واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
نزدیکان قالیباف و جبهه پایداری در وزارت بهداشت دولت روحانی چه می کنند؟
آیا وزیر بهداشت پیام رای مردم در انتخابات را شنیده است؟
خبرها حاکی از قطعی شدن معرفی حسن قاضی زاده هاشمی به مجلس برای پست وزارت بهداشت به مجلس است، انتخابی که صدای برخی از نمایندگان مجلس و حامیان دولت را درآورده و از این انتخاب حسن روحانی اظهار نارضایتی کرده اند، زیرا اعتقاد دارند که قاضی زاده به همراه معاونانش یعنی دیناروند و ایازی متمایل به جبهه پایداری و حلقه یاران قالیباف هستند که از گروه های تندرو اصولگرایان به شمار می روند.
روز نو : امیرحسین امیرفیض:خبرها حاکی از قطعی شدن معرفی حسن قاضی زاده هاشمی به مجلس برای پست وزارت بهداشت به مجلس است، انتخابی که صدای برخی از نمایندگان مجلس و حامیان دولت را درآورده و از این انتخاب حسن روحانی اظهار نارضایتی کرده اند، زیرا اعتقاد دارند که قاضی زاده به همراه معاونانش یعنی دیناروند و ایازی متمایل به جبهه پایداری و حلقه یاران قالیباف هستند که از گروه های تندرو اصولگرایان به شمار می روند.
ژ
به گزارش سایت روزنو ، حسن قاضی زاده که در کابینه گذشته حسن روحانی و در فضای مجلس پیشین به عنوان وزیر بهداشت رای اعتماد مجلس را به دست آورد به عنوان اولین تغییرات رسول دیناروند معاون وزیربهداشت احمدی نژاد را حفظ و ایازی معاون قالیباف را به عنوان معاون جدید وزارت خانه تحت نظر خویش برگزید، ابتدا کمی به شخص حسن قاضی زاده می پردازیم و سپس به بررسی معاونین وی که نام برده شدند خواهیم پرداخت.
ناظران سیاسی شخص خود قاضی زاده را هرچند غیرمستقیم ، متمایل به اصولگرایان می دانند هر چند که خود قاضی زاده بارها اعلام کرده است که وابستگی سیاسی به جناح ها ندارد اما حرف وی با عملش و آنچه از اطرافیانش برآیند می شود در این ضمینه همخوان نیست.
حسین قاضی زاده هاشمی برادر بزرگترِ حسن قاضیزاده هاشمی، نمایندهٔ دورههای دوم و سوم مجلس شورای اسلامی ایران بوده است؛ و همچنین پسرعموی سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، یعنی نمایندهٔ مشهد و عضو جبهه پایداری نیز هست.
این سخنگوی جبهه پایداری از حامیان اصلی قاضیزاده هاشمی برای وزارت بهداشت، در مجلس نهم ایران بود. پسر عموی دیگر حسن قاضیزاده هاشمی، سید احسان قاضیزاده هاشمی نیز در انتخابات مجلس دهم از طرف ائتلاف بزرگ اصولگرایان شرکت کرد که تأیید صلاحیت شده و رأی آورد و به همراه دیگر پسرعموی وی یعنی امیرحسین قاضیزاده هاشمی عضو و سخنگوی جبههٔ پایداری، هر دو پسرعموی قاضیزادهٔ هاشمی وزیر بهداشت در مجلس دهم نیز، حضور داشتند.
بنابراین ارادت خاندان قاضی زاده هاشمی به جبهه پایداری قابل انکار نیست! اما از معاونین قاضی زاده به ۲ نمونه دیناروند و ایازی اشاره می کنیم:
زمانی که در سال ۹۲ با روی کار آمدن حسن روحانی قاضی زاده وزیر بهداشت گردید، رسول دیناروند یعنی معاون کامران باقری لنکرانی که وزیر بهداشت دولت احمدی نژاد بود را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب کرد، انتصابی غیرقابل باور و عجیب که برای افرادی که به روحانی در انتخابات رای داده بودند تا کل افراد حاضر در کابینه و دولت احمدی نژاد و در مجموع کل اصولگرایان از کند و تند را از مجموعه دولت و مقام های دولتی کنار بگذارند.
انتخاب دیگر قاضی زاده سیدمحمد هادی ایازی به عنوان قائم مقام وزیر در امور مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریههای حوزه سلامت کشور بود، اما ایازی کیست؟
وی کارشناس ارشد جغرافیای سیاسی از دانشگاه آزاد، کارشناس ارشد و دارای دکترای علوم دفاعی و امنیت ملی از دانشگاه امام حسین است، وی در سوابقش آمده:
معاونت نیروی انسانی ـ نیروی مقاومت بسیج،
معاونت نیروی انسانی و آموزش ـ نیروی انتظامی،
مشاور عالی شهردار تهران یعنی قالیباف در امور برنامه ریزی و اجرایی و رییس گروه مشاوران قالیباف در شهرداری تهران و معاون فرهنگی- هنری و اجتماعی و سخنگوی شهرداری تهران.
همانطور که ملاحظه می شود آقای ایازی به جز سوابق امنیتی و نظامی و یار گرمابه و گلستان بودن قالیباف، سمت مربوطی به وزارت بهداشت بر عهده نداشته است، به گفته یاران قالیباف، زمانی که وی در شهرداری تهران بوده است نقش دست راست قالیباف را بر عهده داشته است.
اگر استدلال و دلایل حسن روحانی در انتخاب وزرا دولت پیشین خود مبنی بر بسته بودن دستش در چیدن کابینه به علت مخالفت مجلس گذشته با انتخاب های واقعی اش را بپذیریم، اکنون که مجلس هم سو با دولت وجود دارد کدام بهانه را از سوی رئیس جمهور جهت چنین انتخاب هایی باید بپذیریم؟
در حالی بارها قاضی زاده هاشمی ابراز کرده که وابستگی به جناح خاصی ندارد ولی همین انتصاب های او در وزارت بهداشت دولت روحانی نشان می دهد که او به کدام جناح نزدیک است!
مردم در انتخابات به روحانی رای نداده اند که وی وزارت خانه ها را به اطرافیان اصولگرایانی آن هم از جنس جبهه پایداری دهد و آنان نیز مسئولین و معاونینی را انتخاب کنند که یا در دولت احمدی نژاد سمت داشته اند و یا از حلقه یاران اصولگرایانی همچون قالیباف باشند که بیشترین تخریب ها را علیه دکتر روحانی داشته است.
مردم اگر می خواستند کابینه دولت اینگونه باشد دیگر نیازی به رای دادن به روحانی نداشتند و می توانستند برای رسیدن به چنین کابینه ای ابراهیم رئیسی یا قالیباف را به ریاست جمهوری برگزینند!
مگر روحانی پیام و صدای مردمی که به وی رای داده اند را نشنیده است؟ به راستی روحانی چرا چنین انتخاب هایی جهت پست وزارت و در اختیار گذاردن چنین جولانگاهی به حلقه های وابسته به چنین گروه ها و افرادی که می خواهند سر بر تن اصلاحات و دولت تدبیر و امید نباشد و از هر سنگ اندازی و تهمت و افترا و توهین و مخالفت فروگذار نمی کنند ، می کند سر در نمی آوریم!
یکی از مواردیکه وزیر بهداشت تبلیغات وسیعی روی آن می کند طرح تحول سلامت است که اجرای این طرح با صرف بودجه دولت به سرانجام رسیده است و اجرای آن به وجود داشتن فرد خاصی بستگی ندارد و دکتر روحانی با انتخاب یک وزیر همراه با مطالبات مردم هم می تواند این طرح را اجرا کند و وزیری در کابینه اش نداشته باشد که هر روز با درگیری رسانه ای با وزرای دیگر برای دولت حاشیه سازی کند و برای مخالفان دولت خوراک تهیه کند تا هر بیشتر دولت روحانی را تخریب کنند.
امید است که رییس جمهور در این فرصت کوتاه معرفی کابینه که برخی قهر و ناز برای قبول وزارت می کنند وزیری شایسته و همراه با نظر مردم برای وزارتخانه بهداشت انتخاب کند.
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]