تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871740592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنان سوری می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند اما بانوان ایرانی نه؟!+توضیح یک نماینده


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: زنان سوری می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند اما بانوان ایرانی نه؟!+توضیح یک نماینده
سفارت کشور سوریه در ایران از بانوان و مردان سوری خواسته با ارائه پاسپورت کشورشان خود برای دیدار سوریه با ایران به ورزشگاه آزادی بیایند.
آفتاب‌‌نیوز : عصر امروز (سه شنبه) دیدار تیم های ملی ایران و سوریه از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه آزادی برگزار می شود. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، این دیدار برای سوری ها حکم صعود به جام جهانی را دارد و اگر بتوانند از سد تیم بدون شکست ایران عبور کنند، شاید بلیت روسیه را رزرو کنند. مسئولان این کشور جوایز و پاداش های مختلفی را برای بازیکنان این تیم در نظر گرفته اند.



زنان سوری می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند اما بانوان ایرانی نه؟!+توضیح یک نماینده



سفارت سوریه در تهران هم از هموطنان خود در ایران درخواست کرده امروز در ورزشگاه آزادی حضور داشته باشند و از تیمشان حمایت کنند. به همین منظور حتی از بانوان هم خواسته شده با ارائه پاسپورت سوری خود به آزادی بیایند و از سهمیه این تیم برای حمایت کشورشان استفاده کنند.


حضور بانوان کشور مهمان در ورزشگاه آزادی مختص این دیدار نیست و در همه بازی ها بین المللی بانوان با رعایت شئونات اسلامی می توانند وارد ورزشگاه شوند.



زنان سوری می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند اما بانوان ایرانی نه؟!+توضیح یک نماینده



حساسیت نسبت به این اتفاق از زمانی افزایش یافته که سایت بلیت فروشی برخلاف هماهنگی های صورت گرفته امکان تهیه بلیت را برای بانوان هم فراهم کرد و تعدادی زیادی از زنان علاقمند ایرانی هم بلیت خریداری کردند اما بعد از گذشت چند ساعت فدراسیون فوتبال شرایط حضور بانوان را رد کرد و بلیت های خریداری شده باطل و اعلام شد که به زودی مبالغ دریافت شده عودت داده می شود.


به نوشته جماران، همچنین فدراسیون فوتبال هم برای برگزاری هر چه بهتر جشن صعود ایران به جام جهانی طبقه دوم ورزشگاه را رایگان اعلام کرد تا سکوی خالی در این ورزشگاه وجود نداشته باشد.


** پیامک ارسالی برای خانم های ایرانی که بلیت مسابقه ایران و سوریه را خریداری کرده بودند:



زنان سوری می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند اما بانوان ایرانی نه؟!+توضیح یک نماینده



صدور مجوز حضور برخی نمایندگان زن در استادیوم آزادی؛
سلحشوری: مخالف حضور گزینشی زنان در ورزشگاه‌ها هستم 
 
به گزارش آفتاب‌نیوز، رئیس فراکسیون زنان مجلس از صدور مجوز حضور برخی نمایندگان زن در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی ایران و سوریه خبر داد و در عین حال گفت که همچنان معتقد است تا وقتی امکان حضور آزادانه همه زنان در ورزشگاه ها میسر نشده، مخالف اینگونه حضور گزینشی زنان است.


پروانه سلحشوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز از طرف وزارت ورزش به بنده و برخی دیگر از خانم‌های نماینده مجلس، اطلاع دادند که مجوزی جهت حضورمان در استادیوم آزادی برای تماشای مسابقه فوتبال ایران و سوریه صادر شده است. اما من همانگونه که در زمان بازی‌های والیبال هم حضور گزینشی در ورزشگاه را نپذیرفتم، اعلام کردم که مخالف این نحوه برخورد با حضور زنان در ورزشگاه هستم و امروز هم به استادیوم آزادی نخواهم رفت.


وی افزود: تا زمانی که دختران این کشور برای دیدن یک بازی مجبورند با پوشش پسرانه و هزار مشکل خود را به ورزشگاه‌ها برسانند، من به عنوان نماینده این مردم دوست ندارم با یک مجوز خاص در ورزشگاه حاضر شوم و شخصا این نوع برخورد وزارت ورزش با موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها را نمی پسندم.





۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن