تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870133426




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای درگذشت دانشجوی پزشکی شهرکرد از زبان شاهدان عینی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ماجرای درگذشت دانشجوی پزشکی شهرکرد از زبان شاهدان عینی
روز نو : در حالی که بر اساس اخبار منتشر شده شب گذشته یکی از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حمام خوابگاه جان خود را از دست داده، هم دانشگاهی‌های این دانشجوی ترم 9 پزشکی اعلام می‌کنند فوت وی براثر گاز گرفتگی اتفاق افتاده است.


به گزارش روز نو ،‌ در پی فوت دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حمام خوابگاه این دانشگاه دانشجویان حاضر در محل خوابگاه در پیام هایی که به خبرگزاری ایسنا ارسال کرده اند، جزئیات این حادثه را توضیح دادند.


"محمدرضا" یکی از دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد درتماس با ایسنا گفت: هم کلاسی‌های ما خبردادند که یکی از دانشجویان دختر ترم 9 پزشکی در خوابگاه به علت گاز گرفتگی دچار مشکل شده و چون خوابگاه از شهر دور بوده و اورژانس  هم آنجا نبوده است جان خود را از دست داده است.


این دانشجو پزشکی ادامه می‌دهد: ما در خطر هستیم چراکه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد علی رغم دور بودن زیاد از شهر، فاقد امکانات پزشکی برای دانشجویان خوابگاهی است. اگر اینجا مشکلی برای ما پیش بیاید تا رسیدن اورژانس جان خود را از دست می‌دهیم.


"علی" دانشجوی پزشکی در پیام صوتی که برای ایسنا ارسال کرده اظهار می‌دارد: در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد سه خوابگاه برای دانشجویان غیر بومی در نظر گرفته شده است که خوابگاه "گلستان" پسرانه و خوابگاه های "بوستان" و "بهارستان" دخترانه هستند. اما دانشجویان پسر بعد از ترم 5 که دوره علوم پایه را می‌گذرانند و وارد فیزیو پاتو می‌شوند  به علت برگزاری کلاس ها در بیمارستان از خوابگاه به خوابگاه کاشانی که در داخل شهر هست می روند و نزدیک بیمارستان اقامت پیدا می‌کنند اما دخترها کماکان در مجتمع آموزشی "رحمتیه" می‌مانند که حدودا با ماشین یک ربع ساعت تا شهر فاصله دارد.


وی با تاکید بر اینکه خوابگاه‌های دانشگاه از نظر تاسیسات و امکانات بسیار ضعیف هستند، اظهار می‌کند: در حال حاضر با وجود اینکه شهرکرد به شدت سرد شده اما هنوز امکانات گرمایشی ایجاد نشده است.  


این دانشجو در خصوص فوت دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد اظهار می دارد: اتفاقی که افتاد در خوابگاه بهارستان موضوع نشت گاز بوده است و یکی از دانشجویان دختری که داخل حمام بوده است فوت می‌کند و این خبر اولیه است که به ما داده‌اند.


وی می افزاید: ما بارها این موضوع را به اطلاع مسئولین دانشگاه رسانده‌ایم که ما اینجا نیاز به امکانات پزشکی داریم و زمانیکه از سطح شهر دور هستیم وقتی مشکلی برای ما به وجود بیاید دچار مشکل خواهیم شد اما توجهی از طرف مسئولین به ما نشده است.  


علی ادامه می دهد: مدتی پیش نیز یکی از دانشجویان دندانپزشکی ترم دو ایست قلبی کرد و به کمک یکی از اساتید که به طور اتفاقی در آن جا حضور داشتند احیا شد و نجات پیدا کرد اما اگر آن استاد حاضر نبودند آن دانشجو نیز جان خود را از دست داده بود.  


این دانشجوی پزشکی ادامه می دهد: متاسفانه اینجا کسی به فکر ما نیست و هیچ درمانگاه و اورژانسی وجود ندارد و بارها این مطالب گفته شده است ولی رسیدگی نشده است.
 






بوی گاز در حمام خوابگاه استشمام می‌شد


"زرگل" دانشجویی دختری که در محل خوابگاه حضور داشته است با ارسال پیامی به ایسنا می گوید: سئوال ما این است که چرا باید دانشجوی ترم 9 پزشکی که کلاس‌هایش در محل خوابگاه تشکیل نمی‌شود در خوابگاه حضور داشته باشد و این اتفاق برای او بیفتد و اینکه چرا دانشجویان پسر می‌توانند از ترم 5 به بعد به خوابگاهی در سطح شهر بروند و دانشجویان دختر این امکان را ندارند.  


این دانشجو ادامه می‌دهد: در خوابگاه حتی یک اورژانس نیست که وقتی دانشجویی بیمار می‌شود بتوانند او را سریع به بیمارستان برسانند، گویی در وسط بیابان خوابگاه ساخته‌اند و حداقل کلینیک کوچکی هم در اینجا دایر نکرده‌اند که اگر مشکلی ایجاد شد بتوانند دانشجویان را نجات دهند.


این دانشجو در توضیح چگونگی حادثه اظهار کرد: دانشجوی متوفی در حمام بوده است و بعد یکی از دوستان ما به اسم زهرا هم خواسته است که به حمام برود و وقتی به سمت حمام می‌رفته بوی گاز را متوجه شده است و حس می‌کرده که حالش بد می شود. سپس یکی دیگر از دوستانمان را صدا می زند و وقتی سعی می‌کنند در حمام را باز کنند متوجه می‌شوند یک نفر در آنجا افتاده است.


وی ادامه می دهد: دوستان ما می‌گویند کسی حاضر نشده است این دانشجو را از حمام بیرون بیاورد و دخترها دست و پای او را گرفته و بیرون آورده‌اند و آن طور که دوستان ما می‌گویند ظاهرا بدنش سرد بوده است.  


این دانشجو اظهار می‌کند: دختران دانشجویی که او را در این وضع دیده اند حالشان به شدت بد بود و خیلی گریه کردند.


یکی دیگر از دانشجویان اظهار می دارد: من خودم در حمام بودم و بو را استشمام کردم و می‌توانم بگویم این دانشجو به علت مسمویت ناشی از گازگرفتی فوت شد.


وی ادامه می دهد: مسئول تعمیر تاسیسات نیز در محل حضور نداشت و بعد از نیم ساعت آمد.بعد از گذشت یک ربع نیز اورژانس در محل حاضر شد.


این دانشجو ادامه داد: دیشب بوی گاز کاملا محسوس بود و دوشب پیش نیز بوی گاز استشمام می‌شد. سال گذشته نیز طبقه دوم اتفاقی مشابه اتفاق اخیر افتاد و بوی گاز استشمام شده بوده که با اطلاع رسانی دانشجویان مشکل همان موقع برطرف شد.


بر اساس اطلاعاتی که دانشجویان خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در اختیار ایسنا قرار دادند شب گذشته بازپرس در محل حادثه حاضر شده و جزئیات ماجرا را بررسی کرده است.


اظهارات دانشجویان در حالی مطرح می‌شود که پزشکی قانونی هنوز علت مرگ این دانشجو را اعلام نکرده است. 


درپی فوت دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با صدور پیامی ضمن تسلیت این ضایعه ناگوار، به مسئولان این دانشگاه دستور داد هرچه سریعتر علت مرگ این دانشجو را بررسی و نتیجه را گزارش کنند.


منبع: ایسنا


تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن