تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871831351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هکرها میلیون‌ها حساب کاربری اینستاگرام از جمله حساب برخی افراد مشهور را هک کرده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:الف: هکرها میلیون‌ها حساب کاربری اینستاگرام از جمله حساب برخی افراد مشهور را هک کرده‌اند

تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۶
اوایل این هفته؛ یک گروه هکری با استفاده از یک باگ در برنامه اینستاگرام؛ توانستند با مخدوش کردن شماره تلفن و آدرس ایمیل حساب‌های کاربری؛ به اطلاعات شخصی درون این حساب‌ها دسترسی پیدا کرده و ضمن سرقت برای فروش و باج‌گیری استفاده کنند. هکرها مدعی هستند که حساب کاربری ۶ میلیون نفر را هک کردند. این هکرها عمدا به سراغ حساب‌های کاربری افراد مشهور و به خصوص مشاهیر با حساب «تأیید شده» در اینستاگرام رفتند و سعی کردند اطلاعات شخصی با ارزش آن‌ها مانند عکس‌های خانوادگی و خصوصی را پیدا و به سرقت ببرند. دو روز پیش؛ حساب کاربری اینستاگرام سلنا گومز هک شده است. از دیگر حساب‌های کاربری سلبریتی که هک شده؛ صفحه جاستین بیبر خواننده و بازیگر معروف کانادایی است که ۱۲۵ میلیون فالوور دارد. هکرها در فهرستی که به سایت Daily Beast داده‌اند؛ نام هزار حساب کاربری را فاش کردند که در میان‌شان چندین شخصیت معروف و چهره شناخته شده در حوزه‌هایی مانند خوانندگی، بازیگری، ورزش و افراد رسانه‌ای مشهور دیده می‌شود. به علاوه، هکرها مدعی هستند که حساب‌های کاربری برخی از کاربران نامعتبر و شناخته نشده را نیز مخدوش و اطلاعات‌شان را به سرقت بردند و اکنون به قیمت ۱۰ دلار روی شبکه‌های بیت‌کوین به فروش می‌رسانند. اینستاگرام طی یک نامه رسمی؛ وجود باگ امنیتی در نرم‌افزار خود را پذیرفته است و می‌گوید اگرچه نمی‌دانند چه تعداد حساب کاربری هک شده است ولی درصد آن‌ها بسیار پایین است. در حالی مدیران اینستاگرام مدعی هستند درصد کمی از کاربران این شبکه اجتماعی هک شده‌اند که نسبت ۶ میلیون کاربر در میان ۷۰۰ میلیون کل کاربران اینستاگرام عدد کوچکی نیست. به‌خصوص، وقتی داریم درباره اطلاعات شخصی و خصوصی افراد معروف صحبت می‌کنیم. از سوی دیگر؛ سایت فروش اطلاعات Doxagram از کار افتاده است. هنوز مشخص نیست که دان شدن این سایت توسط اینستاگرام برای جلوگیری از فروش اطلاعات کاربران بوده یا اتفاق دیگری رخ داده است. اینستاگرام هنوز درباره این موضوع اظهارنظر نکرده است. هکرها شماره تلفن و ایمیل کاربران هک شده را دارند و در صورتی که نتوانند اطلاعات‌شان را در بازار و سایت‌های زیرقانونی و زیرزمینی بفروش برسانند؛ می‌توانند از طریق باج‌گیری و تماس مستقیم با کاربران و چهره‌های معروف؛ آن‌ها را تهدید کنند. اینستاگرام یک شبکه اجتماعی اشتراک عکس بسیار محبوب و پرمخاطبی است. به‌خصوص اینکه سلبریتی‌ها در این شبکه اجتماعی حسابی فعال هستند و بدون در نظر گرفتن موارد امنیتی یا ضعف‌هایی که ممکن است این نرم‌افزار داشته باشد؛ اطلاعات شخصی و تصاویر خصوصی خود را منتشر می‌کنند. همین موضوع؛ اینستاگرام را به یک هدف بالقوه برای هکرها تبدیل کرده است.  







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن