تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871040809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوبخت: گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی را به اطلاع مردم می‌رسانیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نوبخت: گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی را به اطلاع مردم می‌رسانیم
سخنگوی دولت با بیان این که رئیس‌جمهور به سازمان برنامه و بودجه ماموریت داده که هر شش ماه گزارش عملکرد وزارتخانه‌ها را اعلام کند، گفت: این آمادگی را داریم که این گزارش را به مردم هم اطلاع‌رسانی کنیم.
آفتاب‌‌نیوز : محمدباقر نوبخت در گفت‌وگوی تلویزیونی با موضوع ابلاغ اولویت‌های برنامه‌های وزرا توسط رئیس‌جمهور، اظهار کرد: رئیس‌جمهور در چارچوب برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی نظام مثل سیاست اقتصاد مقاومتی، برنامه‌های خود را برای پاسخگویی به مطالبات مردم به مجلس ارسال کرد. در کنار آن تیم دولت نیز ترمیم شد و افراد برجسته‌ای انتخاب شدند تا به رئیس‌جمهور کمک کنند تا دولت به مطالبات مردم پاسخ دهد.


وی در ادامه افزود: مطالبات و خط‌مشی‌های دولت به وزرا اعلام شد و هر یک از وزرا نیز برنامه‌های خود را در چارچوب کلی برنامه‌های دولت ارائه کرده‌اند و مجلس پس از بررسی این برنامه‌ها به وزرا رای اعتماد داد. اکنون وزرا باید دستورالعمل‌های اجرایی برنامه‌های خود را ارائه کنند و رئیس‌جمهور از وزرا مطالبه کرده است طی دو ماه این برنامه‌ها را تهیه و ارائه کنند.


سخنگوی دولت همچنین ادامه داد: رئیس‌جمهور همچنین به سازمان برنامه و بودجه ماموریت داده است که بر عملکرد برنامه‌های وزرا نظارت داشته باشد و گزارش این عملکرد را هر شش ماه اعلام کند. رئیس‌جمهور به مردم وعده و اطمینان داده که مطالبات آنها را اجرایی می‌کند بنابراین ما نباید یک لحظه هم غفلت کنیم. رئیس‌جمهور نسبت به تعهدات خود به مردم بسیار مُصر و موجد است و از همه ابزارها برای تحقق وعده‌هایی که داده استفاده می‌کند.


وی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور به وزرا ضمیمه‌هایی را داده و اولویت‌های آنها را مشخص کرده است، خاطرنشان کرد: شفافیت مالی، سلامت نظام اداری، بهبود دسترسی همگان به اطلاعات، اجرای مرّ قانون، شایسته‌سالاری و استفاده از زنان و جوانان شایسته، ملاک قرار دادن منشور حقوق شهروندی و حفاظت از محیط‌زیست در اولویت‌های هر وزارتخانه مطرح شده است.


نوبخت در مورد نحوه ارزیابی از اجرای این اولویت‌ها گفت: به طور مثال سازمان برنامه و بودجه باید لیست انتصاب‌های وزارتخانه‌ها را گرفته و ارزیابی کند چقدر بین شغل و شاغل انتصاب وجود دارد یا مثلا برای شفافیت اطلاعات باید دستگاه‌ها سامانه‌ای برای اطلاع‌رسانی به مردم طراحی کند و ما باید بعد از شش ماه ببینیم این سامانه تشکیل شده است یا خیر؟ یا ببینیم حقوق شهروندی توسط دستگاه‌ها رعایت شده است یا خیر یا دستگاه‌ها گزارش دهند. در اجرای طرح‌های خود به چه میزان ملاحظات زیست‌محیطی را رعایت کرده‌اند؟


وی همچنین تصریح کرد: رئیس‌جمهور معتقد است باید از زنان و جوانان شایسته در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور یا معاون وزیر استفاده کرد. ما در سازمان برنامه و بودجه کنترل می‌کنیم که چگونه از زنان و جوانان استفاده شده است. رئیس‌جمهور همچنین در استفاده از قومیت‌ها و مذاهب مختلف در سطوح مختلف مدیریت تاکید دارد.


نوبخت در ادامه در مورد نحوه نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها اظهار کرد: ما بر بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد دستگاه‌ها تاکید داریم و در بودجه ۹۷ این مساله را مدنظر قرار داده‌ایم. یعنی بودجه دستگاه‌ها براساس میزان عملکرد آنها اختصاص می‌یابد. از این طریق می‌توان بر عملکرد دستگاه‌ها اعمال نظارت داشته باشیم. وقتی بودجه براساس میزان عملکرد اختصاص یابد ممکن است حتی میزان آن از سال قبل هم کمتر باشد. بهترین نظارت بر دستگاه‌ها پول دادن براساس عملکرد آنهاست.


سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که آیا گزارش عملکرد دستگاه‌ها به اطلاع مردم رسانده می‌شود، گفت: ما چیز پوشیده‌ای برای مردم نداریم و وقتی طبق منشور حقوق شهروندی برای مردم حقوقی قائل می‌شویم باید به آن عمل کنیم. یکی از این حقوق دسترسی آزاد مردم به اطلاعات است و من این آمادگی را دارم که هر شش ماه گزارش عملکرد دستگاه‌ها را به مردم ارائه کنم البته من در حال حاضر هم هر هفته در نشست خبری به سوالات رسانه‌ها پاسخ داده و هفته به هفته گزارش عملکرد دولت را ارائه می‌کنم.


وی ادامه داد: همکاران من در کابینه افراد بسیار مجدی هستند و همانطور که رئیس‌جمهور خود را به موظف به پاسخگویی به مردم می‌داند وزرا هم برای خود چنین تکلیفی را فرض می‌دانند. وزرا افراد شایسته و با احساس مسوولیت هستند. به هر حال رئیس‌جمهور به مجلس و مردم تعهداتی دارد و هرگاه احساس کند کابینه به ترمیم نیاز دارد این کار را انجام می‌دهد. همانطور که در دولت یازدهم کابینه ترمیم شد و هم استانداران تغییر کردند. محصول همه این فعالیت‌ها باید منجر به رفاه بیشتر و بهبود معیشت مردم شود.


نوبخت در پایان گفت: من از رسانه ملی و مطبوعات خواهش می‌کنم که اقدامات دولت را دنبال کرده و به اطلاع مردم برسانند. مثلا ما می‌گوییم به ۲۵ هزار واحد تولیدی تسهیلات داده‌ایم و به ۵۰ هزار واحد نداده‌ایم اما رسانه ملی به سراغ آن ۵۰ هزار واحد می‌رود و گزارشی تهیه می‌کند که دولت کمک به واحدهای تولیدی نکرده است؛ در حالی که ما اعلام کرده‌ایم که به ۲۵ هزار واحد کمک کرده‌ایم. رسانه‌ها باید اقداماتی که دولت انجام داده را به اطلاع مردم برسانند و البته بر عملکرد دولت هم نظارت داشته باشند.
منبع: ایسنا 




۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن