تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864781205




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نام: علی دایی/ اتهام: بی‌تعصب و پول‌پرست


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: هجمه سنگین علیه کسی که حقش را می‌خواهد نام: علی دایی/ اتهام: بی‌تعصب و پول‌پرست
نام: علی دایی/ اتهام: بی‌تعصب و پول‌پرست

هر چقدر هم که علی دایی را دوست نداشته باشیم، نمی‌توانیم حق را به او ندهیم وقتی می‌گوید: فیفا با کسی شوخی ندارد اما ما اینجا همه چیز را به شوخی گرفته‌ایم. به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، در این فوتبال، علی دایی همیشه متهم بوده به پولکی بودن اما چند نفر از ما اگر جای او بودیم، پول‌مان را می‌بخشیدیم؟ ایراد از دایی نیست که پول قراردادش را از پرسپولیس طلب کرده. مقصر، مدیرانی هستند که نسنجیده قرارداد می‌بندند اما عاجزند از اجرای تعهدات‌شان. شاید هم آسوده‌خاطرند از اینکه چنین بی‌تدبیری‌هایی یقه‌ مدیران بعدی را می‌گیرد. نمونه‌اش همان قرارداد سه‌ساله‌ای که باشگاه پرسپولیس با علی دایی امضا کرد و آنقدر به آن بی‌توجه بود که حالا شده بلای جانش. عجیب اینکه با وجود تکرار هر ساله‌ شکایت‌ها، یکی پیدا نمی‌شود که یقه مدیران بی‌مسوولیت باشگاه‌ها را بگیرد اما علی دایی و طلبکارانی از جنس او انگ بی‌تعصبی را همیشه بر پیشانی دارند؛ فقط به این دلیل که حق‌شان را طلب کرده‌اند. این متهم کردن‌ها اما دلیل کافی نیست برای علی دایی که شکایتش از پرسپولیس را پس بگیرد. برعکس؛ او جدی‌تر از همیشه دنبال پولی است که پرسپولیسی‌ها خیلی وقت پیش آن را از لیست بدهی‌هایشان خط زده‌اند. اتفاقا کمیته انضباطی و استیناف فدراسیون هم با محکوم کردن پرسپولیس، حق را به علی دایی داده‌اند. اگر چه خودش می‌گوید که چنین حکمی را هنوز دریافت نکرده: « هنوز رای به دست من نرسیده و آن را ندیده‌ام، زمانی که شما حسن نیت نشان می‌دهید و سیزده نامه ارسال می‌کنید که کسی جواب نمی‌دهد از اداره مالیات نامه می‌زنند و کسی جوابی نمی‌دهد خودتان نامه می‌نویسید و کسی جوابی نمی‌دهد مجبور می‌شوید این مساله را از طریق مجاری قانونی پیگیری کنید. ما که نمی‌توانیم صد نفر را آنجا ببریم و عربده‌کشی کنیم، قانون آنها را محکوم کرده البته اگر این اتفاق افتاده باشد چرا که حکم هنوز به دست من نرسیده است. به هر حال همه محکوم به پیروی از قانون هستیم.» کار به جایی رسیده که ماشین‌های علی دایی توقیف شده و هیچ کس هم پاسخگوی اتفاقاتی که گریبانگیر او شده، نیست. به همین خاطر لازم دیده بعضی مسائل را به مدیریت پرسپولیس یادآوری کند: « طاهری حتما به یاد دارد که با چه وضعی آن جدایی به وجود آمد و ببینید آن افرادی که چنین کاری کردند الان کجا هستند. طاهری با آنها بود و تمام قضایا را به طور دقیق می‌داند همه نامه‌ها را هم برای او نوشتند اما هیچ کاری نکرد.» این بی‌مسوولیتی‌ها است که راهی جز مراجعه به قانون برای علی دایی باقی نگذاشته. چرا که او معتقد است: «وقتی مالیات به سراغ من می‌آید باید از طریق قانون پیگیری کنم. این افراد را قانون محکوم کرده نه علی دایی.» حالا علی دایی حکم مالیاتی‌اش را گرفته،‌ حکم کمیته انضباطی صادر شده و خوشبختانه حکم کمیته استیناف هم این مساله را تایید کرده است و او برای گرفتن حقش کوتاه نمی‌آید.

۱۳۹۶/۰۵/۰۵ ۱۶:۵۷:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن