تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871180965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر دیپلماسی کنار گذاشته شود/آیا ترامپ برای جنگ با ایران آماده می‌شود؟‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اگر دیپلماسی کنار گذاشته شود/آیا ترامپ برای جنگ با ایران آماده می‌شود؟‌
ریچموند تایمز با ذکر این نکته که وضعیت ایران فرق می‌کند، می‌افزاید: ایران نیروهایی در لبنان، یمن و سوریه و عراق را حمایت می‌کند. امریکا دو پایگاه مهم دریایی و هوایی در بحرین و قطر دارد و قایق‌های تندروی ایران به طور منظم با ناوهای جنگی امریکا در خلیج فارس رو در رو می‌شوند و ممکن است یکی از درگیری‌ها بین آنان به یک جنگ بیانجامد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- نشریه امریکایی «ریچموند تایمز» که در ویرجینیا منتشر می‌شود در مطلبی تحت عنوان «ایران به بحران بعدی سیاست خارجی امریکا تبدیل خواهد شد»، می‌نویسد: در حال حاضر یکی دیگر از روسای جمهوری امریکا یعنی ترامپ تمرکزش را بر روی قانون مراقبت‌های بهداشتی و اصلاحات مالیاتی قرار داده است اما برخلاف سال ۲۰۰۱ میلادی دولت او در حال آماده شدن برای جنگ است. 


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این نشریه با اشاره به وضعیت روسیه، کره شمالی و ایران، می‌نویسد: امروز احتمال بروز درگیری میان نیروهای امریکایی با نیروهای کره شمالی نسبت به دو ماه گذشته کاهش یافته است. نیروی دریایی و هوایی امریکا به منطقه اعزام شده‌اند و به چین برای متوقف کردن کره شمالی فشار وارد کرده است. همچنین درگیری مسلحانه با روسیه احتمال بسیار کمتری دارد و به نظر می‌رسد استقرار نیروهای ناتو و امریکایی در لهستان و سه کشور بالتیک هشداری به ارتش روسیه است. هواپیماهای روسی همچنان به مقابله با نیروهای ناتو در دریای بالتیک ادامه می‌دهند اما مسکو به تازگی اقداماتی را برای جلوگیری از برخوردهای تصادفی انجام داده است. 



اگر دیپلماسی کنار برود؛ آیا ترامپ برای جنگ با ایران آماده می‌شود؟‌



ریچموند تایمز با ذکر این نکته که وضعیت ایران فرق می‌کند، می‌افزاید: ایران نیروهایی در لبنان، یمن و سوریه و عراق را حمایت می‌کند. امریکا دو پایگاه مهم دریایی و هوایی در بحرین و قطر دارد و قایق‌های تندروی ایران به طور منظم با ناوهای جنگی امریکا در خلیج فارس رو در رو می‌شوند و ممکن است یکی از درگیری‌ها بین آنان به یک جنگ بیانجامد. 


این نشریه می‌نویسد: وضعیت در عراق همسایه ایران احتمال جنگ بین امریکا و ایران را بیشتر می‌سازد. به تازگی داعش از موصل بیرون رانده شد. ایران قصد دارد خلاء ایجاد شده را پر کند. امریکا اما مخالف این امر است.. رکس تیلرسون وزیر امور خارجه امریکا اخیرا در جلسه کنگره گفت که امریکا می خواهد با هژمونی ایران در منطقه مقابله کند. جیمز متیس وزیر دفاع دولت ترامپ ایران را اصلی‌ترین عامل بی‌ثباتی در خاورمیانه می‌داند. متیس می‌گوید که ممکن است نیروهای بیشتری برای تامین امنیت و ثبات عراق به آن کشور مورد نیاز باشند. ایا دولت ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران آماده است؟ اگر دیپلماسی را کنار بگذارد منازعه مسلحانه را نباید منتفی دانست. 




۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن