که در ایران اندیشیده شده است بر این مبناست که مقررات به صورت جدی اجرا شود و بنابر تشخیص دستگاه قضا به رفتارهای غیر قانونی، جرائم و تلاش برای عبور غیرقانونی رسیدگی خواهد شد.

سردار فتحی زاده درباره تمهیدات در مرزها گفت: اولویت اصلی ما تامین امنیت زوار است. ما در ابعاد مختلف در شهرهای مبدا تمهیدات ویژه ای پیش بینی کرده ایم در مسیر نیز تمهیدات امنیتی و حل مشکلات ترافیک انجام می شود در مرزها تمهیدات تسهیل ورود و خروج را انجام داده ایم. فرماندهان استان ها هم پشتیبان هستند.

وی افزود: چگونگی عبور و مرور در مرزهای 4گانه برنامه ریزی شده است.  مرز خسروی هم امسال بازگشایی می شود. بعضی زیرساخت های سال گذشته که ناقص مانده بود و ایمن سازی جاده ها در دستور کار است و نظارت ها به صورت جدی انجام می شود. پروژه های زیرساخت های آماده سازی اربعین چندساله است که امسال به طور کامل انجام  نشده است اما نسبت به سال گذشته پیشرفت هایی داشته ایم. زیرساخت های پارکینگ ها در حال انجام است و پلیس نظارت جدی دارد. پارکینگ های شخصی نیز در مرزها ساماندهی شده است تا  مردم بتوانند به زوار خدمات رسانی کنند.

رئیس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد اربعین در ادامه گفت: اساسا اجازه تردد خودروی شخصی تا نقطه صفر مرزی داده نمی شود اما رانندگان می توانند در جایگاهایی که پیش بینی شده است وسیله نقلیه خود را پارک کنند و ادامه مسیر را با اتوبوس هایی که قرار داده ایم طی کنند. به دلیل حجم زیاد خودرو مرزها کشش ندارد بنابراین توصیه می شود با وسایل نقلیه عمومی سفر را انجام دهند بعد از اتوبوس های مستقر در مرزها استفاده کنند.

در سال گذشته هم طرح ترافیکی که در مرز مهران اجرا شد قفل شدن و ترافیک جدی نداشتیم امسال نیز تمهیدات تسهیل سفر زوار در دست انجام است.

وی افزود: بهتر است در این مسیر مراقب هم باشیم و همدیگر را به زحمت نیاندازیم. نگرانی اصلی ما امنیت مردم است.

رئیس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد اربعین درباره ویزای گروهی گفت: امسال براساس تفاهم نامه و تمهیدات برای سهولت کار زوار ویزا و گذرنامه انفرادی صادر می شود.  از زورا نیز درخواست می شود از نزدیک ترین مرز به  محل زندگی استفاده کنند و براساس تعیین سامانه سماح توصیه  موکد است که مرزی که در سامانه برای هر فرد مشخص می شود تردد فقط از آن مرز صورت گیرد.

وی افزود: ما باید با ظرفیت پذیرش در مرز عراق هماهنگ شویم تا ترافیک در مرزها کمتر شود و خدمات رسانی بهتر صورت گیرد. او افزود: پیش بینی این است که امسال سفر ها زودتر انجام خواهد شد و امکانات ما از اول ماه صفر در مرزها فراهم می شود. از مردم نیز درخواست می شود که سفر خود را مدیریت کنند تا در پیک سفر به مشکل ترافیک نداشته باشند.

سردار فتحی زاده در پایان درباره تردد اتباع بیگانه نیز گفت: اتباع بیگانه از مرز شلمچه باید عبور کنند اتباع غیر ایرانی مقیم ایران نیز که دفترچه قانونی دارند با ویزای قانونی می توانند سفر کنند. از مردم درخواست می کنیم کارهای سفر را به روزهای پایانی موکول نکنند.




۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن