تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833443136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی روس‌ها از توافقنامه ژنرال‌های ترکیه و ایران بدون حضور روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


روس‌ها از سفر سرلشکر باقری به آنکارا و دیدرا با مقامات ترکیه ناراحت هستند
نگرانی روس‌ها از توافقنامه ژنرال‌های ترکیه و ایران بدون حضور روسیه
دیدار اخیر سرلشکر باقری با همتای ترک خود مهم است چرا که ژنرال‌های ایران و ترکیه در ۲۵ سال گذشته به طور رسمی دیدارهای زیادی با یکدیگر نداشته‌اند. روزنامه «پراودا» قدیمی‌ترین روزنامه چاپ روسیه که پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تریبون اصلی حزب کمونیست شوروی بود و اکنون جانب ولادیمیر پوتین رییس جمهوری آن کشور را می‌گیرد در مقاله‌ای تحلیلی استدلال کرده است که توافق‌نامه نظامی اخیر میان ایران و ترکیه پس از دیدار سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با همتای ترک‌اش در آنکارا به ضرر روسیه خواهد بود.
روز نو : دیدار اخیر سرلشکر باقری با همتای ترک خود مهم است چرا که ژنرال‌های ایران و ترکیه در ۲۵ سال گذشته به طور رسمی دیدارهای زیادی با یکدیگر نداشته‌اند.
 روزنامه «پراودا» قدیمی‌ترین روزنامه چاپ روسیه که پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تریبون اصلی حزب کمونیست شوروی بود و اکنون جانب ولادیمیر پوتین رییس جمهوری آن کشور را می‌گیرد در مقاله‌ای تحلیلی استدلال کرده است که توافق‌نامه نظامی اخیر میان ایران و ترکیه پس از دیدار سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با همتای ترک‌اش در آنکارا به ضرر روسیه خواهد بود. 


به گزارش روز نو ، این روزنامه می‌نویسد: ژنرال‌های ترکیه و ایران موافقت کردند. سرلشکر باقری با هولیسی اکار همتای ترک‌اش دیدار کرد تا همکاری‌های نظامی میان دو کشور گسترش یابد. ترکیه و ایران در مورد بشار اسد رییس‌جمهوری سوریه موضع متفاوتی دارند اما منافع آنان در مورد عراق هماهنگ است: هیچ یک از آن دو کشور خواستار استقلال اقلیم کردستان عراق نیستند. برای قرن‌ها شاهان ایران و سلاطین ترکیه خواستار کنترل بر مسیرهای راهبردی تجارت بین‌النهرین و قفقاز بوه‌اند. در قرن بیست و یکم آنکارا و تهران تصمیم گرفته‌اند که با یکدیگر نجنگند اما توافق مسالمت‌آمیزی درباره همکاری در پاره‌ای مسائل که با یکدیگر منافع هماهنگی دارند داشته باشند. 


نگرانی روس‌ها از توافقنامه ژنرال‌های ترکیه و ایران بدون حضور روسیه


دیدار اخیر سرلشکر باقری با همتای ترک خود مهم است چرا که ژنرال‌های ایران و ترکیه در ۲۵ سال گذشته به طور رسمی دیدارهای زیادی با یکدیگر نداشته‌اند. دیدار روحانی و اردوغان روسای‌جمهوری ایران و ترکیه در تاریخ ۱ مارس در سال ۲۰۱۷ میلادی در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اقتصادی در اسلام آباد پشت درهای بسته حدود یک ساعت در هتل طول کشید اما گفته شد که روسای‌جمهوری دو کشور درباره فرصت‌های مشترک برای همکاری در حوزه‌های سیاسی، نظامی و انرژی با یکدیگر به توافق رسیده‌اند. در نتیجه، آن دیدار زمینه‌ساز دیدار بعدی مقام‌های ارشد نظامی ترکیه و ایران در ۱۷ اگوست و امضای توافق‌نامه شد. 


پراودا در ادامه درباره علت احساس خطر از بهبود روابط ایران و ترکیه می‌نویسد: نخست و مهمتر از همه آن که ایران، ترکیه و روسیه پیشتر درباره سوریه برای ایجاد مناطق تنش‌زدایی‌شده به توافق رسیده بودند با این حال، ژنرال‌های ایرانی و ترک اخیرا به طور دوجانبه و بدون روسیه نقشه راه را تعیین کرده‌اند تا عملیات نظامی در سوریه انجام دهند.


در نگاه نخست ایران و ترکیه اهداف متفاوتی در سوریه دارند. اردوغان بارها خواستار کناره‌گیری اسد از قدرت شده است در حالی که ایران مانند روسیه اسد را رییس‌جمهوری مشروع سوریه می‌داند و از ارتش سوریه حمایت می‌کند. در عین حال، اردوغان متوجه شد که مذاکره با ایران ممکن است؛ آن هم در مورد شورشیان کرد در سوریه.


آنکارا هنوز به دلیل عدم اعتماد واشنگتن به آن کشور و حمایت از شبه‌نظامیان کرد سوریه شوکه شده است. امریکا در دوران ترامپ نیز بار دیگر نشان داد که در مورد مسئله کردها با ترکیه متحد نیست. رهبر ترکیه مذاکرات پیچیده‌ای را با امریکایی‌ها داشته و به زودی جیمز متیس وزیر دفاع امریکا به انکارا سفر خواهد کرد.


نگرانی روس‌ها از توافقنامه ژنرال‌های ترکیه و ایران بدون حضور روسیه


تهران و انکارا درباره مسئله کردها رویکرد مشابهی دارند. هر دو کشور نگران تبدیل‌شدن اقلیم کردستان به یک کشور و تهدید ثبات در ترکیه، سوریه، عراق و ایران هستند و این چیزی است که ترکیه و ایران نمی‌توانند تحمل کنند. علاوه بر این هر دو کشور به همکاری در استخراج و انتقال نفت و گاز علاقه‌مند هستند.


یکی از مهم‌ترین نتایج نشست بین روسای جمهوی ترکیه و ایران در اسلام‌آباد توافق در مورد مشارکت آنکارا در توسعه میادین نفت و گاز در ایران بود. در ۱۵ آگوست سال ۲۰۱۷ میلادی شرکت‌های روس، ترک و ایرانی قراردادی را برای توسعه میادین نفت و گاز ایران امضا کردند. هزینه قرارداد هفت میلیارد دلار تخمین زده شده است و کنسرسیومی برای توسعه چهار میدان در ایران برای تولید روزانه ۱۰۰ هزار بشکه در نظر گرفته شده است. کارشناسان برآورد کرده‌اند که ذخائر آن میدان ۱۰ میلیارد بشکه نفت و ۷۵ میلیارد متر مکعب گاز است.


کارشناسان می‌گویند که توسعه استخراج گاز طبیعی از میادین ایران می‌تواند سبب شود تا ترکیه بیش از ۱۵۰ سال گاز در اختیار داشته باشد که می‌تواند میزان صادرات روسیه به ترکیه را کاهش دهد. اکنون ایران به عنوان رقیب گازپروم روسیه در بازار ترکیه عمل می‌کند. ترکیه مصمم است که به محور صادرات نفت و گاز از دریای خزر به اسیای مرکزی و خاورمیانه به بازار اروپا تبدیل شود. به همین خاطر است که اردوغان امیدوار است که بتواند ایران را متقاعد سازد تا خط لوله گازی در خاک خود ایجاد کند که ترکیه بتواند گاز را با عبور از ترکمنستان، ازبکستان و قزاقستان به اروپا برساند». 


این روزنامه در پایان می‌نویسد: اردوغان رییس‌جمهوری ترکیه یک بازی ژئوپولیتیک پیچیده را آغاز کرده است. ترکیه به ایران نیاز دارد تا با تهدید جدایی‌طلبان کردستان مخالفت و مقابله کند و دوم آن که به تدریج از نظر واردات گاز ایران را جایگزین روسیه کند. 


آفتاب نيوز




تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن