تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860424235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوآوری و کارآفرینی دو شاخصه توسعه اکوسیستم گردشگری


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نوآوری و کارآفرینی دو شاخصه توسعه اکوسیستم گردشگری
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی درسخنان خود در مجمع سازمان جهانی گردشگری، استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات را لازمه سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های گردشگری و توانمند‌سازی بخش‌های خصوصی دانست.


به‌ گزارش عصرایران به نقل از روابط‌ عمومی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری امروز چهارشنبه 22 شهریور در نشست وزارتی مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری ملل متحد با طرح این سوال که «چگونه گردشگری به بخشی جدایی‌ ناپذیر از ساختار حکومتی برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار تبدیل شده و به‌طور مؤثری در برنامه‌های ملی توسعه به‌کار گرفته می‌شود؟» سخنرانی خود را آغاز کرد.


معاون رئیس‌جمهورحضور در مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری ملل متحد را فرصتی ارزشمند برای دستیابی به راهکارهای مشترک در جهت توسعه پایدار برمحور گردشگری عنوان کرد و افزود: گردشگری دردنیای امروز به‌ عنوان یک ابزار کارآمد برای توسعه شناخته شده اما این که چگونه توان بالقوه این صنعت غیرمتمرکز، بین‌بخشی و ناهمگن را به نیروی محرکه‌ای برای رشد فراگیر و پایدار با تأثیر مثبت بر اقتصادهای محلی تبدیل کنیم چالشی است که امروزه مورد توجه قرار گرفته است.


مونسان با بیان اینکه ادبیات محدود موجود درباره رشد فراگیر گردشگری بیشتر بر توزیع عادلانه‌تر ارزش افزوده و اشتغال ناشی از گردشگری در میان جوامع محلی، شرکت‌ها و مقاصد متمرکز شده است فراگیر بودن مدیریت گردشگری را به عنوان محور سخنرانی خود مطرح کرد.


معاون رییس جمهور گفت: گام بسیار مهم اما اولیه به‌سوی مدیریت فراگیر گردشگری، اتخاذ رویکرد یکپارچه از سوی تمام نهادهای دولتی برای شکل‌دهی و اجرای سیاست‌های گردشگری است که مستلزم توسعه یک ساختار قوی همکاری میان نهادهای بخش خصوصی و دولتی است.


 مونسان اظهار کرد: توسعه یک اکوسیستم گردشگری مبتنی بر نوآوری و کارآفرینی همراه با سرمایه‌گذاری قاعده‌ مند بر روی سرمایه های انسانی گام بعدی است که باید با هدف ایجاد نهادهای گردشگری فراگیر صورت پذیرد.


وی با بیان اینکه موضوع روز جهانی گردشگری در سال 2018 گردشگری و تحول دیجیتال است تاکید کرد: امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باید بیشتر از همیشه برای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های گردشگری و همچنین توانمند‌سازی بخش‌های خصوصی و داوطلبانه به‌کار گرفته شود.


رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری درپایان به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران از سازمان جهانی گردشگری ملل متحد برای مشارکت مستمر در ترویج توسعه گردشگری پایدار تقدیر کرد و تلاش همگانی را لازمه دستیابی به گردشگری فراگیرتر و مسئولیت‌ پذیری برای نسل‌های آینده عنوان کرد.


تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - 13 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن